Gravidutze si mamici de Cluj - 120
Raspunsuri - Pagina 14
nrl spune:

LA MULTI ANI DIANA!!! 

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
kitzy spune:
Va multumesc tare mult!
Andreea tie in mod special
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
4+
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, DIANA!!!

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
anca.b spune:
buna dimineata!
pentru toata lumea si de la mine!

DIANA!!!!

Ada, ce bine ca aveti un singur somn. si stefan se culca seara la 20.30, se trezeste in jur de 7.30, dar tot doua somnuri are peste zi. acum de ex, doarme...felicitari pentru achizitii, sa le poarte piticutza sanatoasa!
Andreea, asa s-a intimplat. mi-au facut o oferta buna si am decis sa ma intorc.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
mami_alexia spune:
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, DIANA!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
19+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
salutare si de la noi 
am petrecut clipe superbe alaturi de cei dragi, a fost de vis, mai ales pentru mine
, nu am facut nimic, decat la amiaza ma puneam si dormeam cu Dragos in rest papica era pusa pe masa, adunata.......noi am fost musafiri cu drepturi depline ![]()
ce bine e sa mai pereci si astfel de clipe 
cand am ajuns la tara asa mi se parea de schimbat Dragos , parca era altul
, nu s-a mai dezlipit o clipa de noi 
, a fost de vis
tare laudat a fost copilasul nostru si toata lumea zicea sa nu mai spunem ca ii rau, nu a plans , nu a tipat....etc toata ziua a stat numai afara de cand iesea soarele pana se insera cu exceptia sominicului de la 1-4
iar seara de la 22-8 somn de voie fara trezire si numai in patutul lui ![]()
cum am ajuns acolo dupa 2 zile ii trebuia deja in patul lui mami
, insa sper sa se fi schimbat putin macar in comportamentul fata de copilasi pe care ii prindea de fata si sa nu mai aiba astfel de iesiri
am pus cateva poze
http://picasaweb.google.com/elenus82/CeaMaiFrumoasaVacanta#
acestea sunt de la Manastirea de langa satul nostru
http://picasaweb.google.com/elenus82/ManastireStrambaPaste2009#
si
20+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
am vazut cateva poze cu fetite superbe
Tiadris, Sara, Alexia 

gaby vad ca si tu esti rasfatata, profita pana poti ca e tare bine 
ma simt mult mai bien acum , raul se pare ca a disparut insa mai apare din cand in cand , dar e bien comparativ cu primele 4 luni ![]()
anca imi pare rau pt Stefanut dar si pt tine ca ai cazut asa si eu am patit o data siacuma ma bufneste rasul cand ma gandesc ![]()
la inceput iti va fi un pic mai greu cu jobul insa apoi totul va intra in normal, multa bafta 
al meu copilas tare harnic e, acum sterge cu mopul pe jos , pot sa zic ca are mama o fetita ![]()
la tara a pus cartofi, fasole, a plantat un copacel
, acum asteptam sa se faca recolta sa primim raspalata lui ![]()
adriana sanatate multa 
si
20+ 
bex spune:
Neata
In primul rand pupam copilasii frumusei, Sara, Alexia si Dragos
Elenutza foarte frumos la manastire....unde e exact? 
La multi ani, Diana!!! Sa fii o fetita fericita si sa ii bucuri pe parintii tai si pe viitorul fratior/surioara!
Ancule nu te mai plange de doua somuri...pe nesimitite a trecut si Carina la 1 somn, dar era mai bine inainte, acum am senzatia ca nu doareme destul...
si nu mai am vreme sa fac nimic!
oricum mult nu mai aveti pana la 1 somn...
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
elenuta23 spune:
co Manastirea se afla in judetul salaj la vreo 70 km din cluj , e pe drumul spre Zalau si din Sanmihai o faci dreapta catre Manastirea Stramba , sunt indicatoare care iti arata.
e superb , ceva de vis , am vrut sa mergem si azi insa C a venit la munca, se sinteste locul unde va fi manastirea.
de Sf Maria este fff multa lume vin din toate partile dar siin rest vin fff multi sa o viziteze .
sper ca ai inteles 
si
20+