Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
In lipsa, ii voi da eu ei, ca oricum daca scriu 3 pagini ea tot numai fraza cu strainatatea o vede...

pai de mine nu te luasi sau trebuie sa astept rezume-u urmator?

voiam sa va mai zic ca avem niste prieteni buni cu baiatul cu o malformatie urata la inima, operat de multe ori. oamenii astia au o viata total "normala", s-au plimbat peste tot (des in italia in concediu, cu vizitat orase si tot tacamul) in conditiile in care baiatul nu poate merge mult in picioare caci oboseste - deci scaun cu rotile sau carucior. chiar ma gandeam la ei ca in bucuresti le-ar fi aproape imposibil sa se deplaseze.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Subiectul era despre greutatile gravidei si mamei in Bucuresti. Normal ca, asemeni multor topicuri de pe DC, am ajuns de aici la "scandaluri":
1. daca la Romanik te speli sau nu te speli pe maini dupa ce schimbi pampersul si daca s-a auzit de dezinfectant de maini
2. ce nedreptatiti sunt batranii
3. ce rau/bine e sa umbli cu copilul mic la cumparaturi in supermarket
4. daca Lisaelisa se da sau nu mare ca ea se descurca mai bine si daca Mariamunteanu vorbeste sau nu serios
5. ca Puppai ii e greu sa plateasca facturi (ceea ce poate fi perfect real in Bucuresti Romania) dar parintii stau la 10 minute, soacra si ea pe acolo, mai e si bona, etc iar Naty ii plangea de mila ca nu are si ea o vecina/prietena pe acre sa o trimita in locul ei
6. ce a retinut Andacos (ca intotdeauna dealtfel) e ca Natynic se leaga de strainatate, etc, etc
Sa continuu??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Alra, eu nu ma iau de nimeni fara motiv...
Si una e sa spui: da, cutare lucru nu e bine in Romania dar uite ce solutii sunt in tara X; si alta e sa faci formulari de genul va meritati soarta voi acolo cei ramasi pentru ca nici sa va spalati nu stiti...
Nu cred ca Lara c a fost rau intentionata, doar deplasat de agresiva...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

LadyJ , eu nu mai intru ca mi-am lasat cizmele de guma acasa...

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

oanamada vezi ca am avut dreptate? ceea ce mie mi se pare aiureala tie ti se pare ok si invers insa tema acestui subiect nu este cum ne crestem noi copiii. puppa a zis ca e greu cu un copil prin bucuresti si a dat exemple concrete. si tu ce faci? ii povestesti ce minunat te organizezi tu cu sotul. cu ce nu esti de acord? ca trebuie rampe la blocuri/ magazine? ca trotuarele ar trebui sa fie libere astfel incat sa putem merge cu carucioarele pe ele? ca e civilizat sa ti se dea locul in autobuz cand ai burtica mare sau esti cu bebelul in brate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Puppa,tu ai deschis un subiect la generale si te asteptai sa raspundem toate in cor,daaa,cate dreptate ai? Chiar nu poti accepta o alta parere? M-a amuzat Maru,ati linsat autoarea si asta cand inca nu erau deloc mesaje jignitoare,ci doar alte opinii.Daca va uitati la inceput,o sa vedeti ca voi mamicile frustrate ati sarit in sus ca altii au opinii diferite,si nu ma mira ca daca aici sariti asa usor,imi dau seama cum reactionati cand nu va da unul scaunul.
Puppa,ai inceput printr-un mesaj cu multe frustrari ale unei mamici,apoi ai zis ca ai vrut mai mult un subiect comedie,apoi iar ai luat-o in serios cand ai primit un mesaj pro,hotaraste-te pana la urma care iti sunt cu adevarat frustrarile.

Dov si celelalte care aveti de comentat fata de batrani,stim cu toate ca de la o varsta creierul ne mai lasa si cum la noi batranii nu au bani sa calatoareasca,sa-si ocupe timpul cu altele,merg prin magazine.Cand va veti pierde un parinte(Doamne fereste) va veti dori sa-l fi vazut umbland de nebun prin magazine.Eu zic sa ganditi inainte sa postati.

Tot insistati cu aeroportul,eu spre Copenhaga am mereu avionul de la poarta 7,si trebuie sa traversez toata zona libera cu magazine pana ajung la poarta si normal ca avand copil mic si eu plec cu rucsac,sacosa cu jucarii,inainte cu scoica pt baiat,cu alte minunatii care nu mai reusesc sa le bag prin bagaje,dar frate,stiu de acasa pe unde trec.Si nu-s km,e doar o portiune.
Si apropo,Lara,daca romanii sunt nesimtiti si nu ofera ajutor,banuiesc ca in avionul de unde vii sunt si cetateni straini,nici ei nu te ajuta,si ei sunt nesimtiti?
Scoica sau carutul mereu le-am luat cand am coborat din avion,ma duc si le cer.Ma intreb ce ati vrea sa va ofere in avion cand copilul plange si coridorul e de 50cm,poate nu are inca doi ani si trebuie sa stai cu el pe scaun,ce faceti atunci? Doar avioanele cu zboruri lungi ofera spatiu pt copii,cele pe rute scurte nu.
Aaa si lift,la sosiri dupa ce ai iesit in sala de asteptare in stanga sunt doua lifturi,au functionat de cate ori am fost acolo.
Mereu aveti de comentat de aeroportul Otopeni,e mic dar e dotat si o data ce romanii incep sa calatoreasca mai mult se vor face si la noi.Danemarca are 5 mil de locuitori dar aeroportul e de trei ori mai mare,dar la ei pleaca un avion la fiecare minut,normal ca au bani si fac toate serviciile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

In nici un caz nu ma asteptam sa fie toata lumea de acord cu mine. Nici nu as fi vrut. Daca ar fi fost asa, unde mai era farmecul?

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Altii dau bani sa care greutati la sala de sport...sa faca geneflexiuni...sa duca in mina stinga ceva...in dreapta...si cind ai ocazia sa cobori 3 trepte te doare capul deja....intervine lenea atunci. ...
Si daca esti stewardesa si te plimbi toata ziua prin aeroport mai zic...dar asa faci 1 drum la 5 luni si gata...nenorocire. ....
da in plus iti dai seama ce fete acre au cind ajung acasa in ro doamnele ...da nu e lift draga in Otopeni ...da ce cald...da aia nu merge...da nici macar trotuar ca in belgia sau anglia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
iti dai seama ce fete acre au cind ajung acasa in ro doamnele ...da nu e lift draga in Otopeni ...da ce cald...da aia nu merge...da nici macar trotuar ca in belgia sau anglia

de asta nu te insori tu guestus?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Spune munteanu....spune tu aici cum le povestesti la doamnele din Viena..."vai dragelor...un cosmar a fost excursia in bucuresti".....si cum iti spun ele..."vai..da stiam...ti-am spus tu dar nu m-ai ascultat"....cind oare se va civiliza si orasul ala"...

Mergi la inceput