Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Nu vreau sa fac pe desteapta,

Nu vrei, dar faci.

Serios ?!....

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Am glumit, uitasem sa pun ranjitul .

Lisa, esti un om realist. Nu se plange Puppa degeaba. Nu stiu daca e chiar motiv de depresie, dar o mie de nervi tot iti faci si tu din cand in cand - doar daca nu ai neuronul de fier-beton .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
editez sa spun ca ma bucur ca tatal meu-vaduv de ani buni,nu are posibilitatea sa citeasca ce se scrie pe aici referitor la virsta a III a!

adevarul e ca si eu ma bucur ca nu citeste mama si ma intristez sa vad atata intoleranta si aflare in treaba.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu nu mai inteleg nimic...care era subiectul?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

o daaaaa... bucurestiul este superb pt a creste copii..
in ciuda atitor sarcasme ii dau dreptate pupp-ei. de cite ori nu a tb sa mi pun in pericol propria mi integritate si a copilului datorita vreunei masini parcate pina n gard.

iar la capitolul mers prin mijloace de transport... mi am cumparat de la inceput carucior cit mai pliabil, sa l pliez cu o singura mina... si plecam inhamata cu port bebe ul cangur. devenisem mestera la asta: vedeam mijlocul de transport in zare, si dadeam startul: scoteam copchilu' din carut si il protapeam in "cangur" cu mina dreapta impachetam carutul.. in spate aveam nelipsitul rucsac. asa urcam in masina, ptreferam sa ma lipsesc de ajutorul colegilor de trafic.

buuuun prieten mi a mai fost "cangurul" la ambele sarcini! este adevarat ca la ana, sotul m a ajutat enorm: am mers extrem de putin prin autobuze, tramvaie, etc.

dar da, nesimtirea este in floare in perimetrul bucurestiului. nu se pune problema "daca ti ai facut copil, asuma ti si riscuri" ci, ca am putea cu totii sa fim oleaca mai amabili, mai intelegatori

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Subiectul era despre greutatile gravidei si mamei in Bucuresti. Normal ca, asemeni multor topicuri de pe DC, am ajuns de aici la "scandaluri":
1. daca la Romanik te speli sau nu te speli pe maini dupa ce schimbi pampersul si daca s-a auzit de dezinfectant de maini
2. ce nedreptatiti sunt batranii
3. ce rau/bine e sa umbli cu copilul mic la cumparaturi in supermarket
4. daca Lisaelisa se da sau nu mare ca ea se descurca mai bine si daca Mariamunteanu vorbeste sau nu serios
5. ca Puppai ii e greu sa plateasca facturi (ceea ce poate fi perfect real in Bucuresti Romania) dar parintii stau la 10 minute, soacra si ea pe acolo, mai e si bona, etc iar Naty ii plangea de mila ca nu are si ea o vecina/prietena pe acre sa o trimita in locul ei
6. ce a retinut Andacos (ca intotdeauna dealtfel) e ca Natynic se leaga de strainatate, etc, etc
Sa continuu??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si mie mi-a fost greu in bucuresti cand am venit cu fata in carut in vacanta.
multe detalii mici care iti fac viata mai grea: compania low cost romaneasca nu mi-a pregatit carutul la iesirea din avion ci l-a pus pe banda de bagaje, cu toate ca nu il predasem ca bagaj ci il tinusem pana la intrarea in avion (am zburat si cu ryanair, tot low cost, insa la coborarea din avion asteptau desfacute carucioarele de copii si cele pentru persoane cu dizabilitati)
la check in pe baneasca a fost o coada imensa, a trebuit sa stau cu copilul urland in carut caci nu aveam cum sa o bag in fata cand ajungeam caci era buluceala. mi s-au impins multi in fata caci lasasem loc sa nu loveasca fi-mea cu picioarele pe cel din fata noastra. am protestat si un pusti de 20 de ani mi-a zis ca sunt nebuna. adevarul ca prea sanatoasa nu mai eram in conditiile alea
in avion un domn respectabil care is butona ifonu mi-a zis sa imi iau copilul de langa el ca cica "il atinge"
imbarcare prioritara nu am vazut, doar ca cei ce m-au vazut cu progenitura in carut au apreciat ca sunt "mai lenta" si incercau sa imi taie fata sa fuga inaintea mea. mai eram cu inca o tipa cu copil de 1 an, ne-am suit ultimele in avion.

ce sa zic, am patit si chestii bune - in statia de metrou la pieptanari un tip de la un chiosc a venit sa ne ajute pe mine si pe sora-mea cand caram carutu pe scari cu copil in el. super!
a da, a mai zis cineva - si noi am patit-o cu tanti plictisita care se scoala alene de pe scaun si se uita urat sa deschida "portita" speciala la metrou sa poti iesi cu carutul.
zicea cineva ca se poate plia carutul, da, daca esti in 2. daca esti singur nu prea ai ce face cu copil + carut ca entitati independente

ma rog, nici pe aici nu va imaginati ca umbla cainii cu covrigii in motzul cozii - case prioritare nu am vazut, doar ca nu sunt cozi asa mari. dar asa, ca regula generala, persoanele cu dizabilitati (si un copil in carut tot aia e) sunt mai protejate, e cumva normal sa fie peste tot, e normal sa vezi copii in magazine, in restaurante. nu se supara nimeni daca trag chestii de pe raft, daca urla, etc.

in principiu cei de pe aici nu prea au "ajutoare". bunicii se baga mult mai putin ca in romania, notiunea de bona nu exista... deci ii cam cari peste tot.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Despre conflictul Lara-Anca...atitudinea dispretuitoare (justificata sau nu) a celor de peste hotare fata de prostii si nespalatii ramasi aici imi e binecunoscuta pe forum. Insa Donia are dreptate: daca provoci, te poti astepta la o reactie deplasat de violenta. Iar Anca este o MARE maestra a provocarilor, chit ca de data asta e victima...

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Asta este ceea ce a retzinut andacos referitor la generalizarile(ca de fiecare data de altfel)ale lui Natynic!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

naty esti dementiala

propun sa faci cate un rezumeu la 2 pagini ca sa fie topicul mai usor de citit

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Alra, no problem, fac rezume-ul!

Numai ca mi-ar fi mai comod nitel daca Andacos mi-ar da ignore (ceea ce nu e in stare niciodata sa faca; ar trebui sa ma simt magulita??). In lipsa, ii voi da eu ei, ca oricum daca scriu 3 pagini ea tot numai fraza cu strainatatea o vede...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Alra, no problem, fac rezume-ul!

Numai ca mi-ar fi mai comod nitel daca Andacos mi-ar da ignore (ceea ce nu e in stare niciodata sa faca; ar trebui sa ma simt magulita??). In lipsa, ii voi da eu ei, ca oricum daca scriu 3 pagini ea tot numai fraza cu strainatatea o vede...

Naty

Si mie mi-ar fi comod daca nu ai mai generaliza(lucru pe care de altfel am crezut ca l-am lamurit odata pe pm)referitor la acea strainatate!

Multzumesc!

Dana

Mergi la inceput