MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 17
ymca spune:
dimineata pe racoare...ce-mi place sa ma trezesc duminica la 7

androix, ia-ma-ncet...mi-am facut folder...mai dureaza ceva timp pana ma coordonez cu pozele...pozele mele sunt pe computeru de la birou si n-am acces la site ca e blocat de firma. acasa am acces dar n-am poze. si cu tinutul minte merge foarte greu de la o varsta incoace. dar saptamana asta trebuie sa-mi iau niste poze pe un CD ceva sau sa mi le trimit pe yahoo.com si sa le incarc seara de acasa.
am fost destul de monti in weekend. n-a fost meniu fix dar a continut aproape numai chestii permise, ciorbita cu dovlecei, mere, portocale, mazare cu pui. de maine trec iar la ala fix si am marele noroc ca mamaie imi va face zilnic gratarul si mi-l va aduce la nas in fiecare dimineata
pus in cutie, numai bun de luat la birou. acolo in frigider ma asteapta branzica cu ridichi si migdale crude in sertar. deci voi avea doar seara descoperita dar cu ciorbita de legume si mazare cu pui la discretie in frigider.
latrishia...scarba nu cred c-o sa mi se faca vreodata de dulciuri dar raportez ca inca ma abtin...pofte am, mari, dar cat de cat controlabile cu puterea mintii.
am fost la sala la latino dance si am fost un dezastru...n-am inteles nimic din pasii din ultima jumatate de ora...parca eram un elefant pe sarma
...de transpirat am transpirat...azi ma duc iar la sala
ieri seara am sortat jucarii timp de 3 ore. am pus in saci si cutii tot ce am considerat ca nu trebuie pastrat si mi-am umplut masina (bancheta din spate si portbagaj) cu plushuri, caluti, animale fioroase, castele, acordeon, masute cu scaune, papusi si le duc la depozitat in alta parte azi si sa vad unde pot sa le dau. mi-am mai eliberat putin sufrageria dar parca tot mai am ce sa sortez. si am informat pe toata lumea ca aceasta curatenie nu reprezinta un prilej pentru a lua alte jucarii...nu mai pot...cu orice ocazie fiecare ruda se simte obligata sa aduca niste jucarii si simt deja cum imi stau pe creier si parca nici fetele nu se mai bucura cum trebuie.
m-am intins cu treaba asta off topic dar o consider o mare realizare a weekendului!
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Melany, chiar ca lume noua! Pai cat de ocupata ai fi, te rog in genunchi intra macar sa zici doua vorbe! Uite, am citit azi ca ai reaparut, ti-am vazut poza in care tragi de fiare ........ ![]() Dar de-acusi s-a ispravit! Vreau sa ajung la 80 in urmatoarele 3 saptamani! |
Ce sa fac dragutza daca nu am putut nici sa respir...Am avut inceputul anului ocupat cu gradi,dansuri cu copila, servici, curs in weekend, invatat pt examene...deci paguba de timp la greu.Pe urma am avut la servici un morman de treaba cu un proiect nou (bine ca am ce, nu?) si acum m-am eliberat.De citi am mai citit, bine, am ratat ceva episoade dar sunt pe drumul cel bun...adica aici pe metereze.Anul asta zic eu este anul in care ajung in forma (de cozonac, daca de fit nu!!!
Hai pe gantere la munca sa ne intarim si noi cate ceva ...eu ma agit cu bratele astea nenorocite si flescaite!!!
melany72 spune:
| citat din mesajul lui puisorul Fetele din Bucuresti, mergeti careva la intalnirea cu Michel Montignac? Eu sper sa apuc macar sa cumpar revista Felicia cu cartea cea noua. Un weekend frumos si conform ( mai putin pt Anca care deja a anuntat un weekend nemonti |
Unde e? Cand?
Sau a trecut deja?
melany72 spune:
| citat din mesajul lui ymca ieri seara am sortat jucarii timp de 3 ore. am pus in saci si cutii tot ce am considerat ca nu trebuie pastrat si mi-am umplut masina (bancheta din spate si portbagaj) cu plushuri, caluti, animale fioroase, castele, acordeon, masute cu scaune, papusi si le duc la depozitat in alta parte azi si sa vad unde pot sa le dau. mi-am mai eliberat putin sufrageria dar parca tot mai am ce sa sortez. si am informat pe toata lumea ca aceasta curatenie nu reprezinta un prilej pentru a lua alte jucarii...nu mai pot...cu orice ocazie fiecare ruda se simte obligata sa aduca niste jucarii si simt deja cum imi stau pe creier si parca nici fetele nu se mai bucura cum trebuie. m-am intins cu treaba asta off topic dar o consider o mare realizare a weekendului! |
Am zis ca numai eu am probleme din astea, eu dau si tot dau si parca, vorba aia de unde dai tot vin mai multe!!!
Ultima oara, acum o saptamana am dus cumnatei 2 cutii jucarii si una cutie imensa cu jocuri pt dus la gradinita la tara ca ea e educatoare.Tareee s-au mai bucurat copilasii!!
Soacra-mea cumpara intr-una!!!
melany72 spune:
Am uitat sa va intreb? Cum ati petrecut cutremurul?
Ca eu nu l-am simtit, nici sotul, nici copilul...![]()
Androix spune:
Hello!
Eu m-am porcit ieri cu cateva felii de pizza dar am pedalat mai mult aseara si azi dimineata cantarul deja era mai prietenos cu vro 500 de grame, dar ca sa recuperez porcenia de ieri azi renunt la cina.
Intalnirea e pe 5 mai, am aflat si eu de pe forum si credeam ca stiti deja. Eu m-am inscris pentru seminar www.revistafelicia.ro/da_cuvant_inainte-marele_nutritionist_francez_michel_montignac_vine_la_bucuresti!_1005726.htm" target="_blank">AICI dar nu stiu care e faza ca nu m-a contactat nimeni...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
sanse spune:
Buna fetelor 
Androix m-am inscris si eu dar nu inteleg ce trebuie sa mai fac
.
Ne anunta ei sau mergem acolo direct?
Tu te-ai inscris de mult timp?
Andanitzo maine scriu greutatea in viu ![]()
Va pup
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
alinam spune:
neata, vad ca nu va ingramaditi la raport, hai sa incep eu: 65.7kg, nu e mare lucru, dar avand in vedere ca saptamana trecuta sarisem cu 66kg cu pastele , tot e ceva.
I-am cumparat copilului acvariu cu pesti si am o gramada de treaba, de 2 zile citesc pe net ca nu stiu nik de pesti si acvarii.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
puisorul spune:
Buna dimineata siluetelor 
De raportat nu raportez. E ceva scadere dar ceva nu e in regula cu cantarul meu cel scump si de firma
. De vreo luna aproape indiferent de unde il pun imi arata greutatea si apoi cand sa imi arate procentele de apa, muschi, grasime, etc arata error. Plus ca imi arata niste diferente in fuctie de pozitia lui de numa. Intr-un colt de camera am 56.2 in altul 55.7. Ati mai patit asa ceva? Ma gandesc sa ma duc cu el la magazinul de la care l-am cumparat sa vad daca ii gasesc hiba sau poate mi-l schimba
.
Ieri am mancat aproape monti cu exceptia a doua felii de pizza servite la o onomastica de copilasi. Dar a avut grija fiica-mea sa pierd caloriile
. M-a rupt cat am umblat si m-am jucat cu ea![]()
Meniu azi:
MD: trei feliute mici de wassa cu branza philadelphia si rosii
P: supa crema de brocoli si fructe de mare cu patrunjel si usturoi
C: daca mai apuc niste orez basmati cu ciuperci
Sanse, Andreea sper sa reusit sa va intalniti cu d-ul Monti 
Alina, si noi tare ne dorim un acvariu dar inca nu i-am gasit loc in casa
. Mai ales ca Stefi e topita dupa pestisori.
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Oare voi apuca sa citesc tot ce s-a scris pe aici?