Comori de nov-dec 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare tuturor!

Asa de demult nu am mai intrat sau scris pe site ca am stat putin sa-mi amintesc id-ul si parola.

Am tras-o cu boli din primavara incoace, la greu... intai a facut pe la sf. de martie o laringo-traheo-bronsita cu o tuse ingrozitoare si n-am scapat fara antibiotic si cortizon intravenos. O 'distractie' a fost. Nopti nedormite si stres...
A fost bine cca. 3 sapt. si din nou a facut o rino-faringo-bronsita , dar de adta asta am schimbat dr. si am scapat fara antibiotic, insa ne-a dat Prednison oral si apoi tratament de astm.. Ventolin, Singulair ... aerosoli cu Flunisolide de 3 ori /zi
In fine, acum e mai bine, dar nici gradinitza n-o mai frecventam. Mi-a si groaza s-o mai duc.
Am ajuns sa urasc gradinitza din cauza asta, cand intru acolo imi vine sa ma leg de toate educatoarele si ingrijitoarele. De asistenta mai ales! Fata mea era asa de rezistenta si plina de viatza .. iar gradinitza mi-o termina.
Am chletuit enorm cu toate aventurile astea, caci daca stau stau sa ma gandesc mai bine, ar fi fost mai avantajos financiar s-o duc la o gradi privata si sa fie cu 5 copii in grupa.

Sper din suflet sa se intremeze putin vara asta, caci au cam stors-o de puteri bolile si medicamentele.

Ultima tura m-am inbolnavit si eu de la ea, caci ambele forme au fost virale... si vreau sa va spun ca asa de bolnava nu-mi amintesc sa fi fost.. mi-a trecut ff. greu dupa 9 zile de antibiotic KLACID. Aveam gatul parca o rana deschisa.. asa ma durea, nici sa vorbesc nu puteam de durere. A trecut o luna si eu inca mai tusesc in fiecare dimineatza si seara.
Beton virusii astia de gradinitza!.. selectati si ras-selectati..

Am citit asa putin, de pe ultima pagina, Onitza, nasoala patania cu Paul, sa se faca bien cat mai repede. destul de greu trec arsurile, Iris s-a ars pe fata acum vreo 2 ani. inca se vede urma.

Sanatate si micutei Delia!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DANA, uaf, prin ce ati trecut si voi!

Cu Paul ce sa zic, cand schimb bandajul si spal acolo, se zvarcoleste saracul de durere, nu mai poate tipa de durere, i se taie respiratia, face ochii mari si cu gura deschisa imi dau seama ca tb sa ma opresc , e insuportabil pt el, un chin pe fiecare zi sa ii schimb bandajul....singura....de cand cu noul sv al lui Mihai sunt mai mult mama singura, e greu, dar ce sa-i facem?
Acum e rosu unde e ars, mi-e tare mila de el, abia astept sa i se vindece rana sa nu mai stea bandajat. Azi l=am luat mai devreme ca sa fiu sigura ca nu ii da voie iar la nisip...ieri l=am luat cu bandajul negru (in ideea in care ii schimbasem o data de dim, e suficient o singura data pe zi, dar pt ca era negru, i-am mai schimbat o data, deci de coua ori chinul, mi se rupe sufletul)...

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma bucur ca diana e ok, dar i-a dat ceva daca o mai doare?
danette, of ce per ati avut si voi si numai bine
onita pe paulica sa se vindece mai repede
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, un pupic dulce ca te gandesti la noi mereu!!
Ruxi ce mai face? Alex?

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza la noi tusea/mucii si tot ce implica o raceala(mai putin febra) o paseaza de la unul la altul cu mici pauze de vreo 2-3 sapt maxim...dar dr-ul de aici spune ca e f normal cica sa aibe intre 12-15 viroze pe an
acum sunt in perioada aia de pauza...dar nici nu ma pot bucura...sincer va spun...ca asa din senin ii apuca


monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!


Multumesc ochi verzi pentru amanuntele si link-urile legate de sigilarea maselutelor (se pare ca multi din cei d epe langa mine nu stiu despre procedeu).
La faza cu filmul de dinti...m-ai pierdut, eu nu stiu ce-i aia si deja ma furnica pe sira spinarii sa ma gandsc ce simte micuta ta. Cred ca Matei, la cat de smiorcait e, urla de auzea si Parisul de buba lui
Explicatiile fetei erau clar legate de realitate, comparand situatiile la care deja a fost expusa. Sunt asa de draguti cand gandesc cu voce tare

onitza uff, ce ati mai patit si voi cu arsura...nu e a buna deloc, mai ales daca zici ca inca sufera mititelul! Din experienta altei mamici forumiste, am sa redau aici sfaturile ei (desi stiu ca e cam tarziu acum):
Pentru arsuri, pe incercate, am folosit tot o metoda din batrani. Cu apa rece merge doar atata timp cat tii pe arsura apa rece, numai ca aceasta are tendinta sa se incalzeasca repede si trebuie schimbata des. Verificat de mine este iaurtul proaspat si rece aplicat direct pe rana si pus un bandaj deasupra. Sau daca nu aveti iaurt, bulion, cu aceleasi rezultate aproximativ. Nu se formeaza basici, ci doar o coaja subtire. Asta nu inseamna ca nu trebuie ajuns urgent la medic. Dar daca arsura nu e mare, aveti mult mai multe sanse sa se vindece asa. A doua zi desfaceti bandajul, spalati rana si ungeti cu un unguent bun pentru arsuri. Eu folosesc de obicei Asocilin, un medicament ieftin de uz veterinar, care face insa minuni in cazul arsurilor.
Pup Paulica nazdravan sa ii treaca mai repede

ploscariu si sa vreau sa imi aduc aminte de fetisoarele voastre, nu pot accesa link-ul de poze (2009) - o fi vorba numai de mine?
asteptam amanunte!

paxela e tare rau ca si voi "o trageti la dublu" eu doar ce am stat 3 zile in medical caci amandoi (matei primul) au avut muci. E drept ca nua fost serios, Adam a facut febra, dar au scapat cu Nurofen si paracetamol. Ba parca mi-au dat si mie o serie
Sanatate multa!

Danette imi pare rau ca ati avut un an (de gradi) anevoios! In ciuda crizei financiare si a preturilor ridicate, la noi, la singura gradi particulara din oras au ajuns sa fie cca 20 de copii in grupa mica (in conditiile in care au acceptat copii de nici 3 ani, ca al meu) - patronii sunt avizi dupa bani, noi parintii suntem disperati sa ii lasam undeva
Sanatate multa si voua!

monica 12 sau 15 pe an nu stiu....dar pediatra mi-a zis ca un copil normal raceste la cca 4 saptamani. Daca e mai devreme, atunci se face dovada unui organism mai slabit.
Eu chiar ma bucurasem ca din februarie nu mai racisera deloc, dar chiar si asa ma bucur ca au trecut mult mai usor peste acest episod.


Despre noi, nimic nou, cu exceptia celor mentionate mai sus. Asteapta cu interes ziua de duminica, cand santierul isi va deschide portile pentru toata lumea, fiind singura zi din an cand intrarea e libera. Copiii dar si adultii deopotriva sunt placut impresionati de vapoarele construite de noi, au ocazia sa viziteze locurile de munca ale parintilor (la noi vor fi birouri si calculatoare) - vin de acolo cu o multime de impresii Daca vreti sa veniti si voi la Ziua Portilor Deschise sunteti bine-venite, considerati un WE la mare cu program inclus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Monica, daca o mai doare, dam cu Calgel si-i dau Nurofen sau îi pun Novocalmin, altceva nu are ce-i da.Speram sa nu mai avem asa dureri.
Mirandolina, hai ca-ti mai dau un www.attacco.ro/images/pozap_4.jpg&imgrefurl=http://www.attacco.ro/&usg=YZQPK_65X0oybdc8KWm77oWugr0=&h=132&w=137&sz=37&hl=ro&start=17&um=1&tbnid=6DAcEO_dihWQ6M:&tbnh=90&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Dpanoramic%2Bdentar%26ndsp%3D20%26hl%3Dro%26sa%3DN%26um%3D1" target="_blank">link sa vezi cum arata aparatul cu care se face radiografia dentara. Nu doare, doar ca trebuie sa stea nemiscata, sa impinga un pic cu barbia si sa-si tina limba-n cerul gurii.
Cand va vor aparea molarii, vei gasi un stomatolog care sa-i sigileze.
De durere a plans si ea si s-a vaitat, dar cum o dadeam cu Calgel, cum se linistea. Cand era mica, zau ca nu-si facea efectul cum si-a facut acuma.
Sa va distrati bine de Ziua portilor deschise.
Danette sanatate multa si sa nu mai aveti problemele de sanatate pe care le-ati avut.
In colectivitati copiii se imbolnavesc cel mai des, iar gradinita este printre altele si un loc de imunizare mai ales in primul an. Copiii care au frecventat gradinita, cand incep scoala nu se mai imbolnavesc asa des, in schimb cei care au frecventat doar ultimul an sau deloc, in clasa I fac tot felul de boli.
Ioana, -ici dulci lui Paul, sa nu-l mai doara cand schimbati bandajul si sa se vindece cat mai repede.

Sa aveti o zi frumoasa!


Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
Hristos s-a Inaltat!

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Of ce patanie Ioana, bine ca nu a fost mai grav.
Cum se numeste sprayul minune?
Eu i-as da cu unguent de galbenele/catina, cele de la Plafar. Rau nu au ce sa faca.
Carmen, acum o saptamana cautam pe webshots albumele prietenilor nostri. V-am revazur dar nu aveti poze recente. Cum mai este Daria?

Diana sper ca-i bine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana
nazdravana
(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre





Intr-adevar, nu am mai pus de mult poze. De fapt ni s-a si stricat aparatul de fotografiat dar am sa ma mai uit ce mai ami recent si am sa uploadez. Daria e bine acum, nu a avut nici o urmare din fericire. La 2 zile dupa intamplare m-a vazut o vecina de-a mamaei care a fost acolo cand a lovit-o baiatul si mi-a spus ca ei nu ii vine sa creada ca nu a patit nimic. Mi-a spus ca a trantit-o puternic, de s-a rostolgolit de 3 ori. Multumim lui Dumnezeu ca nu a avut chiar nimic.
POate imi fac timp in week end sa mai intru sa citesc si sa postez.
Va pup.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

carmen, Doamne ajuta! ca totul a fost bine dupa accident...dar pe baiatul ala cu bicla l-a prins cineva, a vb cineva cu el? ca asta e un pericol social...
pe toate, deja a inceput we...sa va distrati fain

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Mergi la inceput