*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*
Raspunsuri - Pagina 29
Amalia spune:
Babyzapi spor la gatit diseara!
Wow ce tur de forta ai astazi!
Criss, Ramo, Monicus am vazut pozici dragute foc!
. Sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele!
Ma inscriu si eu pe listele de asteptare la manutele lor delicate si pline de gropite cu voinicii mei.
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Am terminat curatenia... |
Spor la treaba,Isa!
mamica precum o
!Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
stewie spune:
Hristos a Inviat!!!
Sper ca ati avut toate un Paste minunat. La noi a fost chiar super, ne-am muncit ceva insa a iesit un Paste adevarat. Sunt fericita de primul drob din viata mea, in colaborare cu sora mea, care a iesit chiar bine desi habar n-am ce organe am pus in el
Azi m-am delectat cu poze noi foarte frumoase. Am vazut-o pa Paula care e foarte draguta si cred ca direct manechin o faci la ce picioare lungute are. Imi place foarte mult poza cu iepurasul
Am vazut-o pe Ana care arata ca o adevarata printesa in rochita alba.
Mi-au placut la nebunie mutritza mirata a lui Sara si zambareatza a lui Leyre.
Ce mai, super bebei
Mie Thea mi-a facut cel mai frumos cadou ieri, mi-a ras in hohote vreo zece minute. M-a topit, numai la asta ma gandesc de ieri.Numai ca azi face ca delfinul, niste inalte de ma mir ca nu sparge pahare. M-a terminat 
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
Otiliav spune:
Hello! Back to Bucharest! Ce surpriza sa va gasesc la acelasi capitol, inseamna ca v-ati distrat bine de paste.
Criss, ce-mi place Degetica Paula, e atat de finuta si delicata in rochita ei imaculata cu floricele rosii si jachetica alba. O dulceata
. Pana acum eram convinsa ca iti seamana leit dar acum nici nu maistiu ce sa spun, seamana si cu tati si cu mama ta, nah dilema
.
Spiridusule, felicitari soro, sa te tii de acum incolo cu doi umblatori.
Apropo de asta, Alra ce mesaj
,folclor po****r spui tu. Ana a mers la 10 luni si nu-i deloc o bucurie sa-i duca picioarele si capul ba, e tare periculoasa combinatia. Prefer sa fie mai "inceata" Elisa, poate asa scapam de faza kamikaze, copil sarind in cap si alte dume care mi-au scos peri albi.
Carmendu, am tot rasfoit pozele, imi place ca ati facut poze in toncu sarbatoarea, ca si de Craciun, atenti la detalii
. Si ce costumatii are Victor, a depasit faza bebeluseasca, el e fan Snoopy, are camasute serioase si se pare si planuri de viitor.
Ah, daca te referi la poza de aici, nu este soacra ci doamna in casa careia mi-am cunoscut soata. Aici sunt fetele cu soacra si seamana cu ea la forma fetei, dar nu la frunte, la ochi si gene seamana cu mine amandoua ![]()
.
Olivia, nu-i corect, eu imi propun sa ma mentin si tu bagi o mutare generala cu stres, nervi si nemancat
. Si ce m-am chinuit sa oconving pe mama sa nu gateasca diverse
.
Mav
vostru.
Alra, hm ce
merita coana aia. Sa faca si ea 2 copii si dupa aceea sa deschida gura sa vorbeasca despre "pregnancy belly".
Laura, ma mananca limba la ora asta, mie nu imi place si gata, am zis. Dar bine ca tie iti place si te simti bine ca asta conteaza. Tu sa fii sanatoasa.
Ramo, ce de costumatii rosii, ii sta bine Sarei. Imi place mult poza de aici.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
monicus spune:
F bine ca ai facut vizite.. ai mai iesit din rutina... Ai o fetitza pe cinste.. cumintzica foc pai are cu cine sa semene. Trebuie sa le iei in cotinuare si dupa aceea sa faci o pauza de 7 zile, indiferent.
Asta este parerea mea... Pupici

| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Hristos a Inviat! Zilele astea am tinut-o numai in vizite...la parinti, la nasi.Sara a fost foarte cuminte.A dormit in curte la socrii, a stat la toata lumea in brate. Fetelor, am o problema si sper sa ma puteti ajuta cu raspunsuri. Sunt la a II a luna de anticonceptionale Yasmine si de ieri ma doare burtica ca si cum mi-ar veni ciclu si am si o secretie maro, asa ca la inceput.Problema este ca mai am 5 zile pana termin folia.Ce sa fac?Continui folia?Mai incep alta dupa pauza de 7 zile?La dr. nu am deocamdata bani sa ajung...250 ron eco si consult, asa face al meu dr. ![]() Am pus poze noi la semnatura. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii