Un cozonac pufos sau povestea lui Robert
Raspunsuri - Pagina 2
Micaela06 spune:
Ce frumos ai spus tu povestea cozonacelului tau drag, nasterea a parut asa usoara si in final parca nici nu mi s-au parut asa multe cele 3970g ale dragului de Robert bebelus.
Minunata povestea, minunata mamica, minunat cozanacelul cu ochii albastri
mihaser spune:
Lorich sa va traiasca minunatul cozonacel cu okii albastri...Mi-a facut placere sa citesc povestea voastra si sa-mi aduc aminte de perioada cu burtoi cand nu pierdeam Prima zi si ne vaicaream pe forum de toate cele!
Nu esti singura mamica ce a testat podelele spitalului...si eu am tras o cazatura chiar in ajunul zilei mele de nastere la prima nastere...credeam ca numai la cezariana se intampla...Dar ce mai conteaza bine ca avem copilasii sanatosi si mari de aproape 1 an de zile.
simonacip spune:
wow, mi-am amintit multe citind povestea nasterii cozonacelului voinic si pufos. Si in final m-ai facut si sa rid..deci sunt rezistente patutzurile de bbiciSa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de el in fiecare clipa.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Simonix spune:
O poveste minunata Mi-ai adus aminte de primele momente de viata ale puiului meu, tot Robert Nu imi vine sa cred ce mari au crescut...
Sa fie sanatos, sa creasca frumos langa voi si sa aveti parte de o viata senina in 3...4... sau cati vreti voi
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
motanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Ma uit si acum la chipul pe care il are dormind, aceste 10 luni, cu bune, cu rele, cu plansete, colici, stafilococi, au fost de departe cele mai frumoase, cele mai pline de insemnatate din viata mea. Simt ca abia de acum 10 luni am inceput sa fac ceva pe lumea asta, nu-mi amintesc ce faceam inainte, dar am un sentiment ca nu conteaza, sigur nu avea nicio importanta. |
Ce frumos...si cata dreptate ai!
Sa va traiasca cozonacelul, sa fie sanatos, sa va bucure viata cu implinirile lui!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Lorich spune:
Motanik multumesc mult de cuvinte, sa-ti traiasca minunile Andra si Theodora!
fete dragi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
motanik spune:
Hihi, una am, Andra-s io! Dar sa ai gura aurita sa mai fac o fetita ca tare imi doresc!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Hihi, una am, Andra-s io! Dar sa ai gura aurita sa mai fac o fetita ca tare imi doresc! |
Riiiiiight! Doamne ajuta atunci sa vina inca o pisicuta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Davidush spune:
Fiind nanuta cozonacelului, nu ma pot abtine sa nu va spun cat sunt de emotionata. Cred ca mama cozonacelului a crezut ca eu voi fi tare cand voi citi asta,si nu voi da frau liber lacrimilor, mai ales ca am si eu un ''cozonac''mai mare.
N-am cuvinte....
Abia astept sa va vad
belleane spune:
Uau, ce poveste minunata cu final Fericit. Mi-au dat lacrimile. Rusine mie ca n-am vazut-o pana acum. Noroc cu cheful meu incredibil de munca.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959