MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii sarumana, pun deseara de acasa ca de la munca nu pot sa fac upload, daca ma lasa piticot caut poze cu mine la 90kg, 75kg, 58kg samd

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui latrishia

Mie fasolea mi a facut o curatare de stomac de numa.Cred ca nu o tolerez prea bine. Oricum nici mult n am mancat, doar cateva linguri.
Sunt fericita ca m am mobilizat, si nici la pilule miraculoase nu ma mai gandesc. Sunt cea mai mare tampenie. Cred ca si motivul ingrasarii mele, ca am luat ca tampita Clarinol, si dupa ce am renuntat la el, ca sincer n a avut nici un efect, am luat 2 tuburi de pomana, mi am dereglat si ciclul si de atunci am inceput sa iau proportii, ca eu ma mentineam bine mersi la 75kg de destul timp. Cap sec, ce sa mi faci!

Lori&Luanna(5.11.2005)

vai de mine si de mine ... nu ne invatam minte niciodata .. si eu am patit-o cu pastilele urat de tot ....sunt boala curata .... am o prietena care anul trecut a slabit ca si mine 20 kg, ea cu pastile , eu natural , ea le-a pus inapoi pe toate plus vreo 5 .... arata si mai defaormata ... si eu ma mentin ..... trage concluzia

fasolea si pentru mine e crima , ma balonez de numa si ma simt rau , nu -mi face bine deloc deloc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Andanii sarumana, pun deseara de acasa ca de la munca nu pot sa fac upload, daca ma lasa piticot caut poze cu mine la 90kg, 75kg, 58kg samd

superrrr asa asa si trebuie la diferite kg ca asa am pus si noi acolo sunt bune pentru motivare si mobilizare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Ar trebui sa pun si eu pozele mele cu 3 tone..hehe, parca tie Andanitzo tii le am aratat pe mess anu trecut. Deci cu pastilele m am lecuit, sa nu mai vad sa nu mai aud...frate nu stiu ce cad asa pe spate cand aud de ceva pastile noi, n ar trebui sa ma impresioneze asa usor, mai ales ca naiba stie ce contin si ce ti mai deregleaza...of of...mai mai

Si eu pana sapt trecuta ma gandeam ce sa fac cum sa fac sa nu mai basculez dulciuri, sa nu mai stau cu gandul la ele....pai cu vointa cum altfel, cum am zis de azi nu mai fumez, am zis si de azi nu mai am nevoie de dulciuri si nici de Pasti nu m am atins de prajituri...nici macar de cozonac, mi am bagat in cap ca nici macar nu mi place asa mult si nici n am poftit.

Meniu de azi

MD cartoane cu gem si iaurt 0.1%
G o banana verde (ce naspa a fost dar muream de foame si altceva n aveam la indemana
P fasole batuta (vad ca azi imi e mai bine, doar un pic imi vine inapoi)
G un mar
C ciorba de perisoare si o salata ceva dc nu ma satur

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

daca as sti sa pun poze acolo unde aveti voi

Mergi la inceput

gata, mi-a venit jumatatea acasa deci stiu sa pun si poze, o sa pun multe

Mergi la inceput

:)) nu numai ca am pus poze, da m-am vazut intr-o poza in folderul lui Ele hehehe, io sunt aia cu geaca verde, asa faci Eleno? imi sheruiesti poze fara acordul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:

:)) nu numai ca am pus poze, da m-am vazut intr-o poza in folderul lui Ele hehehe, io sunt aia cu geaca verde, asa faci Eleno? imi sheruiesti poze fara acordul meu?

Bey...si vroiam sa iti zic ca esti acolo sa nu te mai chinui sa pui altele..
fetele Hristos a Inviat! Dar sa nu ma intrebati nimik..da??

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

si acum , la final de zi, sa va dau o veste...de luni ma intorc la munca. mi-e super groaza de cum ne vom descurca...doua saptamini sint la cluj, insa apoi trebuie sa plec trei saptamini...ufff...bine ca e tati de incredere si stie sa se ocupe de bebe...sper sa-si pota lua liber atit de multe zile...
tineti-mi pumnii!
partea buna e ca imi va fi muuult mai usor sa tin monti la serviciu...n-o sa am vreme sa ma gindesc la mincare...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:

Unde e poza la 90 de kg? ori ne-am cunoscut noi prea tarziu

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput