Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 9
coca1978 spune:
ELY ME Am inteles ca ai facut histerosalpingografie ami spui si mie unde si cum ai procedat ? Tutunaru mia spus sa fac si nu am unde ca in constanta nu este .
adrianaady spune:
Coca incearca la medlife grivita, acolo este un dr f bun albu dragos il cheama. Cauta pe internet un nr de telefon si afla mai multe informatii. Cred ca intial ar trebui sa te duci la o consultatie si sa vb cu dr si iti spune el ce ai facut inainte de HSG.
oana_2006 spune:
buna fetelor!
am fost ieri la dr T si urmeaza 3 luni de monitorizari si analize la sotz. dupa 3 luni daca nu se intampla nimi...urmeaza laparo.
maine merg iarasi la monitorizare.
am toata incredere in dr.
oana_2006 spune:
fetelor, spuneti-mi si mie va rog, pentru monitorizare cat de des trebuie sa te duci la cabinet la dr?
alina06st spune:
Pai te duci din 2 in 2 zile pana se sparge foliculul (sau foliculii ). Pe mine m-a chemat in Z 10 am mers in 12 si 15 (ca la mijloc a fost week-end). In Z 15 a vazut ca se sparsese si gata, asta a fost.
Fetelor, va doresc spor la treaba, la pregatiri de sarbatori.
tamaryllis spune:
Ely, ai dreptate!
Tutunicilor, va urez si eu sarbatori fericite si sa va aduca, (chiar si cu ceva intarziere), II urmate de !
2009 este anul in care voi reusi!
elly_me spune:
Oana- eu am fost la T din Z10 pana in Z23
Si ma duceam dimineata la 7.30 la Elias sau la cabinet la 13.00 9sau seara- dar stateam mult).
Cel mai bine este sa te duci la sp. dimineata- stai ff putin - in 15 minute termina toate monitorizarile.
La cabinet intarzie- are nasteri- inseminari- fiv-uri ...
Tamy- parerea celorlalti nu conteaza- important este sa fii tu multumita de tine.
Daca le vei zambi colegilor- se vor oftica ; daca vei fi suparata si vei da la boboci se vor bucura de raul tau.
Asa ca fa-le in ciuda si fii zambitoare.
Intr-o zi cand o sa-ti tii bb-ul (ii) in brate vor muri de ciuda.
Coca- eu am facut histeroscopia operatorie la Giulesti cu Marinescu anul trecut.
Te poti duce la el la o consultatie- dimineata la 7.00 il gasesti in spital si il abordezi- ii explici probleme ...
Nu cred ca te va refuza.
sau iti poti face progrmare la el la cabinet- dar dureaza ceva .
Elly
Astept, astept si iar astept .....