Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

am vazut ca s-a trecut la listuta locul si dr cu care naste fiecare.eu voi naste la Spitalul Municipal Medias, cu d-nul dr Vaso Edvin.sper sa fie totul bine!
Si as vrea si eu daca doriti sa apar in filmulet.insa imi explicati careva si mie ce trebuie facut mai exact?
la butici!

32 cu Alexia-Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

neata, pup burticile
am fost extrem de aglomerata zilele astea si recunosc ca m-am cam epuizat, am intrat in casa numai pe la 9, 10 seara, plecata de dimineata de la 9. Nu am reusit sa citesc din urma si am un capitol jumatate, dar sper sa ajung la zi la un moment dat.
Am ceva urgent de intrebat, aviz Carla . Aseara, la cursul de gravidute, cand stateam linistita pe scaun fara sa fac cel mai mic efort, am avut o stare de rau destul de ciudata. Adica am simtit o presiune in piept, o senzatie asemanatoare cu cea de greata, am inceput sa transpir pe frunte, la ceafa si la baza gatului si am simtit ca si cum imi ardeau urechile si gatul, desi la atingere pareau ok. Initial am vrut sa ma ridic sa merg la camera de garda, dar de frica sa nu cad si sa ma lovesc, am stat cat mai linistita si am respirat adanc si incet m-a lasat. Dupa circa 3 minute m-a luat iar si m-am linistit tot prin respiratie. Ambele faze au tinut in jur de doua minute fiecare. Cand am iesit afara la aer, parca m-am luminat dintr-o data si mi-am revenit complet. Nu am mai fost la camera de garda. Intrebarea mea e: ar trebui sa ma ingrijorez si sa ma gandesc la tensiune? Sau sa pun pe seama unei caderi de calciu sau de glicemie? Sunt simptome de puseu de tensiune? Eu sper totusi sa nu.
Multumesc, va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai intru azi.

31+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Eu zic ca era de la pozitia pe scaun, apasa uterul pe diafragma si de aici toate cele. Parerea mea .

Sorry ca sunt scurta, fug la bucatareala.

Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Va multumesc mult pentru sfaturi fetele legat de cadoul sotului; le-am luat in considerare sa stiti.Nu puteam sa raspund pe forum ieri, de la net cred, dar vedeam ce scrieti; asa ca i-am luat un rucsac cu AC Millan ca e innebunit de la adidas pt a-si pune echipamentul de fotbal (avea o geanta dar era prea mare)si de la nike o minge "oficiala" care se joaca cu ea in teren, faina tare si am prins-o si redusa, asa ca a fost super incantat.

Au venit niste prieteni aseara - surpriza - in Iasi sa-i ureze lui Radu "live" La Multi Ani si desi am zis ca nu facem nimic a trebuit sa iesim si la 8 seara rezervam masa la restaurantul ala de la et 13 de unde se vede tot Iasul pt a le arata si prietenilor Iasul de sus; a fost foarte fain.

Multumesc fetelor din suflet pentru urarea de La Multi Ani; alynta, relusha, anda_magda, BebeBeca,anaela,oana_du,deaa_24, Flobaby,Picky_toto,philip, CrlaV, nicuratze, anamariacs, cris_82,maria,LauraOana, ely , DanaMi

BebeBeca, am turnat fundatia deja si in iunie o avem la rosu si acoperita tot, tot.De atunci incepem finisajele si Doamne ajuta sa ne ajunga banii si in toamna sa avem casa noua

Deea, felicitari pentru vestile bune; sa mai stea bebe la caldurica

kiralina, stai linistita in pat, pune rudele si prietenii la tb, lasa mancare si altele; intreaba pe dr daca vrei te pot ajuta cu niste fiole de progesteron injectabil, inlocuitorul gravibinonului- prontogest- mie mi-au mai ramas.

anamariacs, ia pastilutze poate trece febra si stai in patutz

motiana, stai linistita este in grafic; uite aici, sa vezi ca esti in calcule http://babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx;

LauraOana, Raluca_Ioana, felicitari pentru bebe grasun si sanatos

maria, te asteptam cu vesti bune ca si pe BebeBeca

am fost dimineatza la spital, bebelina este bine, are 2250 grame, suntem ok doar ca aveam mici contractii si mi-a zis dr ca daca vreau sa am sarbatori linitite si sa ma lase sa merg la parinti azi sa stau muminte in pat.

Noi in vara asta mai botezam un bebe, de fapt dupa ce nasc eu; nu e cu tam-tam, restrans.Un baietel.Si ce credeti?????? Aseara cand eram la restaurant m-a sunat mama baiatului ca vine salvarea sa o ia ca i s-a rupt apa.Asa ca Radu meu a primit cel mai frumos cadou: finutzul s-a nascut de ziua lui.L-a avzut si aseara la 12 dupa nastere si azi dimineazta; 3300 grame, sanatos si mumos

aauleu ce m-am intins

33 + minune de Maya Teodora
AMR 6 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna burtici

ce ma faceti? eu nu am o zi asa buna am fost la facultate sa rezolv o restanta din anul 1 si imi spune aia ca nu imi pot da restanta daca nu achit taxa integral noroc ca a fost femeie de inteles si pana la urma s-a rezolvat dar cu emotii

dupa ma duc sa achit datoriile si cand ajung la card ce sa vezi dupa ce ca am un salariu mic mi-au oprit si bani din el 100 ron pt ca am lucrat 6 ore in loc de 8 asta in conditiile in care am dus hartie de la ginecolog care motiva offffffffff mi-au dat lacrimile fetelor acolo langa bancomat ma andeam dupa ce ca ai un salariu de caca isi mai bat si joc de tine ....

dar asta e....

laura iti spun si eu cu intarziere LA MULTI PT SOTIOR sa iti traiasca sa fie sanatos si sa va iubiti mereu si sa stapaneasca sanatos cadourile si mai ales BUN VENIT FINUTULUI sa fie sanatos si plin de noroc

haideti ca ma pun sa schimb capitolul si ma duc sa stau intinsa ce de la mers si de la nervi am o durere de burtica si de spate

32 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

DRAGI BURTICUTE VA INVIT LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU PLIN DE VESTI BUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele..

carla:imi pare rau pt contractii,posibil sa le fi avut de la stress-ul acumulat in tp(parerea unui nestiutor)!ai grija de tine!

alinutza:felicitari pt intoarcerea bb,din cate stiu eu..se poate suci pana in ultima zi,ce-i drept mai greu dar dk vrea se suceste!tin pumnii sa ramana in pozitia actuala!

raluca.i:asteptam pozici cu voi..felicitari pt vestile bune,primite

ely 37+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

IARASI AM INCURCAT BORCANELE

ACQUA:AM scris "alinutza" dar mesajul era pt tine..sorry...

alinutza:imi pare rau pt starea ta de rau,nush ce poate fi..sa treaca!

clody:nu te mai amagi..lasa k le rezolvi cu tp-ul pe toate!

lauraa:sa va traiasca finutzul...ce cadou frumos a primit sotul,pe langa cele oferite de tine!

ely 37+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput