MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 20
puisorul spune:
Buna dimineata
Va invit la
decofeinizata si indulcita cu stevie
Melany, m-ai convins. Azi tre sa incerc sa vada daca reusesc sa fac cateva exercitii cu mingea. Am primit si un cd dar e de-ala micut, nu stiu daca imi merg in dvd.
Andreea, stiu ca m-au intrebat de inaltime cand mi-au dat mingea nu si de kg ![]()
Crivio, revista Felicia din 7 mai va avea cartea lui Monti si sper sa ajung sa o cumpar si eu.
Azi sper sa mananc asa:
MD: fructe de mare cu doua felii mici de wassa
P: supa crema de brocoli
C: gratar de pui cu brocoli
Ati remarcat abundenta de brocoli din meniul meu
? Mi-am cumparat duminica o punga de 2,5 kg de brocoli congelat din Metro. Pe care o sa o mananc singura se pare pt ca soata nu e incantata de el si nici pitica care a refuzat ieri preagustoasa supa crema.
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
puisorule ai minge ??? cat a costat ??? eu am gasit pe net cu 180 lei .... mi se pare cam scumpa ... mai bine merg la sala si fac , parca am mai mult spor facand cu mai multe fete impreuna ![]()
![]()
sanse ... notat 
melany te apreciez pentru faptul ca faci exercitiile acasa
ica normal ca te mai stiu , cum nu .... hai mobilizarea si mai des pe la noi , nu numai cu cititul ... si cu scrisul 
crivio ... platou se numeste , si e normal , nu te descuraja 
la cristescu la 61.5 inca-ti permiti sa tragi de timp nu?
latrishia vad ca te-ai mobilizat calumea
androix ... ce faci ???? cuminte ???
pe cine am uitat ????? ma scuzati .... 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
puisorul spune:
Andanii, sigur este mult mai ieftina ca doar cei de la Intersport o dadeau cadou la cumparaturi de minim 50 RON ![]()
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata Va invit la decofeinizata si indulcita cu stevieMelany, m-ai convins. Azi tre sa incerc sa vada daca reusesc sa fac cateva exercitii cu mingea. Am primit si un cd dar e de-ala micut, nu stiu daca imi merg in dvd. ................. Ati remarcat abundenta de brocoli din meniul meu |
Imi pare bine ca am reusit sa mobilizez pe cineva la sport.Nu uita de incalzire...ca sa nu renunti dupa aia din cauza de dureri articulare!!!
Ai incercat la supa cu brocoli sa adaugi si mazare? Ai mei sunt topiti dupa supa verde...eu pun ca si la supa crema obisnuita-ceapa, morcov, patrunjel, dovlecel ceva brocolli si o mana de mazare.Are muuuulllte fibre si e f gustoasa.
Cred ca CD-ul ala merge numai la calculator..
Poate ii pacalesti asa.
Eu clocotesc apa cu putina "vegeta" cand oparesc brocolli si asa il mananca si simplu doar cu lamaie.
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andanii melany te apreciez pentru faptul ca faci exercitiile acasa |
Dupa 5 luni de sala si o luna de pauza din cauza ca /chiar nu aveam cum sa ajung, am ajuns la concluzia ca pot sa fac si acasa.Imi da asa o satisfactie psihica mobilizarea si mai ales finalizarea exercitiilor.Sotul meu care acum cativa ani practica bodybuilding are in cap sa transformam o camera din cele 4 intr-o mini sala.A ochit un aparat din ala multifunctional la vreo 1000 dolari ..si acum se intreaba ce o fi mai bun pt cardio: banda de alergat sau o eliptica....deci e dus si el.Acum sa vedem cum eliberam camera respectiva.Avem biroul , canapea si un fotoliu...
andanii spune:
fetele am deschis capitol nou aici 

mobilizareaaaaa , un capitol pe saptamana, asa-mi place 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"