Pepenasi de iul-aug08 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

la multi ani flo si sibylle
o viata frumoasa sa aveti!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele! la multi ani sarbatoritilor zilei!

eu i-am luat ieri aptamil 2, pana acum nu a comentat, sper ca nici de acum inainte, chiar mi s-a parut ca l-a baut mai bine aseara.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Dma, branza fagaras bio nu e, insa e o branza de vaci (chiar calcica) la raionul de bio din carfu, cora etc, e o firma nemteasca. Io nu i'am dat fagaras, ii fac branza cu iaurt/lamaie si i'am dat smantana de la napolact.

La multi ani sarbatoritilor zilei/sarbatoritelor sa fiti santatosi si voiosi!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI FLO SI SIB

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

BUNA !
Am intrat sa va salutam si noi si sa spunem LA MULTI ANI FLO SI SIBYLLE va doresc o viata plina de bucurii!
La multi ani si pepenasilor nascuti in zi de 16
DMA eu i-am dat lui Alex branza fagaras dar nu i-a placut,era de la Natura ,o firma damboviteana.
ANKALAURA arata bestial si cozonacul si tortul!Te pricepi nu gluma!Eu nu am curaj sa incerc sunt sigura ca le-ar manca cosul de gunoi
Cu privire la sarea din mancare am citit un articol intr -o revista si spunea ca la bebei cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 luni se poate da 1 gr sare.Am pus si eu de vreo doua ori dar sincer uit si e mai bine,Alex oricum nu cred ca face diferentza, el mananca orice.Nu chiar orice,am incercat sa-i dau si eu mancare de-a noastra,gen mancare cartofi ,pilaf etc... nu ii place
Prefera amestecatura lui de legume.
Azi am iesit pe la 2 afara ,cum am ajuns in parc a inceput ploaia si ne-am intors acasa acum e iar soare
INTREBARE voi ati impartasit azi pepenasi?Eu nu,se poate si sambata?
Maine merge cu flori la biserica,abia astept!
Ma duc sa curat cuptorul ,revin!Sper!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI FLO SI SYBILLE!!!

Salut fetele!

Noi suntem bine, da' Miruna nu mai sta locului nici un minut! Mai nou vrea doar sa umble tinuta de manute, asa ca spatele meu e varza...

Meniu de Pasti noi nu o sa avem miel, ca nu suntem fani, asa ca fac friptura de pui cu mere si legume, eventual un gratar la gradina, iar prajiturile le cumpar . Asta e, maica-mea o sa fie plecata iar eu nu prea le am cu facut dulciuri...

Mersul in premergator eu am facut o smecherie, i-am dat mai jos nivelul astfel incat sa mearga fara a sta in fund pe suportul ala din interior. Cand oboseste se aseaza singura jos. Oricum, ea mai nou prefera sa-l impinga din exterior, decat sa mearga in el.

Dma eu i-am dat branza fagaras de Monor, e foarte buna si a mancat-o cu placere.

Azi a papat si Miruna paine prima data, i-a placut, asa ca va mai primi, ca eu mananc de fata cu ea, ca altfel nu am cum si ea vine la farfuria mea si-si tot baga mana. Azi am tinut-o ocupata cu painea, musca si radea la mine.

Eu sunt ultra fericita ca ieri mi-am probat pantalonii de dinainte de sarcina si surpriza: ma incap toti, chiar si cei mai stramti. Nu stau pe mine ca inaine, ca deh, am inca cu 4 kg in plus, dar incap in ei si ma pot misca.

Fug ca i se arde mancarea la Miruna...again!
pepenimea!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Flo si Sib
Sa va dea Dumnezeu numai bucurii!

La multe lunitze pepenasilor nascuti in zi de 16 !

Camy, sa va ajute DD sa aveti un bb sanatos ! Mama, ce emotii ai avut iar...

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

elau

la multi ani pepenasi sarbatoriti astazi

la multi ani mamici flo si sybille

sa fiti sanatosi cu totii!

a mea calca pe toata talpa si in premergator si in afara lui.

unde e dom'le raionul asta de bio din carrefour ca nu il nimeresc ever

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Iepuras-coconas, la lactate e unul siguuur.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ooka, ia spune cum vopsesti tu ouale??? Ca eu sper ca natural si bio si vreau si eu secretul.

Eu m-am saturat de vopseaua din comertz, care aici nu e grozava, ca francezii nu vopsesc oua, deci o cumparam de pe la rusi, greci etc. Asa ca anul asta m-am decis sa le vopsesc natural :). Stiu ca pt rosu le fac in foi de ceapa, iar pentru albastru cu varza rosie. As mai vrea sa fac verzi, daca se poate .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput