Comori de nov-dec 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... imi pare rau pt Paul... tu nu ai ce sa iti reprosezi... puteai sa fii chiar de fata la 3 m lanaga el si sa nu ai timp sa reactionezi... se intampla...
Eu zic sa il duci si la un doctor... nu stiu cat de mari sunt besicile... dar daca ele sparg sa nu se infecteze cumva daca nu tratezi cum trebuie locul...

Va pup pe toate si multumim de aprecieri... Aseara sotul l-a tuns pe Mihai... poate reushesc sa pun s poze...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Of ce patanie Ioana, bine ca nu a fost mai grav.
Cum se numeste sprayul minune?
Eu i-as da cu unguent de galbenele/catina, cele de la Plafar. Rau nu au ce sa faca.
Carmen, acum o saptamana cautam pe webshots albumele prietenilor nostri. V-am revazur dar nu aveti poze recente. Cum mai este Daria?

Diana sper ca-i bine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Ioana, lui Paul sa-i treaca cat mai repede. Daca n-ati fost inca la dr. vezi ca este Fenistil pt arsuri si vindeca foarte bine si repede.
Noi am reusit sa ne pozamgurita.Nu film dentar ca-i prea mare pt gurita copiilor si abia-l tine un adult in gura(asa ne-a zis d-na de acolo), ci i-a facut panoramic unde se vad toti dintii si molarii cu pricina.Pe la 3 si ceva, mergem sa vedem ce zice si d-na dr.
N-o mai doare si poate manca mai bine.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA, OTILIA, FELIS, multumesc frumos pentru incurajarile si vorbele frumoase. Am retinut, voi lua Fenistil de la fermacie azi. Trebuie sa il bandajez ? Mi-e ca se lipeste bandajul de piele, de basicile alea si ma gandesc ca n-ar fi bine totusi.

Felicitari Dianei pt pozatul danturii!





Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna, fetelor!
Si noi suntem pe aici, am cam lipsit, sper ca nu ne-ati exmatriculat!
Trebuie sa citesc din urma (cat o sa pot), iar apoi sa a mai povestesc ce am mai facut.

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am fost la doctor pana la urma ca nu aveam liniste, la Grigore ALexandrescu: i-a curatat pielea aia maro cu basici (l-a usturat mititelul), a zis ca era bine sa fi venit de aseara dar nici azi n-a fost tarziu si ca daca mai intarziam se usca pielea, devenea coaja si sub coaja se facea puroi si ne speriam mai tare, se putea face infectie; a fost arsura de gradul II la Paul; i-a aplicat pe un pansament o crema cu antibiotic si l-a pansat , mi-a zis si mie in fiecare zi sa il spal acolo cu ceai de musetel sau pelin sa ung pansamentul cu crema de la spital (mi-a dat, a fost foarte draguta doctorita) si sa il pansez, 5 zile la rand, iar vineri mergem iar la control sa il vada. Ce sa zic, am facut ff bine ca am mers si sunt linistita acum, macar sti cum trebuie sa ii ingrijesc rana. Despre sprey a zic ca am facut bine ca i=am dat , dar nu suficient, ca sa se vindece rana frumos. OTILIA, spreyul se numeste OXIMED.

Va pup dulce

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Of, onitza... pe paulica sa treaca repede "buba" Doamne ce se paote intampla...si vorba ta...cu noi acolo...bine ca nu a fost chiar asa de grav...multa sanatate

mihaela, bine ca ati reusit sa faceti "poza" sa ne spui ce ati facut la dr...si voua numai bine si sa nu va mai doara delok

pe toate si pe copilashi si sa aveti o saptamana buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Noi din nou raciti, Silviu a scapat netratat,organismul lui si-a facut treaba si de sambata pana azi a vindecat singur, Delia in schimb a facut-o din nou de data asta diagnosticul fiind "astm bronsic exacerbat" oricat a evitat sa puna diagnosticul asta la repetatale ei minuni pulmonare , de data asta a ziso clar, vom avea mult de tras cu ea, pe capitolul asta, daca duminica avea muci clari, si atat, ieri tusea dar nu exagerat , iam dat paracetamol si vibrocil , iar azi noapte abia mai respira, haraia, a zacut toata dimineata, a ajuns la 39
se fac ei mari


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

offf...Paxelino...cat de bine te inteleg...
sanatate multa printesei si fratiorului ei
asa cum zice dr-ul meu sa speram ca dupa 7 ani trecem peste "pasul" asta de imunitate si o sa fie mai rezistenti

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Sanatate multa copilasilor!
Am fost la dentist si mi-a spus ca-s formati complet cei 4 molari de 6 ani, mi-a aratat si mugurii a doi molari de 12 ani, plus dintii care-i vor inlocui pe cei de lapte. Mult nu mai dureaza pana sparg molarii gingia.N-a mai durut-o, dar se mai intampla sa-i sangereze un pic gingiile in zona aceea cand se spala/o spal pe dintisori(mai intai periaza ea, apoi curat si eu sa fiu sigura). Dupa ce apar îi vom sigila.
In rest, asteptam vacanta. Zilele acestea trebuie sa le dea si rolurile pt serbarea de sfarsit de an...ar fi vrut sa faca o sceneta frumoasa dar are fff putini baieti si inca nu era hotarata doamna ce sa faca.
Eu merg sambata in excursie cu copiii si inca doua colege cu elevi de la ele din clasa. Mergem la Drobeta-Portile de Fier-Orsova. Vom merge doua ore pe Dunare cu vaporasul. Pe Diana n-o iau cu mine ca-i prea obositor si trebuie sa am grija de copiii de la scoala.

Va si va doresc o zi minunata!

Edit:Si sa va povestesc si-o perluta...Cand am fost sa ne pozam dintii, a fazut o doamna cu gemene si ce-mi zice fiica-mea: "Ui-te, mami, tanti aceasta are gemene. Doamne, Doamne a pus la ea in burtica doua seminte de bebelusi, care la inceput erau cat mormolocii de broasca, cum am eu in Enciclopedoia lumii, apoi i-a crescut burtica mare, a inceput s-o doara si s-a dus la dr. Nenea dr. i-a scos bebelusii, i-a cusut burta ca la Anca(cumnata mea) si-a trimis-o acasa sa le creasca, sa le faca mari cum sunt eu acuma."

Cand m-a intrebat odata de ce are o tanti bebe in burta, i-am spus ca si-a dorit un copil si Doamne, Doamne i-a trimsi o samanta acolo in burtica din care a crescut un bebelus. Apoi i luasem Enciclopedia lumii pt copii si-a fost fascinata de cum se formeaza broasca si vazuse tot acolo imagini cu embrion, fat,...iar ea a azi ca embrionul e ca mormolocul.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput