Povesti Povestiri Amintiri- Cu si despre DC

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Muffin, ai gresit subiectul !
Asta este deschis de Olguta, cu propunerea ei, aici intra cine vrea s-o citeasca pe Olguta, cine ar da bani pe o carte scrisa de ea.
Nu se face sondaj de opinie, cui ii place si cui nu. Si eu sunt de parere ca esti -cel putin in exprimare- voit rautacioasa.
Daca nu ai nimic constructiv de zis mai bine taci, e mult mai intelept asa !

Olguta, eu cumpar nu o carte ci 10 scrise de tine.Ca as face cadou prietenelor mele care simt/gandesc/traiesc pe aceleasi acorduri.
1 Iunie ti se pare o data prea apropiata ? Da-i bataie ca ai mult de lucru . Ajut si eu cum pot, corectura, publicitate, achizitii.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

din pacate Ema a plecat dintre noi. Si cred ca numai mama ei ar putea sa scrie despre viata ei. Stiu ca suna cinic, dar si la carti e ca si la filmele americane - trebuie sa se termine cu bine ca sa prinda la 'mase'.
am vazut ca a aparut cartea cu jurnal de tatic. Sa vedem ce succes o sa aiba - ca asa e foarte usor sa dai din buze si sa faci nimic in final. e o boala romaneasca asta: multi viteji, luari de cuvant, secretari, comisii si in final... se raresc toti cand e vorba de a face un gest concret - adica de a cumpara ceva sau de a se implica cu adevarat in ceva.

Citat:

Sabina, cred ca ma confunzi.
Eu nu m-am referit la persoana ta care mi-e total necunoscuta si ne-intersanta. Iti faci iluzii my dear.

Eu mi-am spus o parere despre un subiect si te rog sa iti retragi cuvintele. Interventia ta este deplasata si sper ca moderatorii sa fie pe faza.

Nu ca mi-as face iluzii ca te-ar interesa parerea mea umila (tot o necunoscuta si o neinteresanta fiind si eu), dar trebuie sa spun - tot deplasata va fi si interventia mea - ca randurile astea ma fac sa ma simt EXACT ca o briosa in cuptor.
Imi ard mie obrajii de rusine ca mi-e dat sa citesc asa ceva... Partea cu "trebuie sa se termine cu bine ca sa prinda la mase", la doar cateva cuvinte de numele Emma si de mentionarea mamei ei - Aida... Si speri ca moderatorii sa fie pe faza la raspunsul Sabinei???

Evident ca Olguta ar fi scris despre Emma doar cu acordul, ajutorul, implicarea Aidei. Asa e moral, iar Olguta NU ARE LIPSURI in ceea ce priveste morala. Cat despre ce consideri lacrimogen, ce nu ..., ce iti place sa citesti si ce nu, ai putea sa mai scrii aici inca vreo trei pagini si ar fi dreptul tau. Dar cand alaturi Emmei toate astea mi se pare ca se depaseste orice limita.
Ma intreb din ce aluat poate fi construita, scuze - framantata, o persoana, (ca om mi-e mai greu sa spun) care arunca cuvinte asa...

De ce nu ma mir ca o idee frumoasa a putut sa duca la asa ceva! Suntem atat de buni cand e vorba de distrus idei bune, e atat de usor! E asa de simplu sa o luam pe tarlale, aruncand cuvinte in dreapta si in stanga!!!

Cand vorbim despre Emma nu vorbim despre un subiect - sau cel putin asta cred despre marea majoritate a celor care am scris aici. Emma nu e un subiect, nu e o poveste. E viata aici, e vorba despre sufletele unor oameni.
Alooo, pe cine intereseaza o discutie despre cat ar prinde sau nu la mase, despre cat s-ar vinde sau nu o carte dedicata ei?

Ma rog ca Aida sa nu citeasca toate astea. Crap de rusine la gandul asta.

Si da, sper si eu ca moderatorii sa fie pe faza si sa stearga ce-am scris eu, daca e nevoie.

Si cand ma gandesc ce ma entuziasmasem. Deja vedeam si filmul facut dupa carte... Si coperta...
Vai si amar...

Ziana - povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:

din pacate Ema a plecat dintre noi. Si cred ca numai mama ei ar putea sa scrie despre viata ei. Stiu ca suna cinic, dar si la carti e ca si la filmele americane - trebuie sa se termine cu bine ca sa prinda la 'mase'.

