Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Doris, e superb filmuletul. Copil minunat...

Criss si Alex (11.05.2003)

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Eu nu am nici un merit... am iubit-o, o iubesc si o voi iubi pe Emma, cat voi trai!
Merita o poveste...si promit sa duc mai departe povestea ei!
Voi scrie pentru ea, in amintirea ei...
Insa cand voi simti ca pot...!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Doris,

Doamne, ce copil frumos si vesel
Aida, te imbratisez cu drag de la distanta si stiu ca e greu

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doris

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Doris ce filmulet superb, ce printesa minunata....

Fetelor, sunteti adevarate prietene si ma bucur mult ca Aida va are alaturi!
Aida, multa, multa putere si ginduri bune tie si familiei tale! Va imbratisez cu mare drag!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Te iubesc Aidu drag. Mult, mult.
Pusica licu mic si scump.

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Doris, !

Aiducule, te imbratisez tare-tare si va iubesc cu toata inima mea !!!

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Aida scumpa, mi-as fi dorit asa mult sa te cunosc dar din pacate n-am putut ajunge ca sunt plecata... Daca noi plangem dupa copila ta frumoasa si scumpa, daca pe noi ne doare asa cum ne doare si nu putem accepta ca nu mai este aici...Eu nu-mi pot imagina golul si tristetea ce le simtiti voi ca parinti... Eu cred ca e bine s-o plangi atat cat simti, sa plangi oricand si oricat. Sunt minunate pozele din montaj, iar Emma si povestea ei chiar raman vii in sufletele noastre, ale tuturor carora ea ne-a atins cu curajul, vitalitatea, bunatatea si sensibilitatea ei de copil pur si scump. Va doresc sa aveti un bebelus sanatos de care sa va bucurati, parinti minunati ce sunteti! Iar noi o sa-i povestim alaturi de voi de surioara lui/ei atat de curajoasa si de frumoasa. Sa ai grija de tine.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Doris, nu-mi gasesc cuvintele ... nu pot sa spun decat, cutremurator, impresionant. Si cea mai buna lectie pentru a invata sa pretuim fiecare clipa.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, te pup pe suflet iubita

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput