Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, as vrea sa merg eu de 1 mai in Bulgaria, cu amandoi copiii. Ai vreo recomandare?

Gabitz, e cam tarziu sa tin pumnii, dar sa stii ca sper din tot sufletul ca ti a iesit totul ok. si succes lui Stefan la serbare

Sabina, uda steluta ca asa e frumos!

Yaia, sa stii ca nu am avut timp nici sa respir. Ce naiba stiri sa iti dau...poate povestiri despre inspectoare.

Andries, speram sa imi dai vesti bune cu serviciul. Incerc sa te sun azi de pe drum, dar nu mai am nr tau de vodafone. Te rog mai da mi un bip sa il salvez.

Gata cu belfereala pe net. Revin la plantatie! pupici

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatino, povesteste-ne despre noua casa . e mai mare, mai mica, mai cum ? mai aproape de gradi ?

Rox, in ritmul asta eu nu te vad mult la actualul job, zau asa.Nu-mi place munca in salturi, sunt satula de hei-rup-uri de-astea, din pacate am tot facut-o si eu ani de zile...

Gabrieloooo, pe unde esti ? cum e acum, iti miroase a sarbatori ? de data asta la mine-i cam cum erai tu de Craciun,dar ma mobilizez pt maine sa colorez oua. Si de-un drob o sa pun, si stufat si bors....

mey, am tot facut simulari de pipi la oala, in afara de hohote de ras de la Ghighi n-am obtinut nimic. Greyeras, spune-mi reteta ta, Adelina-i fruntasa la olita.

Luy, ce dor mi-e de voi !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Yaia, din pacate nu se poate aplica sfatul tau, e in spital, cu perfuzii si complet imobilizat de dureri.Face tratament radioterapeutic si sta soacra impreuna cu cei 2 baieti non-stop acolo. Al meu sot vine dimineata pe la 3 sa faca un dus si sa prinda 4 ore de somn, dupa care mai fuge la job, apoi din nou la spital. E trist, inuman si nedrept ce se intampla, n-am cunoscut pana acum partea asta urata a vietii, nu mi-a fost atat de aproape. eu sunt un om destul de activ si optimist, dar cand vad ca nu am putere de nici un fel sa rezolv sau sa ajut cu ceva...

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Sabina, cine mai e primar in Busteni, tot Codescu ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu, e Savin.
Rox, nu-mi place nici mie jobu tau
io le fac reclamatie ca nu mai am prietena relaxata

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Tomasaaaaaa, pe unde esti ? Piticii ?
Marunzikaaaaaa, unde esti ? Energia ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna tuturor.
vad ca nu v-ati omorat cu scrisul...asa ca nu am avut mult de recuperat.
pot primi si extemporal.
bee - wow....felicitari si multa sanatate tie si lui bb.
rox - vb maine...te sun...
la serbare a fost super...deh...sunt impresionata placut...
treaba a iesit cum m-am asteptat.
va pup.somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Bernix, mi-ar placea dar nu ne putem face planuri de vacanta deoacamdata.

Ghighi- filme

Ce pacat!
Multa sanatate socrului!
Sper sa treceti curand de perioada asta gri despre care scriai!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Bernixo, toate bune la voi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Bune, Duamna draga, multam de intrebare!
Sanatate mu;lta trandafirasului, sper sa fie prima si ultima pneumonie pe care o experimentati!
Sa stapaniti/locuiti sanatosi si fericiti noua casuta!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, nu e chiar asa de gri treaba cu gradinita, crede-ma. Conteaza foarte mult gradul de adaptare al unui copil la mersul la gradi. Unii pur si simplu nu se adapteaza si atunci trebuie sa cauti alte solutii pentru ei (bona, bunici, etc). Cu Stefan nu am avut probleme de sanatate, a facut o laringita pentru care a stat cateva zile acasa, dar atat. Progresele in schimb sunt f vizibile. In afara de asta, de cate ori am avut ceva de zis am vb cu dna directoare si a fost OK (cum ar fi, de ex, faptul ca nu vreau sa i se puna caciula pe cap lui Stefan cand ies in curte cand temperatura exterioara e de la 15 grade in sus - am trecut pe acolo neanuntata si copii erau in curte, se jucau, iar Stefan era imbracat adecvat indicatiilor date de mine). Sincer, nu am nimic de care sa ma plang.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput