Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!
Raspunsuri - Pagina 6
ariadnabr spune:
Privesc filmuletul de cateva ore, imi scald privirea in frumusetea ireala a Emmei, imi curg lacrimile pe obraji si nu le pot opri...si-mi doresc sa fi putut sa ii fi dat asa cum am spus, zile de la mine...ca le-as fi dat cu atat drag...
Aida azi am plantat o floare impreuna cu Sonia, in gradinita din spate pentru Emma, a plantat-o si a ales-o de fapt ea...i-am povestit despre Emma...aici e verde mai tot timpul si floricica ei va fi verde tot anul...candela inca arde si asa va sta un timp...as vrea sa-ti pot lua durerea, dar asta nu o pot face...te imbratisez inca o data tare, tare, tare...am invatat sa va iubesc desi nu va cunosc, dar va iubesc mult...Ma bucur sa aud ca samburica e bine...ai grija de tine mamica atat de incercata...sunteti in rugaciunile mele, si tu si Laci si mai ales Emma...
Dormi in pace licurici scump!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
danitin spune:
Nu stiu, sincer, ce as putea sa spun ... Ma rog din tot sufletul ... sa rasara soarele. Pentru mine tot ceea ce s-a intamplat va ramane vesnic o lectie de viata. Din toate punctele de vedere. Poate odata, canva, voi pute gandi ... imi voi gasi cuvintele. Pana atunci trebuie sa ma gandesc, inca odata, ce efemera e fericirea. As vrea sa spun multe, dar toate palesc in fata a ceea ce s-a intmplat. Si toate temerile, toate framantarile, toate nimicurile vietii de zi cu zi sper din tot sufletul sa ne faca mai buni. As vrea sa cred, din tot sufletul, ca cineva, acolo sus, are grija de noi .... Doamne ajuta!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
monica-elizabet spune:
Off...Doris...o sa purtam mereu in suflete acest Licurici
pentru montaj
Aida
si te iubim pentru tot ce insemni pentru noi
ma rog sa-ti aline DD suferinta 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
CRISMIR spune:
DORIS,fetelor,va citesc de atata timp dar nu am avut curaj sa scriu,nu-mi gasesc cuvintele...mi se par fara rost in aceste momente,cata durere
...dar sunteti minunate pt tot ce faceti si pt ca sunteti alaturi de AIDA
AIDA,te pup dulce,Dumnezeu sa-ti dea putere multa,multa
Extraordinar aceste montaj,DORIS
.
LICURICI drag si scump,ne gandim la tine si sper ca acolo sus,langa Dumnzeu si ingerasi sa fii fericita si fara dureri!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Doris-Alina spune:
Neatza...
gata cafeaua...

Ce faceti de Paste? plecati undeva? acasa cu familia? de pregateli v-ati apucat? io nu am facut nimic inca...curatenia aproape gata, atat, azi facem cumparaturile, maine vopsim ouale.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Andra.C spune:
Doris-
, stiu ca esti un real suport pentru Aida
Nu am cunoscut-o pe Emma personal, dar s-a lipit pur si simplu de sufletul meu, iar Aida reprezinta prin definitie iubirea neconditionata de MAMA
Multa putere Aida 
http://by.lilypie.com/m17kp2.png
Ana68 spune:
Deci,ca antreu la postare...Ciufuleasco...in alt subiect,m-am exprimat foooooaaaarte plastic fata de montajul tau...astfel incat lumea sa nu spuna ca-s de tot pe aratura,insa aici,intre noi,ca ne stim si suntem o familie...am sa ma esprim asa cum cred eu...adica,Dorisache mama,daca erai langa mine,first of all,iti luai doo scatoalce sanatoase in freza,apoi te pupam si te strangeam in brate pana te sufocai...si ca sa nu ramai dilita...prima actiune era pentru ca de la montajul tau am plans ca vaca in fata colegilor de birou,de m-am umflat...si arat ca un broscoi acuma si secand,te pupam de te sufocam ca asa montaj frumos si care sa emane atata dragoste,n-am mai intalnit veci pana acum...io-te d-aia te iumbesc iuliano...draga mea Doris!

Aiduca mea draga...imi pare rau ca te-am intristat cu tabloul
...a trebuit,ai inteles tu,sa fac asta...Te pup
si te imbratisez cu imensa afectiune.

Nah...cum spuneam si aseara...noi nu plecam de Paste,insa nu stiu nimic...totul e relativ la noi...pot zice acum ca nu plec si vineri la ora 16 sunt in drum catre ceva...habar nu am.Am scos si eu ooole dimineata,din frigider...sa le fierb deseara...ce-o iesi...
Nah,gata...ma'c sa beau cafea...mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
andrruzza spune:
Aida, sa va dea Dumnezeu multa, multa putere si sa va aline suferinta
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
Delphinas spune:
Doris
foarte frumos montajul. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
geta_florina spune:
buna dimineatza
Doris merci de cafea ... 
tocmai am vazut filmuletul cu printesa ... copil frumos, deosebit .. mi s-a rupt sufletul ... 
Aida scumpa te imbratisez ... 
Maria drum bun sa ai si un Paste cu multa pace si lumina. 
Anda ma bucur ca-i mai bine Edi, si vezi tot a iesit ceva folositor din consemnarea voastra la domiciliu: va faceti casa luna si bec
. va
si sa fiti sanatosi.
Dana astept vesti bune si despre Lori a ta, sper ca e mai bine acum. 
noi de Pasti plecam la Arad, mergem de sambata dimineata si revenim in Timi luni seara. aici nu fac pregateli, doar curatenie am facut in masura posibilitatilor ![]()
mancarea de Pasti o las in seama soacrei mele
ca la ea o sa stam. asa ca nu-mi bat prea mult capul ...
sambata o sa facem cu Alex niste cuiburi din iarba pt iepuras, sa aiba unde sa ne lase ouale rosii ... si cadourile .. ![]()
no, va las, mai revin io...
dulce pe toate
Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze