Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata! Vesela incepe viata! Dupa cum se observa, la noi a rasarit soarele.

Bine ati venit mamici cu burtici noi! Se mareste grupul nostru si e foarte bine.

Raluk, ma bucur ca ai avut curajul sa scrii. Sa stii ca si eu am ovare polichistice si sunt la a treia sarcina, chiar daca medicii nu erau prea optimisti. Asa ca nu e dupa cum se tem medicii ci dupa cum vrea Dumnezeu. Iei ceva tratament pentru tiroida? Eu stiam ca exista. Inteleg de ce nu te-ai grabit sa scrii. Si eu am avut aceleasi retineri la inceput. Ba mai mult, cred ca din aceleasi ratiuni inca nu m-am trecut pe lista. Stai prin preajma si nu te sfii sa ne scrii.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata fetele, inca mai sorb din cafeluta si am citit.
Azi din pacate nu mai stau pe net toata ziua ca am de lucru insa va voi citi si raspunde dupa amiaza la intoarcere.

Devylla felicitari pentru fetita, e bine ca are o surioara mai mare care sa o invete cum e cu bucatareala...cu oalele

Alex 25 daca vrei fetita atunci poate ramane asa

Cristina Ana nu uita sa ne povestesti cum ai plasat "cadoul" ..tu sau sotul....si lasang gluma de o parte mult succes !!!!!

La subiectul cu animale: NO COMMENT ....sustin parerea ca fiecare face ce pofteste cu el si viata lui.

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Si pe mine m-ati zapacit de tot cu mancarurile. De ieri pana azi am mai luat jumatate de kg. Astazi m-am supart si am scos de la naftalina hainele pe care le purtam acum doi ani, cand aveam cu 10 kg in plus. Si imi vin. Adica imi vin in talie, ca in rest imi sunt tot largi. Asa ca voi mai amana cumparaturile de haine cu burtica.

Zicea cineva de lasagna? Asta e si meniul meu pe astazi numai ca o sa fac ceva simplificat mult, numai cu suc de rosii, usturoi si branza. A... si din capitolul meniuri vegetariene care nu starnesc pofta nimanui, azi dimineata am mancat spuma de banane cu afine si musli crunch.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
Raluk, bine ai venit! sunt sigura ca totul va fi bine, daca ai trecut deja prin atatea inseamna ca cineva acolo sus vrea ca tu sa ai parte de un BB sanatos!

Cosuri am si eu, mi-au aparut multe si micutze si pe fatza si pe corp si nici eu nu aveam probleme inainte..deci, x_ggg, nu e neaparat de la utrogestan, ca eu nu iau....

in rest...ieri am fost la med de fam...mi-a dat sa iau fier pe langa acidul folic, ca a vazut ea ca stau mai prost cu fierul....dar in rest a zis ca sunt ok, pana si tensiunea era buna, 11 cu 7 , de obicei o am mai scazuta....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza si de la mine.

EU o astept pe tanti la cuatenie si pe nesimtitii de la rds care mi-au dat planurile peste cap In fine..

devylla felicitari pentru gagicutza. MA bucur ca e fetita pentru ca Erika este o frumoasa si o dulce. Nu stiu si nu cred sa fi vazut vreodata in Japonia "Jon & KAte plus 8" Ea este caucaziana si el coreean si au 8 copilasi. EU sunt lesinata dupa ce combinatie au iesit. Toti frumosi unul si unul la fel ca si Erika ta.

Am mai vrut sa spun cu doctorii ca eu cred ca numai eu dau peste cei mai optimisti doctori. MA tot caut de ani de zile la toate organele si toate partile corpului si niciunul nu imi gaseste nimic EU nici in CAritas cand eram pe moarte nu aveam nimic in viziunea lor ci imi era asa de la anestezie... asa ca daca suferiti de doctori ne-optimisti va trimite fata la unii la care e valabila zicala "analize bune, pacientul mort" . VA rog sa o luati ca pe o gluma ca asta a vrut sa fie Sincer acum, mai bine sa fie doctorii sceptici si sa se insele decat sa spuna ca totul e bine si sa ai surprize de genul meu la sfarsit. Eu chiar as fi preferat un doctor care sa vada ca e o problema si nu sa-mi spuna ca totul e perfect si bebe... DAca sunt sceptici zic eu ca sunt si mai atenti. Parerea mea.

Va pupizez si o zi faina. Nu cred ca mai intru azi pe zi dar recuperez diseara. Sa fiti cumintele

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Lutoniana, cum se mai simte soacra ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dragele mele, am observat ca lipsesc multe fete la apel..fete care erau active intr-un timp...oare ce o fi cu ele? Era Ninia, ButterflySimm, Luhtien, Coras, Pazza, 1sweetangel, asta doar ce-mi vine in cap acum....nici pe Mimika n-am mai vazut-o demult pe aici...pe Panda....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

devylla Felicitari pentru Trebuie sa fii tare mandra de fetele tale!!

Hai sa o iau si eu pe rand...

