Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 10
blue77 spune:
multumesc fetelor de incurajari, aveti dreptate o sa vad rezultatul la test si apoi mai vedem, sper sa fie cum cred eu ca e ca apoi nu va fie grija ca le zic eu ceva la moasele astea....
Am scris un ditamai mesajul si l am pierdut...
Si eu va invidiez ca puteti iesi.....as incerca si eu dar mi e frica sa nu se intoarca contractiile...mai stau si saptamana viitoare mai linistita si apoi din sapt 36 o sa incep sa ma misc ca nu mai am rabdare.
Philip ai dreptate cu dimensiunile burticii, am vazut si pe net ca nu sunt singura si ca nu e semn neaparat de boala....astea sunt obisnuite cu aschimodiile de frantuzoaice care la 9 luni zici ca au 3 asta e e genetic e alta rasa si tot asa.....
Deeabafta azi te asteptam cu vesti.
Eu mai am vopsea de anul trecut de oua, avem si noi magazine din europa de est dar vopseaua nu e buna...O sa fac friptura de miel si drob daca are sotul chef sa mearga la macelarii arabesti sa gaseasca ce trebuie.
Nici aici astia nu au nimic special de Paste in afara de oua de ciocolata.
nemora spune:
io bambolinelor mele nu le fac gauri in urechi. mi se par un simbol sexual nepotrivit pentru o varsta asa mica. isi vor face ele cand vor dori.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Deea succes azi la medic! Sa stii ca daca nu ai intrat in travaliu nu prea are de ce te opri! Pe mine m-a internat fara sa am nimic si mi-a indus nasterea pentru ca ajunsesem 40 sapt si bebe nimic! Lauraa multumesc! Dar mergi des la control! Eu mergeam cam la o luna! Si de la 30 de sapt m-a chemat direct la 36, adica sapt viitoare! Pana la urma faci cezariana sau depinde?! Bebe Beca artistice poze! Si o burtica frumoasa! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Eu de la inceputul sarcinii - 4 saptamani - am mers saptamanal la dr si nu vreau sa intrerup "traditia" tocmai acum la sfarsit
33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Deea succes azi la medic! Sa stii ca daca nu ai intrat in travaliu nu prea are de ce te opri! Pe mine m-a internat fara sa am nimic si mi-a indus nasterea pentru ca ajunsesem 40 sapt si bebe nimic! Lauraa multumesc! Dar mergi des la control! Eu mergeam cam la o luna! Si de la 30 de sapt m-a chemat direct la 36, adica sapt viitoare! Pana la urma faci cezariana sau depinde?! Bebe Beca artistice poze! Si o burtica frumoasa! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Eu de la inceputul sarcinii - 4 saptamani - am mers saptamanal la dr si nu vreau sa intrerup "traditia" tocmai acum la sfarsit

33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Nu terminasem de raspuns complet si tot s-a trimis mesajul anterior.Sory
33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
anamariacs spune:
dragelor, va pupam si noi!
chiar dc am intrat f greu..suntem aici..pe pozitie!
MARIA 
multumim pentru grija!
sa va povestim si noi..de vienri nu pot sa mai stau in picioare sub nici o forma..se pare ca bursucel grasunel apasa pe nervul sciatic..de nu imi pot misca piciorul sting mai deloc...din cauza durerii, vineri noaptea ama vut contractii..m-am speriat destul de rau..am plins pina pe la 2 noaptea mai ales la gindul ca nu e nimic pregatit pentru bb..
simbata am fost si am cumparat si ceva hainute, paturica, pampers, un biberon micccc....aaa..si am fost putin in parc..apropos am adaugat poze noi in folderul din semnatura
duminica..am "clocit"
luni am fost la dr...bb mareeee..2700gr, diam capsor 9cm, femur de 7, cu capul in jos, fix sub buric, si piciorusele in ficat 
..dna dr spune ca ne prinde 10 mai in acelasi stadiu..abia atunci decidem ce si cum..
problema mea este ca durerea de picior nu dispare inca..ar trebui sa inceapa sa cedeze..
nu pot sa iau nimic pentru asta..doar sa stau cuminte
daaa..si vreau si eu in filmulet..si cu datele..cum este?
spuneti-mi si mie ca sa le adaug si eu..pur si simplu mail pe adresa comuna? si ce date ati pus acolo?
pup si revin..suntem acasa..toata saptamina!
toate 2 in 1
ana-maria
33 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
Bebe Beca spune:
Anamaria,
sa treaca piciorul. Foparte frumoase pozele. Si bebe sa poarte sanatos lucrusoarele.
Lauraa, dar de ce spune medicul ca ar fi mai bine cezariana? Ce probleme sunt? Sa stii ca sunt multi care recurg la cezariana din simpla comoditate si tu, daca iti doresti sa nasti natural, sa nu lasi sa se intample asa ceva. Mai ales ca cezariana nu ar trebui sa fie o alternativa a nasterii naturale, decat in cazuri in care este impusa. Eu am folosit-o drept alternativa, fiind lipsita de informatie si de-a dreptul ingrozita de nasterea naturala. Si, crede-ma, imi pare tare rau. Si mi-a parut si atunci.
Ioana 
37+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
Astazi este ziua iubitului meu sot.Implineste 29 de ani (imi place sa-l tachinez ca eu inca am 27 si el e mos de acu
) si i-am spus ca nu-mi doresc altceva decat sa ma trezesc in fiecare dimineatza din multii ani ce vor urma pe data de 15 aprilie, sa-l sarut si sa-i spun ca e cel mai iubit dintre pamanteni.Noi in mai implinim 8 ani de cand suntem impreuna si tot atunci va veni si Maya
.Noi tinem f mult la date.In fiecare luna pe data de 11 si de ziua noastra la ora 0.00 tbuie sa ne sarutam sa ne uram La Multi Ani
.
Asa ca astazi ma duc dupa cadou.El isi dorea un ceas TW STEEL (nu stiu cine i l-a scos in cale ca e o caruta de bani), dar l-am convins si a vrut "police" - ma ieftin- dar i l-au luat prietenii.Acu sunt in dilema.Sa ma uit doar ceva pt fotbal ca e innebunit, in rest are de toate. Tare e rau sa iei unui barbat ( la a meu: porfum nu ca are destule, aur nu ca are, haine si le ia singur ca e mofturos, telefon la fel, nu stiu fetelor
)
Ajutati-ma cu un sfat mai ales cele care aveti soti innebuniti dupa fotbal.Asta e ultima solutie
33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
laurraa spune:
| citat din mesajul lui blue77 multumesc fetelor de incurajari, aveti dreptate o sa vad rezultatul la test si apoi mai vedem, sper sa fie cum cred eu ca e ca apoi nu va fie grija ca le zic eu ceva la moasele astea.... Am scris un ditamai mesajul si l am pierdut... Si eu va invidiez ca puteti iesi.....as incerca si eu dar mi e frica sa nu se intoarca contractiile...mai stau si saptamana viitoare mai linistita si apoi din sapt 36 o sa incep sa ma misc ca nu mai am rabdare. Philip ai dreptate cu dimensiunile burticii, am vazut si pe net ca nu sunt singura si ca nu e semn neaparat de boala....astea sunt obisnuite cu aschimodiile de frantuzoaice care la 9 luni zici ca au 3 asta e e genetic e alta rasa si tot asa..... Deeabafta azi te asteptam cu vesti. Eu mai am vopsea de anul trecut de oua, avem si noi magazine din europa de est dar vopseaua nu e buna...O sa fac friptura de miel si drob daca are sotul chef sa mearga la macelarii arabesti sa gaseasca ce trebuie. Nici aici astia nu au nimic special de Paste in afara de oua de ciocolata. |
mai ai putin si o sa fie bine ai sa vezi

Incet incet poti iesi si tu de spatamana viitoare, iar bebe va veni sanatos cand va crede el de cuviinta

33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani
laurraa spune:
| citat din mesajul lui anamariacs dragelor, va pupam si noi! chiar dc am intrat f greu..suntem aici..pe pozitie! MARIA ![]() multumim pentru grija!sa va povestim si noi..de vienri nu pot sa mai stau in picioare sub nici o forma..se pare ca bursucel grasunel apasa pe nervul sciatic..de nu imi pot misca piciorul sting mai deloc...din cauza durerii, vineri noaptea ama vut contractii..m-am speriat destul de rau..am plins pina pe la 2 noaptea mai ales la gindul ca nu e nimic pregatit pentru bb.. simbata am fost si am cumparat si ceva hainute, paturica, pampers, un biberon micccc....aaa..si am fost putin in parc..apropos am adaugat poze noi in folderul din semnatura duminica..am "clocit" luni am fost la dr...bb mareeee..2700gr, diam capsor 9cm, femur de 7, cu capul in jos, fix sub buric, si piciorusele in ficat ![]() ..dna dr spune ca ne prinde 10 mai in acelasi stadiu..abia atunci decidem ce si cum..problema mea este ca durerea de picior nu dispare inca..ar trebui sa inceapa sa cedeze.. nu pot sa iau nimic pentru asta..doar sa stau cuminte![]() daaa..si vreau si eu in filmulet..si cu datele..cum este? spuneti-mi si mie ca sa le adaug si eu..pur si simplu mail pe adresa comuna? si ce date ati pus acolo? pup si revin..suntem acasa..toata saptamina! toate 2 in 1ana-maria 33 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni |
Felicitari pentru bebe sanatos si grasun!
Intri pe mailul nostru comun si la "Agenda" treci datele tale, iar pentru pozica pe contul comun de poze si intri cu aceleasi date de pe mailul comun, aici http://picasaweb.google.com/mai.iunie09/BurticiDeAlbinutze#

33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani

DAVID (27.06.2007) si
Matei