Gravidutze si mamici de Cluj - 120
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana13 spune:
Alex, poze cu bretonelu nu am, aparatul e cu Patrick.
In familia noastra pe toti ciinii i-a chemat si ii va chema Hund, iar pe pisici Brenda sau Brendon
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
mai fetelor nu stiu ce sa fac am vorbit cu Drgaos la telefon si ii e tare dor de noi, nu am mai fost despartiti atat niciodata, poate e prea mult dintr-o data , as merge dupa el maine insa sambata dimineata mergem la el si vom mai sta o saptamana acolo cu tati in concediu .
offfff insa trebuie sa ne obisnuim si cu despartirile deoaece nu putem fi numai impreuna, devine prea dependent de noi si nu ebine apoi
offfff viata asta
acolo se comporta exemplar, nu striga , nu a plans deloc, nu prinde pe nimeni de fata ma refer la copilasi mai mici ca el , oare de ce e schimbarea asta????????
alex eu zic ca ei isi formeaza personalitatea si vor cu orice pret sa fie in centrul atantiei, fiecare copil reactioneaza diferit insa fiecare are momentele lui , unul musca, da cu capul, tipa ,,,,se tranteste pe jos...etc toate is trecatoare insa e bine sa nu cedam sa ne vada slabiciunea, apoi ne vor juca ei pe mana , sunt tare isteti si jmecheri
ioana ce scump ii \Patric, ii prieste si lui la tara se vede ca e in elementul lui
va pup si fug la baita ,apoi in pat
noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
nrl spune:
Seara buna
Ioana, stii ca Hund inseamna caine in limba daneza ?
Alex, eu n-am inteles, a stricat ceva? Daca doar a rasturnat niste cutii e o mare nesimtita vanzatoarea care a comentat, ce naiba, doar nu au patit absolut nimic presupun si cutiile se aranjeaza la loc pe raft, de tine sau de vanzatoare. Pun pariu ca daca tu mergi si tragi cateva cutii jos o sa vina repede sa le puna la loc si sa te intrebe cu ce te pot ajuta, daca a fost un copil s-au gasit sa comenteze... Nu le baga in seama, si Andrei face la fel, cred ca toti copii sunt asa, sunt curiosi, e normal, las-o pe mamaruta sa-si manifeste interesul pentru lucrurile din jur, e firesc. Cat timp nu strica nimic n-au decat sa comenteze
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
ALEX29 spune:
ELENA nu te mai necaji ,maine e deja miercuri odata trece timpul imediat e sambata
IOANA 13 m.mult ,n as fi cumparat nici eu,dar n am prea avut de ales ,vineri plecam din Cj si cu puiut e cam greu sa merg in mai multe locuri :(
l ai ajutat tu pe puiut sa urce pe wc?
tot caut un scaunel sau scarita sa poata ajunge mamaruta la chiuveta si la wc ...asta pt cand nu ne vom mai folosi de olita:)
NICO sa stii ca ai dreptate si desigur ca eu puneam cutiile la loc si d-nele nici macar nu s au sinchisit sa ma ajute
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
NICO super site ul cu stirile pro tv
gata fug la somnic
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/home
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
kitzy spune:
Neata!
Maine imi vine husbandul acasa, abia astept ca m-am saturat sa tot stam singure acasa.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca de Diana (24.04.2008) si 4 cu
alinabojuc spune:
Elena si sotul meu se minuneaza uneori ce ne poate mintea pe forumuri sau pe messenger.
Astept si eu sa vad ce o sa avem. eu totusi cred ca e baiat, dupa cum mi-a spus si doctora data trecuta dar poate ne face o surpriza.
Chestia cu oboseala ma scoate din sarite. pai daca acum ma opresc la etajul doi sa imi trag sufletul...atunci mai incolo cand o sa am burta de ma voi rasturna pe drum ce voi face?
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
mami_alexia spune:
Neatza!
Alex, mama, stai linistita! Hai sa-ti dau eu un exemplu: ma duc cu Alexia la British Council, la biblioteca. In timp ce eu caut carti ea ce crezi ca face...sunt casete video vechi puse pe rafturi si sta si le impinge pe fiecare pana in perete. Iti dai seama ca dupa aia arata ca naiba dar na, ce sa-i fac, ca nu pot s-o leg la maini. Dupa aceea ma duc si le aranjez, si tot asa.
Ioana, daca vorbesti cu Victo nu poate pune o vorba buna pentru tine? Ca ea parca avea o "pila" acolo...Zic si eu, asa...
Parca-s frati Patrick cu Alexia, are si ea o vesta rosie asemanatoare.
Elena, cred ca te inteleg..dar poate mai rabdati putin
Andreea, noi am facut aerosoli cu Flixotide. Din cate stiu eu, e anti infalamtor. Mai bine intreaba medicul de familie ca sa iti spuna exact daca se potriveste pt raguseala.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
arghirmonica spune:
Servus fetelor...n-am vreme sa scriu dar vin cu o precizare pt Andreea parca.Flixotide e recomandata cand copilu e fff rau,nu paote respira,horcaie etc.La asmatici mai mult sau la cei predispusi.Ese vasoldilatator.Pt ragusala iti da mai mult adrenalina daca ii mai nasoala traba daca nu merge cu carbonat de calciu..e la farmacia sau ser fiziologic sau ii faci tu apa fiarta cu sare.Flixotide,Serevent , numa daca iti zice dr pneuftiziolog..nu oricare dr pediatru.Pa,...Nu-s dr da asta stiu sigur ca am un frate asmatic de mic,
Monica
anca.b spune:
Neata!
Alex, lapte de magazin bea stefan. cereale in el vrea numai daca i le dau cu lingurita (ceea ce si fac seara, de la 9 luni). azi am patit la fel. cred ca renuntam si la bibele de dimineata si trecem la mincarica solida. in speta, cereale cu lapte.
Felicitari pentru achizitii. iar legat de mamarutza, nu te stresa prea tare...toti copii fac asa...eu nu merg niciodata singura cu stefan la cumparaturi pentru ca mi-ar trebui 4 ochi ca sa-l supraveghez.
Alina, sa-l umpli sanatoasa! si sa vii repejor sa ne spui ce e bebe...
Ioana-S, am vazut si eu aseara la stiri. Asta dupa ce m-a sunat ovi la prinz sa-mi zica de un priten al lui care a murit alaltaieri...33 de ani...doi copii mici si o nevasta fara servici...groaznic...s-a culcat si nu s-a mai trezit...nu stiu ce se intimpla cu lumea asta, numai oameni tineri pleaca...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...