Comori de nov-dec 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Otilia, ti-am trimis un mail
am vrut pm dar nu ai activat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Imi vine sa ma impusc in cap ca am facut copii atat de sensibili
Matei e plin de bube pe un picior, l-am luat asa saptamana trecuta din celebra gradinita despre care v-am povestit muuuuulte Cel mai probabil un purice razlet intrat din curtea frecventata de caini maidanezi, sau orasul plin de patrupede La inceput a plans si noaptea, erau multe (cred ca in jur de 30 ) si il mancau rau de tot... Am dus un spray sa dea macar la el in patut, pe considerentul ca pana a doua zi copiii ar fi fost acasa (neexpusi la toxice)...Nu a fost chip, va vine sa credeti??? Au refuzat, pe motiv ca trebuie sa astepte perioada specifica deratizarii de la Sanepid , in august probabil (pana in iulie se invata acolo). Va dati seama ca nu puteam sta cu mainile in san, sa il duc acolo inca 2 luni in conditiile alea... Am facut o sesizare la Sanepid, motiv pentru care vineri gradinita mi-a comunicat ca nu imi mai primesc copilul la gradi, de frica sa nu fie contagios!!! Dermatologul a infirmat in scris.

Ce putea fi rezolvat cu amabilitate si intelegere, s-a transformat intr-o mare kknarie, doar de dragul orgoliilor. In astfel de situatii regret profund voluntariatul de buna credinta de care am dat dovada in relatia cu gradinita (zecile de materiale didactice duse ca sa le ajut, bani pt igienizare, supraveghere copii, fotografii si imprimare, serbari, ornamente de craciun, etc). Stiti cum se spune, "daca esti bun, te iau de prost" - cam asa si cu mine acum...

Prin urmare caut un alergolog bun!

otilia va! ce sperietura! Bine ca nu era nimic grav, ca deja imi tineam respiratia

Onitza daca iti spun ca si Matei se balbaie de 1 luna... insa e chiar inutil sa aduc in discutie asta la gradinita...nu au habar de dezechilibre emotionale, psihice...si multe altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

bine ca totul s-a treminat cu bine, otilico...ca d-astea cred ca or sa mai fie ...

felis, bine ca nu sunt dintii definitivi...sigur l-a durut micutzu de el...

cate accidente stupide se pot intampla in baie!
ce sa va mai zic ca David e atat de curios ce gust are cutare shampon, etc. Se calmeaza repede si scuipa , aproape ca si vomita. Dar el e perseverent si incearca tot ce e frumos mirositor si colorat prin baie...Cand nu uit si il las singur in baitza iau tot , nu-i las nimic la indemana

otilico, si aici ploua relativ mult ,clima e cam ca cea din norvegia, dar ceva mai cald
Sincera sa fiu, nu mi-am imaginat ca el are asa o puternica alergie la polen. Cand am vazut rezultatele am ramas surprinsa.
I-a facut teste de sange si piele.
La ou crud si nuci am banuit ca are(d-asta am si fost cu el la doctor) ca ii apareau niste pete rosii pe piele, devenea apatic, chiar uneori vomita...era clar ca ceva nu era in ordine...Dar la polen, nu m-am gandit .Sigrul lucru care putea sa-mi dea de gandit ar fi fost , poate , facptul ca il gadilau ochii si ii se umflau un pic...Dar cu tratament era ceva mai bine.

Majoritatea alergilor la polen sunt si la peste sau oua ...si invers, o alergie nu vine niciodata singura. El a fost de la inceput cu dermatita si alergiile, nu ma mir sa o mai tinem asa o vreme.

Dar david e actual bine, nu da semne care ar putea sa ma ingrijoreze...doar ca e pishpiriu si are doar 15 kile dar la cat alearga nu se pune nimik pe el

cuscra, Eric e alt material, cred ca al sotului. E sanatos tun, mananca bine ..Cu David eram satula pana la 6 luni de doctori (din cauza dermatitei, operatiei, manca prost, of of...!).

