MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 9
latrishia spune:
Mie fasolea mi a facut o curatare de stomac de numa.Cred ca nu o tolerez prea bine. Oricum nici mult n am mancat, doar cateva linguri.
Sunt fericita ca m am mobilizat, si nici la pilule miraculoase nu ma mai gandesc. Sunt cea mai mare tampenie. Cred ca si motivul ingrasarii mele, ca am luat ca tampita Clarinol, si dupa ce am renuntat la el, ca sincer n a avut nici un efect, am luat 2 tuburi de pomana, mi am dereglat si ciclul si de atunci am inceput sa iau proportii, ca eu ma mentineam bine mersi la 75kg de destul timp. Cap sec, ce sa mi faci!
Lori&Luanna(5.11.2005)
sanse spune:
Eu nici nu ma mai cantaresc....Ce rost are?!
Abateri prea mari nu am avut in schimb am papat cam mult si sigur se cunoaste...
Sa zicem ca de azi ma apuc si eu de treaba..
Luni dau greutatea exacta Andanitzo
Nu stiu ce sa fac sa nu mai fiu purcea....
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
puisorul spune:
Anca, nu prea cred ca eu inca nu am primit nici o invitatie . Dar de ce nu e conforma tocanita de pui?
Andanii, dar era chec monti, daaaa? L-am facut cu o combinatie de faina de soia, de linte si integrala .
Chiar ca mai e putin pana in iunie . Si inca nu ne-am hotarat nici biletele sa le luam. Vrem sa mergem in Palma de Mallorca si tot asteptam, sperand ca vor mai scadea preturile cu criza asta . Dar nu se vad reduceri la orizont . Mai aveam o sansa cu lastminuturile dar mi ca ne lasam in baza lor si poate nu se iveste nimic. Complicata treaba
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
alinam spune:
[quote]citat din mesajul lui sanse
Nu stiu ce sa fac sa nu mai fiu purcea....
Va pup
daca afli sa imi spui si mie si eu tot in categoria purcea intru, aseara am dat boii pe gheata dupa ce toata ziua am fost ok, am bagat pe la 8 2 felii de cozonac si dupa cozonac deja ma gandeam la sarmale si mi-am zis cu voce tare :"da esti chiar scroafa" si sotul a auzit el ceva de dincolo si zice " ce frumoasa? ai zis ceva? vrei sa iti aduc ceva?"
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ymca spune:
nici nu mai stiu ce sa mai zic sau cata cenusa sa-mi mai pun in cap.
eu as vrea sa se infiinteze asociatia mancailor de dulciuri anonimi. nu mai poooooooooooooooot...mananc dulciuri in prostie. sunt monti la mancare si cu dulciuri ascunse peste tot...in locuri numai de mine stiute...si nu uit niciodata unde ascund ceva dulce. adica eu cum ma pot lasa, ca pe la 16 intru in sevraj daca nu mananc ceva...iar noaptea, ma trezesc sa beau apa, si cu greu ma abtin sa nu mananc ceva dulce!!!
andanii, sunt mobilizata, ca vreau sa arat si eu bine in vacanta, dar ce fac cu problema de mai sus?
alinam
ancamacar s-a linistit cel mic cu dentinox? sau te-ai intins degeaba lata pe sosea? imi pare rau si sa te vindeci rapid.
salut pe toata lumea si sunt aici.
andanii spune:
ymca draga , cu dulcele ma lupt si eu .... e boala grea ciocolata pentru mine m-am mai plans si eu de problema asta dar cioco 70% e permis din cand in cand ....
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
alinam spune:
Ymca eu ma gandesc sa tin o "dieta" numai cu dulciuri, o saptamana macar, nik mancare numai dulciuri, din doua in doua ore hehehe poate mi se acreste
Andanii vreau si eu parola de la poze, mi-a dat-o candva ele , da am uitat-o , poate ma invrednicesc sa pun poze.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
anca.b spune:
Ani, nici eu n-am primit invitatia oficiala inca. doar ca e cineva apropiat din familia sotului si, normal, in famile circula vestile...
tocanitza de pui nu e conforma pt ca am pus si lapte si o lingura de faina. plus ca ar trebui mincata cu piine...deci mai bine zic pas...
Ymca, din pacate dentinoxul ajuta doar pe moment...a fost atit de rau si ieri si azi ca imi vine sa-mi iau cimpii...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
andanii spune:
alinam ti-am trimis PM cu parola ... asteptam pozicile
melany ti-am vazut pozicile noi , acolo aveai 75 , cel putin asa scria ... acuma arati si mai bine la 70 ... bravooooo .... intra draga mai des pe aici sa ne mobilizezi ..... arunci bomba si pleci ??? chiar asa de putin ne iubesti????
anca iar te gandesti la chefuri
diseara mai pun si eu pozici cu mine mai noua ... ca din oct nu am mai pus , am tunsoare noua de multicel
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse Eu nici nu ma mai cantaresc....Ce rost are?! Abateri prea mari nu am avut in schimb am papat cam mult si sigur se cunoaste... Sa zicem ca de azi ma apuc si eu de treaba.. Luni dau greutatea exacta Andanitzo Nu stiu ce sa fac sa nu mai fiu purcea.... Va pup MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
ia zi la baba cat de purcea ai ajuns ????????
ANDANII