Gravidutze si mamici de Cluj - 120
Raspunsuri - Pagina 9
bex spune:
Fetelor, va uram si noi...
Paste Fericit!si tot ce e mai frumos...liniste, iubire, armonie...Un iepuras bogat!

Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
alinabojuc spune:
Salut dragelor. scurt si la obiect bebe nu a avut chef sa ne lase sa aflam ce e.
asa ca....surpraiz.
Ma apuc si eu de ceva treaba. Va pup si va doresc spor la pregatiri si Paste Fericit daca nu ne mai "intalnim".

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
anca.b spune:
no, ca am scos si drobul din cuptor, am vopsit ouale, am facut fursecuri (de vreo 4 feluri). plus prinzul, doua masini de haine spalate si un tuns, vopsit si aranjat la coafor...sint rupta...azi noapte n-am dormit deloc (am avut o insomnie cumplita...nici o jumate de ora n-am inchis ochii)...acum sper sa apara ovi in urmatoarea ora, ca sa pot face si pasca. pe miine imi mai ramine doar friptura de miel de pregatit, de ajustat hainitele lui stefan si de facut curat (aspirat, praf, spalat...)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
adab spune:
Un Paste Fericit sa aveti dragelor alaturi de familii, lumina in suflet si multa iubire 
Adriana drum bun sa aveti,
Alexiutza.
Alina ...bebeul vostru va tzine in suspans. Bine ca e sanatos, fie ce-o fi!
Anca cum rezisti la atata treaba si fara sa dormi???....oofff...sper sa poti dormi si sa te odihnesti la noapte.
AM terminat si eu de curand outzele de vopsit. Au iesit bine. Sara ar fi vrut sa sara pe ele. Cu greu am tzinut-o la distantza si noroc ca aveam cateva oua din lemn si am pacalit-o cu alea. Mi-a ramas pe maine sa fac papica.
Spor la treburi in continuare!!
elenuta23 spune:
ancule cred ca esti franta , saracuta de tine , un
ic mare mare 
multe bunatati ai facut, mie nu imi place mielul asa ca nici o sansa sa fac
spor la treaba si sa ai o noapte usoara sa poti dormi sa iti incarci bateriile 
am fost la ceva cumparaturi cu tati, mi-am cumparat un sacouas si o vestuta ![]()
pe zi ce trece burtica se mareste
, nu mai am rabdare pana pot sa imi itn bebele in brate ![]()
alina noi avem bebi surpriza ![]()
sa fie sanatosi ca in rest nu ocnteaza
maine vopsim si noi ouale la tara iar in rest totul e gata, probabil papica mai e defacut , am scapat usor anul asta ![]()
insa m-am pobosit nu gluma cu toata curatenia, observ si eu pe zi ce trece ca tot mai greu imi e, adica ma obosesc repede si mi se umfla mainile
, dar va trece
va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
19+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nrl Andreea, eu am dat vreo 580 lei pe asta, e LG, mai erau si alte branduri, preturile mergeau pana pe la vreo 1100, era si ceva mai ieftin dar nu mi-a placut. Are incarcator de masina si sistem de fixare pe tetiera, deci e fix ce doream eu. Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l http://community.webshots.com/user/nicoletarl http://formular.stirileprotv.ro/ |
multu' de info...suna bine...cam asa ceva vreau si eu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 salutare ANDREEA-Eric poate ne intalnim pe la Polus ![]() LORE bine ai revenit ![]() SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007![]() http://picasaweb.google.com/home http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847 http://community.webshots.com/user/ALEX290178 |
aa..uitasem sa mentionez...te-am avzut ieri ni Cora erai cu Tiadris...multa lume, nebunie, eram pe fuga asa ca...
azi l-am trimis pe Eric la ai mei...maine cred ca ajung in Polus....sa vedem...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Neata!
Elena, Ada,
. acum sint bine. am reusit sa dorm azi-noapte. nu stiu ce a fost cu episodul asta de insomie. sper sa nu se mai repete.
Azi fac pasca si pregatesc friptura, sa stea la macerat pina miine.
ma duc sa ma apuc de framinat.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Alina, ce mister, dom-le! eu zic ca e fetitza si de asta e asa rusinoasa. cred ca esti tare curioasa sa afli ce e.
Elena, sa te odihnesti, mami. las-o-ncolo de treaba, ca nu vine nimeni sa te ponteze. bucura-te de burtica si de perioada asta, ca dupa ce o sa tii puiul in brate n-o sa mai ai timp de relaxare.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi 

Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007