Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 7
adela2006 spune:
elenutta eu zic ca-i baiat acum , chiar sunt curioasa daca o sa fie asa
cu vergeturile eu cred ca conteaza mult ce tip de piele are fiecare si cat e de elastica
eu am vergeturi de la 14 ani deci in sarcina am explodat pur si simplu
adela de alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu razvan andrei
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 elenutta eu zic ca-i baiat acum , chiar sunt curioasa daca o sa fie asa cu vergeturile eu cred ca conteaza mult ce tip de piele are fiecare si cat e de elastica eu am vergeturi de la 14 ani deci in sarcina am explodat pur si simplu adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 20+ cu razvan andrei |
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 biaz mama ce putin concediu , si te intorci asa repede la lucru , mi se pare greu mai ales cu 2 copilasi cum e cu kg ? adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 20+ cu razvan andrei |
Revin la raport. Am 56,5 kg, ceea ce inseamna ca m-am ingrasat cu 1,5 kg fata de greutatea dinainte de sarcina. Numai ca m-am ingrasat in ultimele saptamani, asa ca trebuie sa am grija. Nu vreau sa ma fac . O sa ma rostogoleasca sotul pana la maternitate daca voi continua asa.
In ceea ce priveste concediul, ma voi intoarce la cursuri dar o voi lasa mai moale cu cercetarea si partea aministrativa. In plus, locuiesc chiar langa serviciu asa ca pot sa dou o fuga in pauza sa alaptez. Sper ca ne vom descurca. Asa am facut si pana acum cu fiul meu, pe care l-am dat la gradinita doar pentru ca isi dorea el mult. Eu imi predau cursurile dupa amiaza iar sotul meu lucreaza dimineata. Pentru situatii speciale (sedinte sau altele care se suprapun) gasim solutii de moment.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
Emy10 spune:
Buna dimineata!
Se cunoaste cand e urat afara, sunteti toate prezente!
In legatura cu vopseaua de par, nu cred ca afecteaza cu ceva vopseaua de par. Eu m-am vopsit la coafor dupa ce am trecut de 12s, l-am mai inchis putin din blond caci incerc sa ma vopsesc mai rar, dar nu pot sta cu radacinile mult crescute caci ma apuca 'depresia'.
17+
monica_dicut spune:
cris, de panda nu stii nimic?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Danuta1979 spune:
Buna dimineata burtici!
Ce vreme naspa....
Dana 17+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
santorini spune:
'Neata burtici!
Mama ce ati mai scris! Sa le iau pe rand:
1. M-am studiat ieri in oglinda si se pare ca parul pe burtica a ramas la fel ca inainte! Deci chestia cu baietei nu se confirma! S-au poate s-a pacalit dr. la eco
2. Pentru vergeturi eu m-a dau aproape in fiecare zi si pe burtica si pe sani cu Elancyl pentru vergeturi (care e special pentru sarcina). Cristina_ana eu tot speram ca poate imi raman sani asa cum ii am acum (un pic mai mari de 0)dar mi-a distrus speranta!
3. Ma gandeam sa merg la munca pana la jumatatea lui iulie, pentru ca deocamdata chiar nu imi este greu si e perioada mai fara stress, iar de stat in concediu as vrea sa stau cam un an - un an jumate, sa vedem cum ma descurc!
4. Saptamana trecuta, dupa o indelunga documentare pe net, am hotarat sa ma vopsesc! Eu am citit ca daca nu se atange pielea capului substantele chimice din vopsea nu au cum sa ne afecteze. SO m-am dus la tipa care ma vopsea si i-am explicat cam ce vreau. Pana la urma mi-a zis ca poate sa ma vopsesca asa cum se fac suvitele. Adica a luat suvita cu suvita, a pus-o pe staniol si a dat-o cu vopsea pana in apropiere de radacina. A durat ceva operatiunea respectiva, a costat ceva mai mult, dar a iesit super bine! Acum sunt aproape de culoarea mea naturala!
5. Pofta de mancare nu mai am ca in primele luni, dar am luat deja 6 kg (de la 50 la 56 la 1,62 m). Acum am inceput sa mananc mai multe gratare, salate, fructe etc. sa mai controlam un pic gerutatea, ca tot mie o sa imi fie greu la vara (m-a cam certat si dr un pic)
Cred ca m-am intins cam mult
18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
Emy10 spune:
X_ggg, felicitari pt DT! Si sa dea Dumnezeu sa ai fetita cum iti doresti!!!
Si eu mor de curiozitate sa stiu ce culoare va avea carucioru!
Asa ca nu am mai avut rabdare pana la urmatoarea eco si m-am programat maine la o eco 3D/4D! Sper sa ne arate putzulica bebele!
17+
unombun spune:
Fetelor,sint in sapt.12 acum.De 2 zile nu mai am greturi si voma.E normal??Vi s-a intimplat si voua la fel?
adela2006 spune:
monica dicut cum mai esti ? in afara de faptul ca nu poti dormi ?
chiar asa panda si-a luat bilet de voie sau lipseste nemotivat ? stie careva ?
mary ai tuns baiatul tot scump e sa sti , vai ce tinerica esti , felicitari rar mai vezi in ziua de azi cu copil la varsta ta si nu o spun cu rautate sa nu ma intelegi gresit , cred ca e mai bine sa faci copii de tanara nu ca mine baba , ca mi-era frica ca o sa-i duc la gradi si vor zice copii ca vin cu bunica
lutoniana ai mai vorbit cu sotul ? ma tot gandesc la tine
adela de alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu razvan andrei