Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Neatza fetele!

Am trimis si eu e-mail la mai.iunie09 cu datele mele de contact si 2 poze de la 27 saptamani. Vreau si eu pe filmulet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acum tb sa plec pe teren, revin in jurul orei 16 sa mai citesc nouatile ( daca vor fi).

O zi buna la toate albinutele!

Poooop!

29+ Maria Ioana

scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme; imediat ma ocup de filmuletz.Ma intrebasei cum sa faci, dar acum am vazut ca ai pus pe mailul comun

33 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Nemora, foarte adevarat ce scrie la tine la semnatura
Maria, am pus 3 poze chiar acum, uitasem ieri
http://good-times.webshots.com/photo/2353460560102095467clRFSk
Clody, iti multumesc pentru grija. Si vei vedea si tu, cand vei fi la a doua sarcina, ca nu-i chiar atat de greu, important este sa mobilizezi...

Ioana 37+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Foarte dulce; mumoase foc pozele

33 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

deea te asteptam cu nerabdare sa ne spui ce ai facut la spital! de incurajare

Vine bebica .... +36
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Deea succes azi la medic! Sa stii ca daca nu ai intrat in travaliu nu prea are de ce te opri! Pe mine m-a internat fara sa am nimic si mi-a indus nasterea pentru ca ajunsesem 40 sapt si bebe nimic!
Lauraa multumesc! Dar mergi des la control! Eu mergeam cam la o luna! Si de la 30 de sapt m-a chemat direct la 36, adica sapt viitoare! Pana la urma faci cezariana sau depinde?!
Bebe Beca artistice poze! Si o burtica frumoasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

`neata fetele (pt mine e inca dimineata )

adriana80 imi pare rau sa aud ca nu poti sa dormi noaptea...si pe mine ma dor toate oasele mai ales picioarele..dar macar pot sa dorm noatea

bebebeca cred ca am mai spus de 100 de ori dar mai spun odata hello sexy mama

deea tinem agitatele ascunse deocamdata

...acum ma duc sa ma apuc de calcat..ca am cit pt 10 persoane ..la 16:00 am programmare la dr!! abia astept!

35+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

lauraa multumesc sper sa ma pot odihni mai mult ca pana acum
te asteptam cu vesti bune de la doctor si bataita daca nu stai cumintica de acum in colo lasa treaba ca o sa fie timp si de asta

bebe beca sunt sigura ca la bebe 2 nu o sa mai fiu asa panicoasa si nici nu o sa mai bag de seama oboseala

ely si cateii mei au perioade cand le este rau si vomita sa stii ca totul se trage de la mancare neadecvata prea grasa pt ei (asta in cazul in care ai vaccinurile la zi) si eu am dus munca de lamurire cu ai mei pana s-aau prins ca ei nu papa chiar tot ce papam noi si mai ales nu in aceeasi cantitate sper sa ii treaca briciolinei tb sa o lasi sa isi revina in ritmul ei chiar daca incet

pupici si sper sa se faca bine cat mai repede

32 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

multumesc fetelor de incurajari, aveti dreptate o sa vad rezultatul la test si apoi mai vedem, sper sa fie cum cred eu ca e ca apoi nu va fie grija ca le zic eu ceva la moasele astea....
Am scris un ditamai mesajul si l am pierdut...

Si eu va invidiez ca puteti iesi.....as incerca si eu dar mi e frica sa nu se intoarca contractiile...mai stau si saptamana viitoare mai linistita si apoi din sapt 36 o sa incep sa ma misc ca nu mai am rabdare.

Philip ai dreptate cu dimensiunile burticii, am vazut si pe net ca nu sunt singura si ca nu e semn neaparat de boala....astea sunt obisnuite cu aschimodiile de frantuzoaice care la 9 luni zici ca au 3 asta e e genetic e alta rasa si tot asa.....
Deeabafta azi te asteptam cu vesti.

Eu mai am vopsea de anul trecut de oua, avem si noi magazine din europa de est dar vopseaua nu e buna...O sa fac friptura de miel si drob daca are sotul chef sa mearga la macelarii arabesti sa gaseasca ce trebuie.
Nici aici astia nu au nimic special de Paste in afara de oua de ciocolata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Adriana..sper ca ti-a trecut starea de rau!!Ai grija de tine!!
Alynta..pare foarte incantat si fericit David de cadou!!
Clodyac..spor la cumparaturi!!
Ramonaiani..felicitari pt vestile bune de la eco si ca totul e bine!!Ma bucur ca ai intrat putin pe la noi!!Ai grija de tine si de puii mici!!
Oana_du..sa iti fie de bine mersul la coafor!!
Nemora..super adevarat ceea ce scrie in citatul de la semnatura ta!!
Bebe_Beca..superbe pozele...esti o dulce si o frumoasa!!
Deea..tinem pumnii sa fie totul ok la control!!
Bebe_Beca..oare nu se pot face gaurile in urechi si la farmacie?
Laurraa..ai grija de tine in continuare,chiar daca esti spre sfarsitul sarcinii acum,mai lasa curatenia
LauraOana..succes azi la eco!!Te asteptam cu vesti bune!!

Am ajuns la zi,asa ca pot pleca linistita la nepotel si sa cumpar pt Paste!!Daca nu intram acum..sigur imi lua mult sa recuperez cand ma intorceam!!O zi buna la toate si fara prea mari dureri!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinutze

ma bucur sa vad ca nu a nascut nimeni de cand nu am mai intrat eu, din pacate am ramas fara calculator si pana dupa pasti nu cred ca-mi iau altul asa ca pot intra doar daca-l uita sotul pe al lui acasa, cum s-a intamplat azi.

am fost si noi ieri la dr si am primit vesti bune,Bubu e bine, e grasunica are 2.700 kg, si e foarte bine dezvoltata ( asa ca m-am linistit cu temerile referitoare la nanism ) am reusit sa iau si kitul pt celule stem, in rest nimic deosebit , ne pregatim si noi de sarbatori, noroc cu mama soacra ca a venit si mi-a facut curatenie, eu doar am spalat si calcat
Maria Ana este bine si ea si BB doar ca a ajuns foarte tarziu de la dr ( era full la dr ei ) si nu cred c-a mai avut chef sa intre.

sa nu uit: o sa nasc la Elias cu dr Cristina Vladu

multi la toate burticile.

35 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Bebe Beca, nici eu nu i-am facut gauri in urechi Evei de la nastere, pt ca mi s-a spus ca riscul de sangerare este mai mare (lucru confirmat ulterior si de medicul pediatru). I-am facut pe la 1 luna, la dispensarul din cartier (aveau pistol special, cu care introduceau direct niste cercei non-alergici, cu care a stat vreo 2 spatamani, dupa care i-am schimbat cu cei definitivi).

Incearca la orice dispensar sau policlinica de cartier, sunt convinsa ca fac gauri in urechi.

Catalina, 36+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput