Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)
Raspunsuri - Pagina 4
krelia spune:
raluci, asa e, ai dreptate..astea sa fie mariel probleme...eu ma gandesc cum o sa ne intoarcem noi burtile mari, prin august, pe caldurile alea nemernice..si cum o sa (nu prea) dormim noi....
Adriana, da, asa stiam si eu, dar am citit in carticica asta pe care o am eu, ca acele miscari sunt de fapt niste reflexe ale muschilor, ale retelelor neuronale (huuuh??, ptiu, drace, ce mi s-o fi intamplat? ) care se formeaza. Deocamdata, bebe nefiind constient de ce i se intampla
simina, iti dai seama ca si-au format un club al lor ...sotul si clubul . Si pe mine ma dor tzitzi...uneori ma ating din greseala pe "nasturei" ..si asa ma doare ...plus ca am observat ca au crescut niste "ceva" pe "mameleoane" (vorba lu' Nikita )...nici nu stiu cum sa le zic ca sunt...
laura, la mine s-o fi saturat de cata lamaie i-am dat sa bea si o fi zis sa ma mai pasuiasca
Ramonika, da, am mai auzit, sa stii ...sotul preiteni mele, care a nascut anul trecut ii zicea...nu, domle, daca vad copii? ce exemplu le dam noi lor? (copii care erau in burta)
krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
alunelsialbinutza spune:
De simti bebe, prima data va fi intre sapt 14 si 16. Va fi ca un fluturas, unele nici nu-si dau seama.
De miscat astfel incat sa se simta si sa se vada la exterior ... mai aveti de asteptat. Cred ca prin sapt 22, nu-mi mai aduc aminte.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
kitzy spune:
Am uitat sa zic multam pt ca m-ati pus in listuta
Ralu asa e, bb misca repede, face tumbe, da de simtit la prima sarcina l-am simtit doar pe la 16 sapt prima data si nici atunci n-am fost singura ca am simtit bine
Cu fufu nici eu nu sunt pentru, acuma nici n-am chef, Diana imi ia toata energia, seara pic lata de oboseala, ma mai scoala si noaptea, sper sa-si faca cat de curand program de dormit noaptea, ca de papat nu mai papa peste noapte de la 4 luni. Acuma cred ca si dintii o deranjeaza, vai ca nu bine am scapat de colici ca am dat de dinti, of of....
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca de Diana (24.04.2008) si 4 cu
menics spune:
m-am linistit, deci este normal sa nu avem chef de fufu, si eu am spus pas din proprie initiativa...
eu am vazut sarafane dragute prin oras dar sunt de vara... imi voi lua unul doua, mi-am mai luat niste bluzite baby doll dar sa vad ce pantaloni gasesc pt ele... si de pantofi trebuie sa ma uit si eu...
i-am spus mamei la tel ca sunt insarcinata... am primit felicitarile, iar pana la paste au timp sa se obisnuiasca cu ideea sa o dezbatem...
laurairina, apropos de mare, eu nu cred ca ma voi abtine sa nu fac plaja, si baie in mare...abia astept uau sa vina vara..
Manu 9+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
alunelsialbinutza spune:
Mie parca mi-au crescut mai mult tzitzi decat data trecuta. Eu de felul meu sunt mai fara, asa ca bucuria e mare. De durut ... m-au durut foarte tare pana saptamana asta, acum vad ca m-a mai lasat durerea, am inceput sa pot dormi si pe burta, ceea ce ma bucura foarte tare, ca maina poimaine nu mai pot din cauza burtii.
Raluci, nu fi moralista cu fumatul. E suficient si un fum doua, e cam acelasi lucru, de altfel e si mai rau daca stai si inhalezi fumul altora. Este foarte bine ca nr acestora sa fie redus pe cat posibil, dar daca nu poti sa te lasi ... nu o face, s-ar putea sa fie mai rau. Eu am purtat discutia asta cu medicul meu si cu alti medici si ... m-am linistit
Pe de alta parte ... felicitarile mele sincere pentru cele care au reusit sa se lase de tot
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
Ramonika spune:
eu nu observ nimic la tztz. si le am mici si as mai vrea sa creasca, chit ca m-ar durea, da ele nu vor si pace...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
menics spune:
aha am uitat cuu fumatul stau prost: respectiv 2-4 tigari slim slabe /zi . asta sunt
in schimb nu m-am vopsit, am vorbit cu coafeza mea si a azis si ea, mai bine nu, lasa sa treava primul trimestru... deci mai astept. eu ma feresc sa stau in fum...
dar am inceput sa mananc seara tarziu adica noaptea 11-12 sunt rupta de foame...
Manu 9+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
alunelsialbinutza spune:
Bravo Manu, sunt convinsa ca ai tai te vor sustine. De altfel si tu pari usor mai relaxata, lasand la o parte stresul firesc al femeii
Raluci, daca a sunat prea dur imi cer scuze. Eu sunt mai libertina si mai nonconformista
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
kitzy spune:
Menics eu cred ca te poti vopsi, da cu vopsele fara amoniac, ca ala e toxic rau.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca de Diana (24.04.2008) si 4 cu
raluci_b spune:
alina asa este cu fumatul iti dau perfecta dreptate, dar toti fumatorii sunt moralisti cu totii stim cat de rau e si indemnam lumea sa nu fumeze, mai ales gravidutele.
eu noaptea am 3 chestii, urinatul 2-3 ori, titi durerosi si ma dor muschii abdominali, cand ma sucesc de pe o parte pe alta mai are cineva chestia asta ?
7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro