Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Doris, multumim, este atat de frumoasa Emma
Aidule, te iubim mult si te asteptam aici

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Doris- jos palaria in fata voastra. Am plans din nou vazand montajul desi sunt la birou.

Aida- sunt convinsa ca doar voi stiti ce este in sufletul vostru greu incercat. Aveti grija de voi , sunt convinsa ca emma va va veghea de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ano, te inteleg cu toata exprimarea ta plastica cu tot...

Si eu incerc aceleasi stari...pe de-o parte mi se pare atat de frumos montajul, si pe de alta, atat de trist.
O sa vad cum pot sa-l pun pe youtube, in asa fel incat, sa-l avem definitv si noi pe prima pagina, ca pe un semn de carte.

Hai spor la trebi, fetelor...
Fug la treaba, ca acum am venit de la biserica cu Ines, ne-am impartasit.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ziua buna, dragelor!

Geta, multzam de intrebare, e mai bine ... Inca mai varsa, inca se mai plage de burtica dar diareea s-a mai potolit si nici febra peste 38 nu a mai facut. Deci, suntem pe drumul cel bun ... sper sa treaca definitiv cat mai repede.

Pentru Pasti nu cred ca fac mare lucru. Am facut curatenie dupa zugraveala, dar asa, cat sa nu fie mizerie mare. In rest, n-am stare, din multe puncte de vedere.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris,sper sa reusesti cu filmul si saru-mana de intelegere si sfatul bun!

Danuto...multa sanatate spirdusei!

Geta ,cum e cu mamanu tau?

No,fete...va pupez...de maine am liber pana in 21 inclusiv...mai dau io p-aici.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata

Maria, un Paste fericit cu liniste si pace.

Sanatate la toti bolnaviorii

Nici noi nu facem mare lucru, eu maine lucrez maine iar pe we liberi toti, asa ca azi vreau sa fac cumparaturi si curatenie, sambata sa vopsesc oo si cam atat ..... si sper ca cadou de iepuras sa avem acordul bancii pentru apatament

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Superb filmuletzul, superb ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bay gagicelor...helpuiti o biata baba cu neuronii pe duca ,va rog...si spuneti-mi unde pushca mea lasa iepurasul asta cadourile???
Inteleg ca Mos Craciun le pune in ciorapi sau sub brad,Mos Nicolae in papuci...eeeeee?iepurasul un' le pune ,frate?!E dilema de viata si de moarte....ajutati-ma ca innebunesc de draci...nici mustaciosu' nu stie si pe Alex nu vreau sa-l intreb...si nu cumva sa spuneti ca le lasa in iarba,ca sa mor de le pun in fata blocului....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, da, in iarba, exact in fata blocului, in lipsa curtii.
Cand eram eu mica, le gaseam dimineata in sufragerie, langa cosuletzul cu oua.
Eu am scapat...Ines stie toata povestea, dar, chiar ieri mi-a zis: mami, stiu ca tu mi le cumperi, dar nu vrei sa mi le pui totusi in iarba?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ano, fa un cuib din iarba intr-un colt al camerei si pune acolo cadourile. Eu asa ii faceam lu' Paul, impreuna culegeam iarba si el face un cuib si acolo ii puneam cadourile.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput