Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rox, noi am tot fost in Bulgaria. La Albena e plaja lata si liniste multa, la Nisipurile de Aur plaja e ingusta si s-a construit mult, ceva mai animat. Aici am stat la un hotel de 5 stele nou si super OK in 2007 de Paste cand eram gravida, Kempinski ii zice.
Anul trecut am fost la Sunny Beach, langa Nessebar, la un hotel de 4 stele, OK din aproape toate punctele de vedere, din reteaua LTI, deci plin de nemti. La acelasi hotel vrem sa mergem si in vara asta.
Rezervarile le-am facut printr-o bulgaroaica foarte de treaba si parolista, daca vrei iti dau datele ei de contact.
Parerea mea e ca e OK Bulgaria de 1 Mai.

Andries, pacat ca voi mergeti in iulie, ar fi fost frumos sa ne intalnim.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Bee, am ramas fara cuvinte! Felicitari!!!
Azi chiar te-a sunat fii-mea, in fine, l-a sunat pe Radu ca nr. lui il am, si mam gandit la voi, daca ne-om mai vedea la mare in vara. Vestea asta schimba cu totul datele problemei ca daca nasterea e in august...
MAi, dar est curajoasa nu gluma cu bb3! Mor de bucurie de cand am aflat vestea asta, ca tu iti doreai mult 3 copii. Da cu uteru' ala de ziceau doctorii ca nu mai rezista la inca o sarcina cum te-ai descurcat?
Sarcina usoara si mai treci pe-aici!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari, Bee!!!!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bee felicitari pentru sarcina!Minunat sa ai 3 copii,putini curajosi insa(parintii)

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Azi dau eu cafeaua impreuna cu Sabina Y la fel de matinala vad.

Bee am vazut si eu ca ai curaj nu gluma, sincer m-am dus in urma sa vad daca am inteles eu bine, felicitari si sarcina usoara!! mamica viteaza si sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos!!

Azi lucrez de acasa, mi-am dat voie ca sa spun asa, ca la birou tot bate vantul, nu mai are nici un sens sa ma deplasez pana in Baneasa. Plus ca mama si-a luat si ea liber doua zile, imi tot zice de libere de un an de zile si eu n-am percutat nimic pana acum. Nu prea stiu cum sa fac cu liberele astea, ca i-as da o luna liber dar cine ma ajuta cu plodul?

Mie mi-a recidivat raceala, cred ca 5 zile antibiotic nu au fost de ajuns. Mai incerc eu ceva paleative, dar daca nu merge asa voi fi nevoita sa-mi fac ficatul praf cu un klacid sau cu alt antibiotic mai zdravan. Parsiva raceala din sezonul asta!!

As merge eu mai repede de iulie dar nu am cum, in iunie e cantonament de karate, la inceput de iulie e tabara de tenis, mai ramane sf de iulie - inceput de august.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Desi tatal meu are niste probleme de sanatate destul de grave

Sanatate multa, sa treaca repede si sa se puna pe picioare!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Sabina Y am vazut pozele cu voi! Erika e o frumoasa, a crescut mult si ce bine ii sta cu codita! Cred ca a zis okiii la elefant...
Tu arati absolut minunat. Sarcina usoara in continuare!!!
Sa mai spun ca mi s-a facut iar dor de Japonia?!

Adimercedes, bine ai revenit! Super vestile despre cataratoarea Lisa. Sper ca si tu sa te simti mai bine pe masurace inainteaza sarcina. Merg imediat si pe e-mail sa vad pozele si filmuletele.

Roxana, tare e rau cu parintii bolnavi. Si eu stau mereu cu sabia deasupra capului. Sper sa fie toate bune sa va bucurati si de relaxarea in doi.

Greyerash,nu stiudaca ti-am scris ...am vazut pozele cu Adelina. E asa de frumoasa!!! Avea acolo un portret in carei se vedea asa frumos fata dulce!!!

Bee felicitari!!! Sarcina usoara si bebelush sanatos!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Doctora cica sa-i schimb biberonul cu canuta cu cioc pt. lapte, dar pana nu terminam cu canini, nici nu ma gandesc...

Eu ii dau ceaiuri / sucuri din canuta cu cioc, insa seara vrea neaparat laptele din biberon (bea unul pe la 8, si unul la 10 seara, inainte de culcare).
Cine a reusit sa scoata de tot biberoanele, cum a facut?

Mariana, eu stiam de metoda pe care a incercat-o Sabina Japoneza, cu largitul gaurii tetinei pana devine larga precum paharul. Ideea e ca tot largesti gaura tetinei pana se obisnuieste sa bea ca dintr-un pahar. Daca ii scoti biberonul brusc, risti sa nu-ti mai bea lapte muuuult timp. DELOC!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata Yaia! Iti doresc o zi cu maxime!!!

Andries, o zi buna acasa. Mult noroc in gasirea jobului de vis.

Mergi la inceput

Noi suntem bine, stringem ultimele bagaje pentru Piatra Neamt.

Daria e mereu vesela si vorbareata doar ca ma zapaceste cu imprastiatul. in rest nimic noi.

O zi buna va doresc!!!

Mergi la inceput