Gravidutze si mamici de Cluj - 120
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
salutare!
Adriana, Monica, mersi de info... am citit si eu prospectul si intr-adevar la noi nu se potriveste, pt ca nu e grav...astazi oricum e mai bine...asa ca nu-i mai fac nimic...eventual cu ser...
va uram tuturor PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI! MULTA IUBIRE SI INTELEGERE!
Un weekend excelent!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
tu fetelor, am o problemutza!
saptamina viitoare trebuie sa merg la ziua de nastere a unui baietel. va implini 2 anisori. nu am nici o idee ce sa-i cumpar...
voi ce ati primit cind au facut copiii doi ani? sau ce v-ar place sa primiti? as vrea sa-i iau ceva ce sa-i foloseasca...stiu ca mami lui se tot plinge ca n-a mai primit hainutze pentru copil de cind a nascut. dar cum sa-i iau fara sa le incerce...ufff...tare greu...help pls!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
anca.b spune:
FETELOR, MI-AU INTRAT BANII RECALCULATI! SINT IN EXTAZ!!!!
am facut niste ochi cind am vazut soldul contului...acum mai ramine numai sa-i impart
. si clar ma cadorisesc cu ceva...
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Alex, eu il pun pe wc. SI pt ca ii e frica sa se dea jos, sta pe el, ca de pe olita imediat se ridica. Daca il nimeresc, face si ce trebe sa faca la wc.
Am fost la cresa, sa insist, dar nu am avut succes Oricum, luna august e inchis, asa ca pt o luna jumate, nu ma mai agit. O sa cautam bona sau le facem orar la bunici, matusi... Cred ca.. cu bona va fi mai simplu.
Paste fericit!!!!
Multa liniste si vreme buna!!!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Nico, eu stiam ca si in germana Hund inseamna ciine. Ca era un film nemtesc la tv, Hund, cu un super catel
Anca, chiar asa multi bani??? Inseamna ca ai produs inainte de Stefan, nu gluma! Eu nu am putut verifica azi, ca era plin de politisti in jurul bancii Bcr din Zorilor si nu mergeau aparatele. Cred ca se sparsese ceva pe acolo.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Ioana, imi pare rau de cresa. dar daca e cum zici tu, numai pt o luna jumate, atunci chiar nu are rost stresul...
si da...eram mare producatoare inainte de stefan ... hihihi ... oricum e mult mai bine decit aia 600 de lei...
si mie imi place numele catelului. la noi toti ciinii erau Lupu (ciobanestii germani) sau Ursu (ciobanestii mioritici)
POZE NOI
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
salutare fetelor
m-am mai linistit cu Drgaos , am vb cu el si totul e ok insa mergem numai maine cred sau daca nu sambata , mancal-ar mama
m-am trezit la 6 jumate impreuna cu tati,prima data a m fost sa cumparam carticica de colectie de la adevarul, era o coada mama mama, de pe timpul lui Ceausescu nu am mai stat la o coada asemanatoare sa cumpar ceva
apoi am fost la Biserica unde a fost invazie de oameni, 3 ore a durat totul, dupa care m-am dus sa imi repet o analiza iar cele de acolo nu au vrut sa mi-o faca deoarece analiza este super ok iar daca vreau sa o plateasca Doctorul si ele mi-o fac
am ajuns acasa pe la 11 am papat si apoi am tras un pui de somn iar acum ma apuc de treaba ,sunt fresh
Elena , mamica lui Dragos Stefan si
19+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
anca ce bien iti prind acuma banuti , tocmai de sarbatori
legat de cadoul pt baietel nu stiu ce sa iti spun, eu chiar nu stiu ce as vrea sa primeasca Dragos, deja ma intreaba lumea ce sa ii ucmpere insa nu am idee , insa daca mama baietelului zice ca vrea hainute cumparai o idee mai marisoare pt 2 nai jumate, acuma ns cat de mare e copilasul, cunosc baietel de 2 ani si e cat era D la 1 an jumate , tare micut
ioana daca gradi e numai pt o luna jumate mai bine bona sau la neamuri decat sa te mai complici cu atenti....
va pup fug la treaba sa termin pana la 6
Elena , mamica lui Dragos Stefan si
19+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Alex-trebuia sa le raspunzi tocmai cum ne-ai spus si noua.Ar fi facut mai bine sa fi stat putin cu copilul in loc de remarci care nu-si au locul inca.E prea micuta, nu te astepta sa stea fara sa traga, ea acum descopera lumea, hihi.
fetelor, voi ce fel de cereale le dati piticilor.
si inca ceva , cam cate kile si ce inaltime au ai vostri?tati se agita ca piti incepe sa puna pe ea, cica sa n-o ingras, dar acum n-o voi pune la cura de slabire,hihi.poate papa prea multa lapte, baga vreo650ml pe zi...plus iaurturi, plus altele...
anca.b spune:
Elena, merci!. ce de activitati ai avut azi...bravo!
Meli, stefan papa cereale pt bebe de la nestle, milupa si bebelac, fara zahar. la fel, grisul cu lapte e fara zahar, orezul cu lapte si fidelutza in lapte le papa numai daca pun un pic de zahar brun (cam o linguritza la 300 de grame). are 12500 grame si peste 80 cm (nu stiu exact, ca nu sta sa-l masor). greutatea e aceeasi de acum 3 luni, cind am fost la dr la masuratori.
POZE NOI
Povestea Nasterii