Kilograme luate pana acum: vreo 6.
Par pe burta: inca nu a aparut nimic, dar nici la prima sarcina n-am avut mai nimic. Adevarul este ca eu mi-s mai spana de fel si poate de-asta nu ma manifest si in felul asta. Vergeturi...inca nu au aparut dar este timp pentru toate. Eu inca mi-s "micuta". Ma bucur ca va citesc pe voi si ma pregatesc psihic pentru fiecare etapa.
Crema de corp folosesc deocamdata de la Nivea. In general fac alergii la o noua crema asa ca deocamdata nu o schimb.
Cu greturile...inca le avem. Inca simt tot ceea ce bag in gura.
Eu stau in schimb f rau la capitolul mirosuri. Mai, ma ia o greata instant daca simt miros de parfum Si are sotul meu niste parfumuri...moama...inainte imi venea sa stau numai cu nasul bagat in el...acum il trimit cat mai departe. Eu am schimbat deja gama..de la cele dulci care-mi placeau la nebunie...am trecut la de-astea soft, fresh... cat mai discret. Si parca nu ma caracterizeaza dar n-am de ales.
La capitolul pofte... ma ia groaza! Inca sunt in etapa in care daca cineva spune ca vrea ceva...sau doar intinde mana spre ceva...aia vreau si eu. In general cand va citesc...sar peste episoadele cu mancare ca nu rezist.
Cand am citit despre cartofi copti, mi-a fost bine ca bagasem cu o seara inainte cativa. Eu ii pun la cuptorul cu microunde ca se fac rapid si nu am rabdare sa astept sa se coaca la cuptorul de la aragaz.
De paste nu execut niciun fel de mancare ca plec la soacra-mea si-s convinsa ca o sa gateasca tot felul de bunatati. Cozonac face matusa-mea. Ii duc azi toate ingredientele necesara sa imi confectioneze vreo 2.
Revin...

Liliana, Andra-Maria & 12+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Va invit la capitol nou

Geani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Buna, fetelor dragi!

Sunt si eu o gravidutza de 13+. Va urmaresc aproape de la inceput, dar nu am avut curaj sa va scriu pana acum. Pentru ca doctorii nu prea imi dau sanse de a duce la capat sarcina, asa ca nu avea rost sa trambitez stirea ca apoi sa trebuiasca sa anunt ca nu mai e cazul.

Am probleme hormonale, sindrom ovarian polichistic si tiroidita autoimuna Hashimoto. Amandoua afecteaza si fertilitatea si posibilitatea de a duce o sarcina la bun sfarsit. De fapt multi doctori buni din Cluj mi-au spus ca nu voi putea ramane insarcinata decat dupa cativa ani de tratamente si fiv. Dar eu nu am vrut sa o apuc inca pe acea cale. Asa ca am gasit acest site, si am gasit subiectul de naturiste si homeopate, cu multe fete minunate. M-au ajutat incredibil de mult, in cel mai altruist mod pe care l-am intalnit vreodata, miki-miki si adimercedes (si ce tare m-am bucurat de cate ori am citit-o pe aici, la aceeasi odisee cu mine!). M-am apucat de tratamente naturiste. Si chiar daca ciclul meu dura mai mult de trei luni (deci chiar daca ar fi fost ovulatorii, aveam doar vreo 4 sanse pe an), eu cred ca aveam ovulatie. Din cauza ca nu vedeam rezultate in reglarea ciclului, nu am mai intrat pe forum din primavara-vara trecuta, ca sa nu dezamagesc alte fete cu probleme asemanatoare. Toti doctorii au sarit pe mine ca e imposibil sa am ovulatie. Si uite ca Cel de sus a facut minunea.

Acum aceiasi doctori mi-au spus ca voi pierde din lipsa de progesteron. Se pare ca imediat termin trimestrul I si inca e totul in regula. Dar problema vine de acum inainte, pentru ca anticorpii mei tiroidieni vor ataca bebe-ul in trimestrul doi, cand i se formeaza tiroida. Si sunt putine fete cu boala asta care sa reuseasca sa treaca cu bine. Dar Cel de Sus va face cum va crede de cuviinta.

Mi se pare ca va cunosc ca pe niste prietene bune, imi vine sa va imbratisez pe fiecare si sa va abordez pe fiecare in parte ca si cum si voi m-ati cunoaste. Si aici mi-am vazut greseala, ca voi de fapt nu ma cunoasteti. Si acu doua saptamani am avut o mare sperietura, am plans toata ziua, aveam febra si spotting maro. Eram sigura ca am pierdut sarcina. In momentul acela, in loc sa ma gandesc "vezi ce bine ca n-ai apucat sa intri in vorba pe forum cu fetele?" eu va simteam lipsa si voiam sa povestesc cu voi. Asa ca m-am hotarat totusi sa incep sa va scriu.

Nu vreau sa va nominalizez pe fiecare, cu ce imi place la fiecare, sa nu va speriu, dar tare imi sunteti dragi! Si sper sa ma primiti in aceasta odisee.

DN: 16.02.1981 DPN: 20.10.2009

Raluca, tu ma sperii. si eu tot boala autoimuna am la tiroida, cu nodul pe lobul drept. tot penduleaza, ba e bazedow, ba e hashimoto. nici ei nu stiu. intr-adevar eu ani de zile nu am folosit nici o contraceptie, doar m-am ferit si nu am ramas niciodata. pana acum. ma cam sperie gandul ca din trimiestrul II se pot produce tulburari, dar traiesc in speranta ca totul va fi bine. nici nu=i dau prea mutla importanta. azi am intrat in 16 sp si desi m-a mai innecat la inceput, slava cerului, sunt inca ok. eu am facut in anul 3 de facultate si exoftalmie si am ramas cu ochiul stang usor mai mare. nu se observa, dar atunci pana nu am luat corticosteroizi si pana nu mi-au facut perfuzii, nu mi-au dat ochii inapoi. aratam ingrozitor. si foarte slaba. singura mea grija acum e ca ma stresez foarte tare din orice, mult mai mult decat ar trebui. asa am fost mereu, dar acum ma afecteaza tare. la sf lui aprilie ma duc la control si la scan la tiroida, sa vedem ce-mi spune.

sanatate multa.

MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput