BUNA,
BEBELUSUL MEU ARE 3 LUNI SI O SAPTAMANA SI ISI BAGA FOARTE MULT MANUTELE IN GURA, ARE BALUTE, ESTE POSIBIL SA II IASA DEJA PRIMUL DINTISOR?
Noi la 3 luni juma ne-am trezit cu primul dintisor ...deci e posibil
Adriana mami si Tudor
...buna..noua de la 4 luni ne-au aparut 2 odata(de jos)..a fost cumplit!!!..acum avem aproape 7 luni si avem 4 dintisori...
.asha k e normal sa-i dea si de la 3 luni!!..bafta biancabia...multa rabdare!
Da e foarte posibil.Fata mea a inceput sa faca balute si sa bage tot ce prinde in gurita de la 3 luni, a tinut-o asa o luna intreaga , iar la patru luni a avut primul dintisor.Acum la sapte luni si o saptamana avem deja 8 bucati
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Cam toti copiii incep sa baleasca pe la 3 luni. Nu-i obligatoriu insa sa-i iasa atunci dintisorii. Unora le ies pe la 5 luni jumate (asa am fost noi), altora mai tarziu. Dar de balit, balesc intr-una incepand de la 3 luni.
de acord cu ce spune Germina. si noi tot de la 3 luni avem simptomele si de atunci tot asteptam dntii si avem aproape 7 luni.
sanatate!
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Mihnea tot de la 3 luni baleste, azi avem 7 luni si o zi si nu a aparut nici macar un dinte. Mai asteptam ...
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)