Mergi la inceput

mirandolina, dar nu poti sa- ti o sapt acasa? pana se vindeca de bube si fuge puricu din patu lui
Aici exista autan sa dai pe piele ...
Eu am luat o crema bio de la farmacie, cand era David mic si am mers la mare, era tot anti -tantzari si alte cele...

Mergi la inceput

Autan e viata noastra!!! Doar ca are efect 3-4 ore (nu 10, cat sta fiu-miu la gradi) si nu are efect asupra puricilor (la noi). Daca s-a inventat ceva dati-mi de stire, ca sunt disperata + ca se vindeca ffff greu, cele de pe 28 aprilie sunt inca vizibile pe corp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupam fetele
fulgule ce te plangi 15 kg, pai stati bine, noi de apropiem de 14
noroc cu Delia ca mananca ca innebuneam de tot, ea are 13 deja, dar mananca cat ii dai, ce ii dai ,cand ii dai, rar sa refuze ceva
in schimb ea e cu bube ,de la sampon, un anumit antibiotic, crewusti, ciocolata, si alte minuni
si le mai are si cu pneumonia ,sau spasmul bronsic, orice raceala cat de mica, chiar si fara muci sau tuse ii provoaca asa ceva, imediat incepe si haraie in piept, asa ca si noi mereu cu spreyul dupa noi...

mai avem o luna de balet si dupa se ia vacanta, dar se face si optional pe durata verii, el ar vrea sa mai meraga, eu as opta si pentru innot, dar depinde cum ne vom organiza cu vacanta lui , oricum gradi particulara nu ne permitem, sa vedem cum vom sta cu banii, cel mai probabil nu ni le vom permite pe ambele, dar poate totusi...

Mergi la inceput

Vai Paxela! cat de greu trebuie sa fie sa ai atatea precautii in viata!!! poate odata cu cresterea Deliei or sa mai treaca si bubele si riscurile.

Mi-a recomandat cineva un alergolog la Medsana (Cristina Nechifor) - stiti ceva despre ea?

Dar ce se intampla aici? e saptamana patimilor? fiecare are de tras cate o sperietura? Pup Siviu stirb e posibil sa mai stea o bun abucata de vreme fara dinti, pana le vine randul celorlalti sa creasca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

Autan e viata noastra!!! Doar ca are efect 3-4 ore (nu 10, cat sta fiu-miu la gradi) si nu are efect asupra puricilor (la noi).

mey da ce corcituri de purici aveti voi la constantza mey?

roaga-le si tu pe educatoarele alea sa ii dea cu autan la ora x. Ia lenjeria, fierbe-o si calc-o, bag-o si in congelator, ca sa fi sigura ca mor!
asta ar trebui sa se faca in toata gradinitza dar daca zici ca vrajitoarele rele de educatoare nu sunt cooperante de nici un fel...

am auzit ca e bun si fenistilu...

daca iti e lene sa calci hainele , le poti baga la congelator, asa ne-a zis noua la gradi, cand erau paduchi garla..

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

baga-i si la cuptor, mey!(pe ei, pe paduchi!) sa moara in chinuri!
asta fuse haz de necaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cuscra, zapacita mai esti mey...am ras cu lacrimi
Doamne mirandolina...cunosc problema asta cu puricii...am avut si noi acum 1 an din cauza secetei aproape 5 luni fara picatura de ploaie(iar clima asta nenorocita) se facusera in curte si cei 4 caini degeaba purtau zgarzi contra puricilor, erau "depuricati" la timp cu prafuri, etc...ca tot faceau si astia mici cum se joaca cu ei...bineinteles ca erau piscati pe picioare si la burtika... asa cum zici tu...ii manca de-si dadeau sangele...
nu mergea cu nimik...degeaba i-am dat cu autan...tot ii pisca...
noi nu am scapat decat cand a venit ploaia..
of paxelina si voi cu spray-ul?

pe ruxi mi-a masurat-o pe 15 la dr si avea 111 cm si 17,5 kg, marimea 26 la pantof...mi-a facut un grafic si a zis ca o sa ajunga la inaltimea de 1,73(deci la fel ca mine...)
voi cum mai stati cu masuratorile?

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput