Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
neata' fetelor,

si multa

tuturor.
Bebe Beca,Maria bunica...........vreau vesti de la voi cu ce ati facut la eco
.Eu mai am o saptamana pana o sa-mi vad puiul.
Oana MVT.................Stai linistita ca nu o sa iasa chiar acuma.Mai trebuie sa stea la caldurica.Si la mine e la fel....trebuie sa o fugaresc ca sa urce un pic mai sus
.Cred ca doar se antreneaza pentru marele eveniment
.
De cateva zile ma omoara durerile de picioare
.Cand ma apuca,mai ales in somn,imi vine sa plang
.E ceva gen ca si cum ti s-ar pune un carcel,dar nu e din ala.Si ma doare piciorul de sus si pana la degetul mic..
de nu mai stiu ce sa-i fac.
Gata,m-am plans.
Sa va zic ce spunea mama ieri cand veneam acasa de la cumparaturi"Gata...nu mai pot!Eu arunc aici sacosile ca mi s-au lungit mainile!!" Si va dati seama ca eram in mijlocul strazii si ea lasase plasele jos.Si eu auzisem ce zicea ea saracuta..dar parca nu realizam
si o luasem singura inainte.La care ma intorc si-i zic sarmanei femei"Hai gata...te-ai mai odihnit?Ia sacosile si hai sa mergem ca ne apuca noaptea!"
.
Si aseara ii zic ca trebuie sa ma ajustez un pic cu tunsoarea asta a mea...iar ea ma ia cu...ca daca dam o fuga si pana la Real....ca vrea masa de calcat
.HHHmmmmmm ...cred ca a si uitat ca tot ea o sa o care si pe aia pana acasa
.
Stiti voi,pana sa raman gravida alergam cu masina de la munca pana se innopta.Si eu sunt genul care atunci cand sunt prea demolata sau demoralizata...singurul remediu e SHOPPING
.Problema e ca am virusat-o si pe ea.Si acuma ma intreaba..."Cand mai mergem la shopping?"
.
Gata...va las ca m-am intins cat o zi de post.Va

.Ma duc sa dau trezirea si la parter
....vreau la plimbare.
P.S. Azi am intrat in 33 saptamani

![]()
![]()
32+
MIRUNA-ALEXANDRA
anda_magda spune:
neatza!
cris eu imi torturez mamica sub alta forma.
adik vine si spala pe hol, freaca covoarele chestii din astea, iar eu o intreb "nu vrei sa iesim pe afara?" ca deh, mie mi s-a luat sa stau singura in casa si sa ies singurica pe afara.
ioana te asteptam sa ne spui ce ai facut la eco! iti tin pumnii stransi.
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
anda_magda spune:
fetelor sa va pove ceva ca sa nu luati tzeapa ca mine. ieri am fost la farmacie si am lasat multi bani pe acolo. printre altele mi-am luat si ser fiziologic pt piticanie. o cutie de 5 fiole 20 de lei. apoi am vb cu carla pe mess si imi spunea ca ea cumpara la sticluta sau la punga si costa dopar 2 lei vreo 250 ml. asa ca sa stiti ce sa luati daca vreti ceva mai ieftin.
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
kiralina spune:
Neata,
Cris, si eu am dureri la picioare. Ma trezesc noaptea si ma doar piciorul de sus pana jos, cumva in interior. Eu credeam ca e de la prea mult stat in pat, ca au inceput sa mi se legumizeze picioarele. 
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
alynta27 spune:
Buna fetelor!
Carla ai avut ceva emotii! Un pupic sa treaca oboseala! Bine ca te ajuta tati! Styai si tu in pat sa-ti revii, macar 2 ore!
Poate te ambitionezi sa pui si strictul necesar in bagajel, pentru linistea ta!
Aqua nu prea are cum sa se mai intoarca bebe de acum! E prea mare si nu mai are loc! Un
pentru contractiile de ieri! Bine ca te-ai linistit si ai stiut de la ce te doare!
Anda si pe mine ma mai apuca mofturile de gravi, dar cu sotul! A facut intr-o zi curat si eu comentam ca nimic nu era bine!
In loc sa fiu recunoscatoare! Acum sunt fericita ca face! El zice sa le mai asez eu cum vreau, dar asa raman pana voi redeveni "EU"!
Acum sunt "EU si MATEI"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Buna dimineata fetele!!
Carla..poate ai avut contractii de la stres si statul pe scaun..spor la treaba(contabilitate)..reusesti sa scapi si de hartoage!!
Aqua..in principiu bebe ar trebui sa nu se mai intoarca,mai ales ca zici ca nu prea are loc prin burtica si ii simti foarte tare loviturile!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
DanaMi spune:
hello albinutze 

vad ca, Cosmin si-a uitat si azi calculatorul acasa asa ca profit si eu de el
( incep sa cred ca-l uita intentionat ), oricum nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pt ca si azi si maine am ceva de alergat pe la Administratia Financiara ( Carla si au ca tine: cu multe hartoage, desi avem contabila
)si mai vreau sa si gatesc cate ceva pt paste, asa ca, daca nu mai reusesc sa intru vreau sa va urez de astazi : un Paste cat mai fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate si sa stea bblusii cuminti la mamaici in burtici cel putin pana la 01 mai.
Laura cu intarziere iti urez si au La Multi Ani fericiti pt sotul tau si pt tine 

Am reusit sa-mi fac si eu bagajul pt spital
( doamne cat m-am intins, cred ca-i cel mai lung mesaj al meu
)
multi pupici la toate fetele 

35 +
Bianca Maria / Ema Andreea 
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
alinutza23 spune:
neata, pup burticile 
am fost extrem de aglomerata zilele astea si recunosc ca m-am cam epuizat, am intrat in casa numai pe la 9, 10 seara, plecata de dimineata de la 9. Nu am reusit sa citesc din urma si am un capitol jumatate, dar sper sa ajung la zi la un moment dat.
Am ceva urgent de intrebat, aviz Carla
. Aseara, la cursul de gravidute, cand stateam linistita pe scaun fara sa fac cel mai mic efort, am avut o stare de rau destul de ciudata. Adica am simtit o presiune in piept, o senzatie asemanatoare cu cea de greata, am inceput sa transpir pe frunte, la ceafa si la baza gatului si am simtit ca si cum imi ardeau urechile si gatul, desi la atingere pareau ok. Initial am vrut sa ma ridic sa merg la camera de garda, dar de frica sa nu cad si sa ma lovesc, am stat cat mai linistita si am respirat adanc si incet m-a lasat. Dupa circa 3 minute m-a luat iar si m-am linistit tot prin respiratie. Ambele faze au tinut in jur de doua minute fiecare. Cand am iesit afara la aer, parca m-am luminat dintr-o data si mi-am revenit complet. Nu am mai fost la camera de garda. Intrebarea mea e: ar trebui sa ma ingrijorez si sa ma gandesc la tensiune? Sau sa pun pe seama unei caderi de calciu sau de glicemie? Sunt simptome de puseu de tensiune? Eu sper totusi sa nu. ![]()
Multumesc, va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai intru azi.
31+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
nemora spune:
Alinutza, si eu mai patesc; totusi is-ti tensiunea sa vezi cum e
treaba e ca inima are mult de lucru, si mai creste pulsul (e normal la gravide)
si pe mine ma ia rau capul daca imi creste pulsul, cand sunt ok am puls cam 75, cam ma ia capul am 98 (eu am tensiometru)
ai grija sa nu te obosesti (la curs faci cumva gimnastica?)
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Raluca_Ioana spune:
Buna dimineata fetelor!am reusit sa citesc din urma de cand nu am mai intrat si am vazut ca in general toate sunteti bine si harnicute.ma bucur mult pentru voi.noi am fost ieri la dr si ne-am vazut minunea din burtica.dr a zis ca totul e bine, e dezvoltata normal, gr de 1780 gr, 144 batai/min la inimioara, lichid destul, intoarsa cu capul in jos si tare jucausa.ne-a aratat chiar si niste imagini 4d.
mai trebuie sa mergem cam in 3 sapt.abia astept!
mersi mult de urarile facute in legatura cu cununia
si sper si eu din tot sufletul sa putem recupera pozicile.
Ely in legatura cu mobila, noi am luat-o de la cineva care a avut-o pt micuta lor acolo in Italia si acum s-au intors inapoi in tara si au adus-o cu ei.insa fata a crescut si nu a mai folosit-o asa ca s-au hotarat sa o vanda.o sa pun cateva pozici ca sa ne cunoasteti si pe noi.
cam atat pt moment.va las ca trebuie sa fug la primarie cu niste acte si pe urma la cumparaturi pt bagajul de spital ca nu mi-am luat inca nimik.va pup si sper sa apuc sa mai intru si eu azi inca odata!
toate burticutele!
32 cu
Alexia-Gabriela