MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sanse ce zici, vita sau poarca? Decide te ca vita e mai slaba
Hai mobilizarea

Ymca nu face f rau sa le gusti, la dieta ma refer, ca la psihicul meu face,ma amagesc si sufar, asa ca nici sa gust nu mi trebuie. Cred ca o data pe saptamana putem sa basculam cat vrem, fara sa se puna. Eu aman ziua aia cat de mult, pt ca trebuie sa slabesc, nu ma mai suport

Fac si eu tae bo de sapt trecuta, sedinte de juma de ora deocamdata.Ma gandesc ca poate si asta e motivul pt care nu slabesc, am mai citit variante cum ca e posibil sa pui pe tine in prima luna...sper totusi ca de sapt viitoare sa ma simt mai usoara.

Pup

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

M-am intors si eu din concediu. Am petrecut o saptamana la tara cu copilul. Am luat 1 kil!! Am mancat toate tampeniile: amandine, cozonaci, pasca, cheesecake, ciocolata! Doamneee! in fiecare zi am bagat dulciuri in mine ca intr-u spital! si acum plang pe cantar si imi vine sa ma sinucid ca o saptamana de dezmat ma costa 1 luna de regim!
Deci am 61,5 kg! DEZASTRU!!!
Asa ca de azi din nou dieta si sport. Numai ca de la sport am lipsit doua saptamani ca am avut laringita si nu am putut respira si acum nu mai am nici o tragere de inima. Trebuie sa ma duc in seara asta si parca ma duc la taiere. Tmi tot caut scuze de vreo 2 ore ( in cap, evident!) sa nu ma duc!

Mergi la inceput

vai de mine! vine Monti in Romania! aku am vazut!!!

Mergi la inceput

m-am inscris. sper sa si ajung....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna ziua fetelor
Raportez: stationare, adica 76,7. Si doar am fost fetita cuminte, am mancat monti chiar si de Pasti si cu toate astea nu am dat nimic jos. Acum ca sa fiu foarte cinstita, am mancat eu monti dar au fost multe glucide, chiar daca cu IG mic. Au fost pasca si cozonacul monti, supergustoase(pe care le-am mancat imediat). Mai am si rusii la spatele meu(trebuie sa vina saptamana asta).CE FAC IMI CAUT SCUZE? Si totusi nu pricep!!! Sau poate sunt intr-o perioada de platou.
Ma rog voi vedea eu saptamana viitoare.
Nici nu stiti cat va invidiez !!! Cat mi-as dori si eu sa merg la intalnirea cu nenea Monti! Ca la Bacau n-o sa vina el niciodata. As merge eu la Bucuresti, dar nu pot ca exact in perioada aceea vine Bucurestiul la mine(am vizita de la firma-mama). Asa ca mergeti voi si ne povestiti si noua muritorilor de rand.
Pentru cine este interesat, am gasit la "Real" mustar fara zahar de la firma "LA GRANDE FAMIGLIA", iar la "PLUS" am gasit o crema de branza cu 0,2% grasimi de la firma "EHRMANN"(foarte gustoasa!).
Azi am papat:
MD: paine de tarate cu gem dietetic si iaurt degresat
P sau C(ca a fost pe la ora17): o farfurie de ciorba de pui si o conserva de peste.
Va pup!Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Andanii, nu stiu daca-ti mai amintesti de mine , rad eu dar nu-i rasul meu ... cred c-am facut o prostie Am vrut sa intru pe contu' comun si cum parola de-o stiam nu funct am trecut contul de yahoo si ei au trimis mesaj acolo. Va rog nu dati tare cu rosii, ca n-am intrat pe link-ul lor sa schimb parola, vroiam doar sa va instiintez c-am fost io' ... uite asa iese omul din umbra Da' pana la urma daca tot am comis-o imi dati si mie parola?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata siluetelor

De raportat nu raportez. E ceva scadere dar ceva nu e in regula cu cantarul meu cel scump si de firma . De vreo luna aproape indiferent de unde il pun imi arata greutatea si apoi cand sa imi arate procentele de apa, muschi, grasime, etc arata error. Plus ca imi arata niste diferente in fuctie de pozitia lui de numa. Intr-un colt de camera am 56.2 in altul 55.7. Ati mai patit asa ceva? Ma gandesc sa ma duc cu el la magazinul de la care l-am cumparat sa vad daca ii gasesc hiba sau poate mi-l schimba .

Se poate sa fie bateriile aproape descarcate.
Daca ai cantar Tefal , de ex , cum am eu, ca sa te cantaresti corect, dupa ridicarea din pat stai vreo ora in picioare, adica prin casa..etc, mergi la toaleta si pe urma te cantaresti.Ai grija sa nu fii umeda pe talpi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix
Eu ce sa raportez? 83. Oricum e bine ca sarisem binisor de 83-ul asta asa ca ultimele 3 zile de mobilizare pe bicicleta s-au vazut.

Am gasit si site-ul asta www.diet.com si mi-am facut cont gratuit, nu e cine stie ce sfaraiala, dar au o gramada de exercitii! Si acum ca m-a lovit pofta de miscare parca mi-as lua o minge d-aia sa fac si eu ball gym dar nu stiu unde as putea sa gasesc, aveti idee?

Gasesti la Intersport si Decathlon in Militari daca esti din zona...
O sa ti se para putin greutz la inceput, dar te obisnuiesti pana la urma.Fara nici un efort nu poti avea progrese..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Sanse, da in colentina. Vorbim si mergem impreuna.

Stefi, asa dupa ochiul tau: m-ar tine o minge d-aia pe mine la 80 si de kile? Ca sa stiu daca imi fac drum s-o cumpar, trebuie s-o gasesc si de cumparat.
Cat despre exercitiile de pe diet.com alea fara minge nu par foarte grele, imi place ca sunt structurate pe zone. Alea pe minge stiu ca sunt grele, stie si Andanii sa-ti spuna si ea dar cum sa facem ca sa dam jos? Nu e usor ca daca ar fi n-as mai avea eu acum 83 de kile Am asa cate o perioada d-asta filozofico-motivanta pacat ca nu ma tine mult ca pana acum as fi fost o silueta!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Hai sa-mi dau cu parerea si la tine...ca tot am trecut pe aici, nu?
Exercitiile, si de pe diet si de pe http://www.fitnessmagazine.com/ par usoare, dar dupa ce le faci corect o sa vezi ca descoperi ca ai muschi care te dor in draci.Pe fitness...e o optiune, dupa ce faci cont, buil workout.Iti alegi ce vrei sa lucrezi si ei iti selecteaza niste video..e super.
Mingea aia tine la 80 kg , stai linistita.

Mergi la inceput

Acum sa zic si eu totusi, buna dimineata!!!

O zi buna tuturor.
Eu am fost libera ieri, dupa ce am lucrat duminica.A fost tare bine sa fiu linistita, am dus copilul la gradi si mi-am facut si exercitiile.
Duminica dupa masa m-am mobilizat la lucrat spate+brate si ieri am lucrat picioare. Aseara eram cam tremuranda...

Eu ma cantaresc pe 2 mai, la o luna dupa ultima cantarire.

In leg cu intalnirea cu nea Monti..martea la ora 11 e tareee aiurea.Astept sa-mi povestiti voi cum a fost.Si astept sa cititi cartea si sa ne mai dati si noua sfaturi.

Mergi la inceput