*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Alra, ce-i dai pentru viroza?! De curiozitate....ca sa vad ce recomanda medicii in Belgia pentru bebe asa mic. Sa va faceti bine repede Hai ca-ti prind bine doua zile libere....daca erau si platite era mai bine
Cand botezati Nicolu'?
Aici e oita creatza
http://good-times.webshots.com/photo/2181341330104281140tkgspC[quote]

medicii din be recomanda paracetamol cu incredere pentru orice afectiune
mi-a dat pic de nas si ureche. paracetamol daca i se ridica febra. ei zic la 38.5, io ii dau la 38 ca am si eu dreptul la o opinie

pe nicol' il botezam de ziua mea - pe 30 mai. nimic fancy, la noi acasa.

arata bine oaia, ma! pe a mare o tundem stil mireille mathiew, adica castron mai pe romaneste. si mie mi-ar fi placut par lung da e greu ed intretinut. si ii intra in ciorba, da.

criss, eu stau la 20 de km de bruges. noi cand mergem "la oras" la magazine acolo ne ducem. da, am vazut filmul si mi-a placut sa vad orasul filmat iarna. e un oras superb.

ma vas ca ma linge pe antebrat, incearca sa scoata lapte de acolo. ma gadiilaaaaaa

edit, vichy dercos (ala rosu, nu?) mie mi-a ingrasat paru mai rau. eu insist pt vichy de par gras antimatreata. mie mi-a dat dr si vitamine atunci, se intampla la 1 an dupa nasterea laurei.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Miky-ea, babyzapi, Mirtha, ginye55
Ginye iubita sanatate, noroc, si numai bucurii pentru tine si pentru cei ce ii iubesti si iti sunt mereu alaturi!
Hera tot ce vrei tu, la multi ani si multa sanatate!
Mirtha, usor de zis, greu de facut, si e doar vina mea ca l-am obisnuit asa. Nu am cum sa substitui cu suzeta, aia e in dotare la el de la doua saptamani. Cum necum...oi vedea, pentru orice invat exista si sezvat, nu?
lauramiron si eu am auzit ca acele capsule de la Vichi ar face minuni, inca nu m-am hotarat daca sa cumpar sau nu. Sunt usor sceptica.

Raportat: facut vaccin in piciorus, plans un pic, cand a bagat serul, linistit repede, e f sanatos, arata bine a zis tani dr, avem 68 cm si 7700gr. Sa bagam si carnea de vita, si cartoful, sa incercam si piureuri nu doar supa. Urmeaza Prevenarul la 7 luni prima doza, apoi la 8 luni a doua. Fug ca a inceput spectacolu'.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetelor stiu ca multe dintre voi sunt foarte receptive la astfel de mesaje si apelez la ajutorul vostru.

Este vorba despre un baietel de aproape 9 ani care sufera de Osteosarcom telangiectatic. Andrei a fost operat la spitalul Marie Curie si i s-a extripat o parte din tumoarea care ii atinge coastele 3-4. Intre timp au fost depistati noduli si pe plamani.

Andrei este sub tratament in momentul de fata la Bucuresti si pentru o operatie in strainatate are nevoie de minim 30 000 de euro.

Povestea lui o puteti citi aici: http://andreidumitrescu.blogspot.com/

Va rog in masura in care fiecare poate sa il ajutam!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979
lauramiron si eu am auzit ca acele capsule de la Vichi ar face minuni, inca nu m-am hotarat daca sa cumpar sau nu. Sunt usor sceptica.

cunosti pe cineva care a folosit efectiv si a avut rezultate?
stiu si eu capsulele, reclama e uau insa 50€ parca nu as scoate asa usor din buzunar. nici eu nu am incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Acu" tu esti mamica de bb2 , sti mai bine decit mine ce si cum sta treaba cu dive de la Darius.
Inteleg ca Ioana luat rezonabil si constant in greutate si va doresc sa o tineti tot asa.

Voi pune acest link http://adina.cheriches.ro/2009/02/10/diversificarea-alimentatiei-sau alimentatia-complementara.html , cu riscul de primi ceva bate in cap - mi le asum - opinia nu este singulara , se gaseste inclusiv pe net in mai multe articole , pediatrii diferiti , si trebuie sa spun ca mie imi pare ca dive la 7 luni implica risc de demineralizare , devitaminizare etc. pe linga ricul de refuz alimentar.

Si noi vrem bb2 si sper sa il si avem.E doar o chestiune de timp momentul conceptiei. Sunt constienta ca bb2 este posibil sa nu aiba ritmul de crestere al Evei. Dar , daca la 5 luni implinite va avea dublul greutatii de la nastere si prezinta acelasi caracteristici ca Eva - sta in popou , saliveaza la mincarea adultului fara ca salivarea sa fie cauzata de aparitia dintosilor , inghite in sec , mimeaza mestecatul etc., nu astept nicio zi in plus pentru dive. Cu tot ne-respectul pentru expandate si cu tot respectul pentru valoarea nutritiva si gustul laptelui si a altor argumente pentru care laptelui - de care o fi el - trebuie sa ii ridicam statuie.

Si inca ceva : cel mai bun aliat al meu ramine intuitia. Niciodata , niciodata daca mi-am ascultat intuitia nu am dat gres. Daca m-am facut ca nu o ascult am fost faultata din plin.

Cred ca daca iti asculti intuitia vei lua decizia cea mai buna.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Am tot vrut sa scriu, dar n-a reusit. Am fost sapt trecuta la dr si am discutat despre diversificare, eu intentionand sa introduc ceva la 5 luni. Dr m-a sfatuit sa-mi vad de treaba cel putin pana la 7 luni, copilul aratand f bine si luand rezonabil in greutate. Intr-adevar, in intervalul 4-5 luni, a adunat 800g, numai in prima luna a luat mai mult (1kg), in rest, cam 500 g media. Am observat si eu ca mananca mai mult, inclusiv noaptea. 7 luni mi se pare departe, dar, oricum, pana spre 6 luni tot vom astepta...inca nu m-am hotarat cu ce sa incep, fructele sunt pline de diverse chimicale...mai meditez. Dr zice ca mai bine laptic de la san decat mere cu gust de plastic si-i dau dreptate, cel putin in momentul asta (5 luni).

In alta ordne de idei, stie cineva cat de sigur e scaunelul www.bebeworld.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=7&products_id=651" target="_blank">asta? Ma tenteaza ca-i mic, adaptabil multor tipuri de scaune, ar fi perefct in bucataria noastra, dar mi-e teama sa nu se rastoarne cu scaunul mare. Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, sper ca da.

Pupici!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Multumim pentru urari, mamici dragi Avem 5 luniteee!!! Suculet si tort de capsuni de la Victor pentru mamici si cozonacei!!!

tizul nostru Victor de Carmendu, Ana de Monicus, Andra Sara Otilia de Isaelena, Andrei George de Caterinas

Hera si Ginye

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Aoleuuuu..ma imbolnavesc carliontii...Si oita creata e....bucalici pupalici pe obrajori !
Abia astept o pauza sa vad pozele cu cretulistii Dandusei !
Fug , ca imi picura sanul drept intr-o veselie.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Alra, ce-i dai pentru viroza?! De curiozitate....ca sa vad ce recomanda medicii in Belgia pentru bebe asa mic. Sa va faceti bine repede Hai ca-ti prind bine doua zile libere....daca erau si platite era mai bine
Cand botezati Nicolu'?
Aici e oita creatza
http://good-times.webshots.com/photo/2181341330104281140tkgspC
Citat:
citat din mesajul lui alra

hello

azi am avut concediu si era in plan sa mergem in brugge dupa toale de botez si am ajuns la doctor in schimb cu nicolimea dumneaei care si-a tras virala noua.cu un pic de eruptie si cu un pic de nas si un pic de ureche (si eu!!!) si cu febra 38.5. asa ca maine trag chiulu si stau acasa in fara plata. si poimaine la fel.

toale de botez tot am luat in drum spre casa - de la magazinul cel mai aproape de noi unde vazusem de mult ceva dragut insa am zis ca in alte parti or fi mai misto. nu erau. intr-un singur boutique gasi ceva da la niste preturi de te doare capul, deci am zis pas.
in fine ... rochia laurei imi place mai mult ca a nicolului, dar cu o tichie bengoasa si niste pantofiori chicosi scot si nicolu la liman. oricum rochita e foarte frumoasa, da un pic cam simpla fata de ce aveam eu in cap.

nu mai stiu ce voiam sa zic... vazut poze dandusa copii superbi. vazut poze lauramiron, nu gasesc poze cu "oita" tunsa! copilu mic are noua luni, imi mentin ideea, caut link cu laura la botez, e identica.
aaaa, astea de va vazui in poze, inclusiv otilia, se vede ca ati slabit si va sta bine. bravos natiune!

da, eram datoare dandusei - treburi "tehnice" tot in grup cand am toata satra in jurisdictie. aceeasi sugestie o fac si malineis - ia-l cu tine la baie. eu personal sunt si pentru lasatul sa tipe in loc safe cu toate usile deschise dar daca nu te simti bine ia-l cu tine. nu tine inca minte

da, mai eram datoare cu o opinie. nu ca mi-o cere cineva, da' mi-o exprim oricum:
mai bine tras de curent decat cazut in cap
mai bine "racit" pe jos decat cu gatu frant

nu mai stiu ce mai voiam sa zic, revin daca mi se aduna neuronii

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fusei si eu la coafor, insa numai pt varfuri, macar sa mai am ce prinde ca daca-l las desfacut, ma inspaimant. M-a prins soatza intr-o poza si mi se vedea efectiv pielea capului. Brrrrr. Mi-a zis si mie coafeza de capsulele Vichy, c-a vazut rezultate imediate pe parul clientelor... insa nu prea am buzunar in care sa bag mana acum, ca de disperare as face-o.

Marysa, fain tare scaunul , tb sa ochesc si eu asa ceva, e ideal si pt deplasari. Chiar, parca tu pusesei site-ul cu romanii de-afara care trimit in tara pachete, si ma uitam la taxe, erau cateva. Adunate toate, mai merita? De ex, la scaunelul asta de 30 E (parca), cat ai dat efectiv sa-l ai in casa?

Loellay, unde esti cu linkul? C-as vota da` l-am pierdut.... sau il aveti voi careva salvat?

Care, ce contraceptive luati? Mi-a prescris Cerazette, da` stau pe ganduri, si oricum, la cat de des ma-mpiedic...

Si noi plecam de Pasti la ai mei, la tara, munte, aer curat, refreshing, rasfat de zibe... da` va urez vineri, ca plecam doar sambata, si stam cat ne cade bine, are si soatza concediu o sapt.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Somn lin, ingeras mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicutelor!
Din pacate, nu reusesc sa scriu.....de ieri sunt intr-un tur de forta cu bagajele. Astazi si mai si...am spalat acum la pranz copiii..ca diseara cand ajungem nu mai vreau sa am si gandul la asta. In plus e si casa si oameni straini pt. Luca.

Ginye, Hera din tot sufletul vreau sa va urez muuulta sanatate si LA MULTI ANI! Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si numai bine alaturi de cei dragi voua!

La multe lunite si pentru sarbatoritii zilei!

Am vazut si o gramada de pozici frumoase, dar cum nu reusesc acum sa-mi amintesc de toata lumea, mai bine nu nominalizez..

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

bai, daca folositi vreuna capsule vichy si au rezultate promit sa ma duc imediat sa imi iau si eu ce netrebnica sunt!

mie inca nu imi cade parul insa nu tip prea tare. si eu am zis ca chelesc dupa laura.

Mergi la inceput