Pe mine acest mesaj m-a atins ... adica Emma a murit si gata, ce fras vrem noi, nu ?
Aaa, ca Olguta a scris in blog de bunica ei ... care acum, acolo sus ii poate citi Emmei povesti ... da, e o chestie siropoasa si nesemnificativa. Dar NU pt mine.
Eu vedeam aceasta carte ca un omagiu unui pui de om care ne-a invatat poate mai multe decat viata noastra de pana acum.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Olguta,Marius, fetelor...daca pot ajuta cu ceva...va stau la dispozitie oricand...mi-ar face mare placere si as face-o cu mult drag! Talentul meu la scris nu stiu cat este talent.... doar o lunga experienta de jurnalist nu este acelasi lucru cu talentul de a pune pa hartie cu atat de mult suflet si atat de multa acuratete sentimente si trairi (asa cum face Olguta!)...dar daca veti nevoie in vreun fel de mine...ma alatur cu drag!
Ca si ceilalti de aici...sunt de parere ca Olguta este cea care ar trebui sa publice ceea ce a scris pe Blog...si da, intr-un fel sau altul aceasta carete ar trebui sa fie dedicata Emmei, dar si Aidei!

Va pup cu drag

PS: Ma doare sufletul - vad ca pana si acest subiect tinde sa devina ...controversat (asta ca sa fiu eleganta!). Muffin, mai gandeste-te...sincer...cred ca te-ai grabit putin cu astfel de afirmatii! Ideea este sa facem ceva constructiv..nu distructiv...cat despre "sa prinda la mase"...lasa ca la "mase" prind Cancanul, Starul, Clickul, Viata unei prostituate de Lux....lucrurile serioase, de bun gust si facute in scop umanitar isi au publicul lor bine ales...important este sa fie voci care sa le sustina!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Olguta draga, scrie cartea si noi te promovam pe DC. Ar fi super sa iasa acest plan.
Pe noi nu ne intereseaza partea financiara. Cu profitul faci ce vrei tu. Important este sa iti duci visul la capat.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ceea ce n-o sa inteleg eu in ruptu' capului, este de ce aproape orice subiect deschis pe forum devine mai repede sau mai tarziu motiv de cearta si controverse. de ce nu se poate accepta o initiativa a cuiva asa cum este ea? fara carcotelile de rigoare.......
muffin, daca nu-ti cnvine ce se scrie aici , este mai simplu sa nu citesti. ce rost are sa jignesti pe cineva? doar asa de placere? jenant!

olgutza,

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Cartea Jurnal de tatic am cumparat-o in 2 exemplare. Una deja stiu cui o sa o dau cadou. Si as mai lua-o ori de cate ori o sa apara o ocazie s-o fac cuiva cadou.
Cartea Olgutei ar fi la fel. Una pentru sufletul meu, multe altele pentru prietenele si prietenii mei.
Eu as ruga DC-ul s-o sprijine pe Olguta. Asa cum au facut cu Radu Campeanu.
Sper numai ca Olgutei sa nu-i piara cheful de scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Cu cat drumul este mai greu cu atat rezultatele vor fi mai apreciate:)
Olguta nu abandona proiectul fiindca cativa copilasi vor beneficia de pe urma lui.

Eu am sa cumpar cu siguranta cartea/cartile!

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Am citit inca de la inceput si am incercat sa nu postez nimic, deoarece sunt altii mult mai avizati decat mine, de ale caror pareri sunt convinsa ca se va tine seama.
Ce vreau sa transmit in acest moment, vazand ce intorsatura neplacuta au luat lucrurile, este faptul ca initiativa "fetelor de la bloguri" , a Olgutei si a moderatorilor este mai mult decat laudabila.
S-a dovedit de-a lungul timpului ca Olguta are un real talent "in ale scrisului" si asta nu poate sa ma faca sa cred decat ca orice proiect de acest gen in care este implicata va avea succes (cu atat mai mult datorita faptului ca se implica din toata inima).
Oricum, din partea mea, tot respectul:
-pentru cei mentionati mai sus,
-pentru toti cei ce au incredere si contribuie la reusita acestui proiect nobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Olguto, sa stii ca suntem aici si te asteptam!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput