Pepenasi de iul-aug08 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
irolf1 spune:
Galy drum bun si Sarbatori fericite!
Andreea imi pune nervii la incercare
. De vreo 2 zile daca o las singura urla. nu plange, urla. f rar mai are momente cand sta singura si se joaca in rest numai langa mine
maitreyi spune:
flori si alexandra a avut asa cateva zile da' a fost doar o etapa ![]()
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Acesta este tortul cu portocale
Mai am de calcat, "dupe" care vin cu povestirea cozonacului
Tecky spune:
Salutare!
Mai fetelor Raluca merge numai pe varfuri si toata lumea imi zice ca de vina e premergatorul desi eu nu cred ca are vreo mare influenta,voi ce ziceti?
Ankalaura ce bine arata tortul cu portocale,vreau si eu reteta.
Gallyb drum bun si Paste fericit alaturi de cei dragi!
irolf1 spune:
Tecky eu zic ca n-are legtura. Si Alex a mers asa si el n-a stat decat 2 zile in premergator ca intai l-am cumparat si apoi am intrebat dr. si cum el avea chestia cu suspect de spina bifida ne-a interzis sa-l folosim asa ca l-am maritat repede ca era nou. concluzia a mers e varfuri si fara premergator si-a reglat mersul dupa ce a inceput sa faca primii pasi singurel netinut de mana.
gallyb spune:
Fetelor multumim pt urarile de drum bun, am emotii, caci nu am fost cu ea la asa drum lung de peste 500 km.
Va pupam.

narcisa.s spune:
Tecky, nu cred ca are legatura.Si Anais merge tot asa si a vazut premergator doar la supermarket
Iriss deci ce cadouri iei?
Am trimis pe mailul comun, pe gmail adica doua carti de povesti...Scanate.Vechi si tare frumos desenate...Cred ca au mai bine de 60 de ani.Poate va plac
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Violeta_m_tm spune:
Gallyb drum bun si sarbatori fericite
Am si eu o intrebare, am facut sex neprotejat si as vrea sa iau pastila de a doua zi, oare sa-mi afecteze lactatia?, va rog sa nu-mi ocoliti intrebarea
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Salutare! Mai fetelor Raluca merge numai pe varfuri si toata lumea imi zice ca de vina e premergatorul desi eu nu cred ca are vreo mare influenta,voi ce ziceti? Ankalaura ce bine arata tortul cu portocale,vreau si eu reteta. ![]() Gallyb drum bun si Paste fericit alaturi de cei dragi! ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Fiica-mea a stat in premergator cred ca vreo 2 luni si merge pe varfuri, ba mai mult si varful spre interior, picior tal se numeste. In premergator ei nu merg, mai mult s eimping in varfuri, daca o urmaresti, ai sa vezi ca asa fac. Eu sunt convinsa ca e de la premergator. Pe Dav ma chinui s anu il pun, sa vad daca imi reuseste.
Referitor la urlat, David sta bine merci, se joaca singur sau cu Yvo sau sta in brate la ta-su. Si doar trec prin aria lui vizuala, face niste ochi mari (cred ca atunci se prinde ca e fentat) si se pune pe un urlat, nu pange ... urla doar. Cand il iau in brate ii trec toate durerile. Se cheama excroc sentimantal
Cadouri: Yvonnei bicicleta si un costumas de marinar, superb. Lui David 2 tricouri si planuiesc si o jucarie dar nu m-am hotarat de care pt ca am atatea, nu stiu daca mai este vreo categorie de jucarii din care sa nu am.
Sotului nu stiu, cred ca ma voi duce cu el sa isi ia ceva.
Eheee, la parinti ... mare pauza de idei, cred ca o sa le iau ce imi sare in ochi, de la supermk si gata. Sunt varza, nu mai am imaginatie si nici bani, ca nu a intrat indeminizatia, suntem in credit cu 2 carduri ... si uite asa

Ma bucur ca vin sarbatorile, imi doresc sa ajung la Prohod, dar nu stiu ce sa fac cu David, ca este inca atarnat de
mei si nu scap de el, sa vad cum o sa gestionez dormitul lui, La inviere nu cred ca am sanse sau poate apuc sa merg jumatate de ora, se scala pe la 12-1 sa manance.I-am dat in seara asta un alt lapte praf, de la hipp, cand a gustat ce este, zici ca l-a curentat, asa a dat din cap. Si clar era un moment cand ii era foame. Deci, nu exista lapte pt fii-miu

Gallyb, drum bun si sarbatori fericite!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei