Corbeanca sau Pipera???????

Corbeanca sau Pipera??????? | Autor: Gwendoline

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Am si eu o intrebare , trebuie sa ne mutam in bucuresti acum ne alegem zona Pipera sau Corbeanca???
E in chirie dar nu stim unde ar fi mai bine ca zona ,ca traficul ma gandesc ca revine acelasi cu aglomeratia! Suntem o familie cu doi copii deci trebuie gradinita si .....nu stiu unde ar fi mai bine!!

Daca stati cunva prin zonele astea imi puteti spune cum e ce e bine si ce nu?

Va multumesc

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu stau in zona Corbeanca.
Este o zona foarte civilizata, ai padurea aproape, aerul este mult mai bun decat in Pipera.
Dimineata fac pana la birou 30-40 de minute (lucrez in nord), seara la intoarcere la fel. In zilele cu traficul cel mai intens posibil am facut cam o ora si un sfert pana la birou.
Eu am dat copilul la gradinita in Bucuresti, langa birou, dar stiu ca in zona Corbeanca sunt cel putin 3 gradinite - una chiar in Paradisul Verde, vreo 2 in Petresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Depinde tare mult unde aveti serviciul.
Mai bine ar fi in Corbeanca.
Parerea mea...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

depinde unde ai interesele mai mari, ca zona, insa, pe departe corbeanca este mai civilizata, mai curata si mai ok, cel putin dupa parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

eu locuiesc in otopeni care este situat in apropiere de corbeanca ,este f important la ce gradinita vor merge copii pt ca daca ii vei da la o gradinita in bucuresti va fii infernal cu traficul mai ales ca la baneasa se lucreaza si mai mult astepti decat as te deplasezi este paralizat traficul ,daca joburile voastre sunt in buc si gradinita mergeti pe varianta cu pipera ,daca nu corbeanca este ideal.

http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

In primul rand-ti-am vazut pozele, sunteti o familie tare tare frumoasa...
Repet si eu ce s-a zis, depinde enorm unde va sunt serviciile. Daca sunt in Bucuresti, atunci intreb: neaparat Pipera sau Corbeanca? Or fi civilizate si la moda dar daca se pune problmea ajungerii zilnic in mijlocul Bucurestiului, sfatul meu ar fi sa cautati in alta parte (inclusiv in alta parte adica in afara orasului, pt ca presupun ca asta vreti). Zonele alea mi se par un cosmar ca trafic.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

corbeanca fara indoiala. ca distanta cred ca este tot pe acolo dar zona este mult mai civilizata si mai curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Mersi pt raspunsuri!!

Sotul va lucra in Otopeni anul asta iar la anu fisma ii muta sediul in Fundeni(orasul) .Eu deocamdata nu lucrez sunt cu copill mic (2 luni si can voi lucra cred ca pt mine e alceva sunt coafeza si saloane sunt peste tot!!

Gradinita ,asta nu stiu exista si in corbeanca si in pipera

Voi zice-ti ca, Corbeanca e mai bine ?

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Daca sotul tau urmeaza sa lucreze in Otopeni, de ce nu inchiriati ceva acolo? Sunt o gramada de case, si blocuri noi construite. SUnt si gradinite si scoli si este foarte frumos orasul.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Flori, vad ca locuiesti in Otopeni, cum e orasul,imi poti spune mai multe, esti multumita?

Avem un teren in Otopeni unde intentionam sa ne construim o casuta atunci cand ne vom intoarce in Romania si vreau sa aflu cat mai multe despre oras, care sunt plusurile si minusurile acestui oras.
Cum e scoala din oras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Draga Christel,

Eu locuiesc in Balotesti dar piata o fac din Otopeni. Mie imi place tar mult orasul. Este foarte curat, linistita si foarte bine pus la punct. Parcurile pentru copii sunt foarte frumoase, scoala din cate stiu este foarte buna (din spusele prietenilor care au copii la scoala din Otropeni).Numai cuvinte de lauda despre Otopeni.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput