Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

sa aveti un Paste Fericit , lumina in suflet si speranta de a ramane gravidute cat mai curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sarbatori imbelsugate,multa fericire si sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim marele vis!Paste fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Of magdita imi pare asa rau, offf ma gandesc ca in curand va veni bb-le dorit, acum poate asa a fost sa fie poate nu renunta la lupta si fii optimista in continuare si veti reusi fetelor va doresc sa aveti un Paste linistit alaturi de cei dragi si ganditi pozitiv ; va doresc sa vi se implineasca aceasta dorinta pe acre am avut-o si eu si sa vedeti II sau + asa cum am vazut eu;toate tutunareseledespre noi, pt cele care ma stiu, noi suntem bine, crestem, miscam, dar mai rar, nu in fiecare zi, suntem ffff finutze, dupa pasti mergem la morfologie fetala si sper sa zica dl doctor ca totul e ok, ne-am inscris la un curs de bb, despre sarcina, nastere, alaptare si ceva legislatie; e foarte interesant, te introduce in lumea medicinei cat se poate de mult, este prezentat de catre medici si am invatat/aflat o gramada de lucruri interesante si parca nu mai imi este asa teama de nastere; in rest, m-am mai linistit si eu, dupa cum vedeti am trecut in saptamana 21a si stiu ca daca doamne fereste de ceva pana la 26 saptamnai m-or tine ei cumva, apoi dupa 26s se poate naste si mentine bb in viata, de la curs am aflat ca Polizu, municipal si giulesti au aparatele necesare nasterilor premature de la 26-28 saptamani, dar si aparatele necesare mentinerii bebelusului in viata pana la greutatea de 2.5kg cand este externat din spital; Dar doamne fereste sa trecem prin asa ceva; m-am insirat cam mult, dar sper sa va aduc speranta in suflete si fiti mult mai optimiste; si sa auzim numai vesti bune de acum in colo 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Citat:
citat din mesajul lui coca1978
Vas ruga daca puteti sa ami dati un sfat unde in bucuresti pot sa fac HSG, in spital sau clinica nu conteaza si un nr. de telefon pentru programare.
Ti-as fi scris pe pm, dar vad ca nu ai, sper sa nu se supere fetele, ca iti scriu aici, pot sa-ti recomand histeroscopia la Polizu, eu am facut cu doctora Dana Oprescu si a 2a luna am ramas insarcinata; iti faci programare la ea la romar polizu, e martea dupa 13.00, gasesti nr de tel pe net; bafta pt alte detalii ma gasesti pe pm 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

va doresc si eu , Paste fericit alaturi de cei dragi , sa ne lumineze mintea si sufletul aceasta Sfanta Sarbatoare , si dupa ea , sa ne ajute Dumnezeu sa-i tinem calea , si spre lauda Sa sa ploua (torential), cu II
Doamne ajuta !

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor! Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Sunt sigura ca minunea invierii ne va da multa incredere in noi si in puterea lui Dumnezeu, astfel incat sa ne ducem la indeplinire visele. Va pup si inca o data: sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

tutunici : va doresc si eu PASTE FERICIT alaturi de cei dragi !!!

vally s22+ Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

PASTE FERICIT LA TOATE ASPIRANTELE deSI MAMICILE DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Hristos a inviat!

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

HRISTOS A INVIAT !

16 +

Mergi la inceput