Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
15+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
Ellenuta spune:
neata burticutse,
poftiti la si ceiut ..
mai fetelor .. eu nu inteleg de unde atata stres cu kg astea .. si ce daca nu ati luat in greutate? asta nu insemna ca bebe nu se dezvolta normal .. daca aveti grija sa mancati ce trebuie si echilibrat atunci nu e nicio problema. oricum, organismul are rezerve si bb are de unde sa se hraneasca. nu duceti dorul kg ca nu e bine deloc .. trust me .. been there and its not so pleasant ..
andreuk, monalisa, ioanna, raluk bine ati venit! sarcini usoare si bebici sanatosi! andreuk si monalisa, mai dati datele tehnice sa va trecem in lista.
vik asta da surpriza! distractie placuta si vreme frumoasa!
m-ati omorat cu mancarurile voastre .. si mie mi s-a cam luat de carne de cateva zile .. eu, carnivora convinsa .. cand ma gandesc la pregatirile de Paste, mi se pune un nod in gat ... mi-e pofta doar de salata de beouf si un pic de drob .. in rest rosii, ridichii, verzituri .. si atat ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
x_ggg spune:
Alex25, de unde stii ca vei avea fetita la 15 saptamani?? Si eu vreau fata si dr a zis ca abia in sapt 20 se vede ce fel de eco ai facut?
Fetelor, m-am umplut de cosuri...iau utrogestan 2 pe zi..dr a zis sa iau in continuare...si eu sunt plina de cosuri, de parca as fi o acneica la pubertate...nu am avut niciodata probleme de acest gen, adica hai 1 cos-2, dar nu cu zecile....ce as putea sa fac?? Imi mai fac cate o masca cu argila, dar tot nu cedeaza, chiar din contra...please, help!!!
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 13+
Ellenuta spune:
x_ggg nu e adevarat! sexul bebelusului se poate vedea dupa saptamana 12 .. sunt atatea fete care au aflat deja si nu au 20s .. e drept ca mai sunt si erori ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
loremunteanu spune:
Neata
Cu vergeturile... La Roni mi-au aparut primele vergeturi, in prima luna de sarcina, cand nici nu se punea problema de kg luate, etc... Nu am tinut niciodata cura de slabire, pt ca am fost slaba, deci... "Piele proasta". M-am dat cu creme pana la sfarsit, dar fara nici un rezultat. La mine cele mei multe au fost pe picioare, de la genunchi in sus, inspre interior mai mult, fund (de ziceai ca am luat bataie cu nuiaua) si in sus pe sold, pana la talie. Doua la buric, si intr-o parte sub burta, vreo 3....
Cu epilatul, mi-e tare greu sa suport surerea. Abia m-am facut cu epilatorul... La cosmetica n-am fost niciodata, pt ca am pielea sensibila si mi-e frica. M-am facut o data cu ceara pe picioare si mi s-a luat pielea in unele locuri... Groaznic...
Cristina, in ce zona stai? Adica in ce zona ai cautat cresa? Nici eu nu stiu ce sa fac cu Roni din septembrie. Al va avea atunci 2ani si 7luni. Pt gradi de stat, e prea mic, pt cresa, prea mare, cred. N-am fost sa ma interesez nicaieri. Mai ales ca el inca nu vorbeste si nici de pampers n-am scapat... Gradi private, ies din calcul...
Eu am luat pana acum 4kg, ultimile doua, in ultimile doua saptamani.
Kemsy, eu n-am facut nimic cu pisica noastra. Adica am lasat-o unde a vrut. Si noi tot birmaneza avem, tot cu par lung, insa mie mi se pare ca nu lasa as de mult par. Mie mi-e lene s-o perii, insa atunci cand am fost aproape sa nasc si cat a fost Roni mic, ii faceam baie mai des, adica la vreo 2-3luni. eu hiar am lasat-o si in patutul lui sa-l analizeze (asta inainte de nastere). De aranjat, patutul l-a aranjat tati, cand ne-a scos din maternitate. Cand am ajuns cu Roni acasa, am lasat-o sa urce in patutu sa-l miroase, sa-l vada ca e acolo. Atat s-a urcat in patut, inrest nu s-a mai urcat la el... Atata doar, statea cu labutele pe margine si se uita la el. Cand a mai crescut putin, si il mai lasam sa doarma in patul mare, a mai dormit si ea langa el, de vreo doua ori. In rest nu are nici o treaba cu el. Ba el are treaba cu ea, acum de cand s-a marit. O apuca de blana si o cara prin casa, s-o aseze unde vrea el sau s-o puna sa faca pipi, sa manance. Ea saraca nu zice nimic. Ea de fel a fost si este cuminte; oricat ai chinui-o nu face nimic.
Sanii n-or sa mai creasca foarte mult pe perioada sarcinii, insa la alaptat, da... Mult...
Sexul se poate vedea de devreme, daca ecografistul e bun, are experienta, etc...
Noi am fost luni la dr si tot in ceata am ramas, ca nu mi-a facut eco, deci tot nu stim ce avem in burtik; mi-a facut doar control pe masa. Trebuie sa vin iar peste doua saptamani la eco si cica la triplu test. Fetele din bucuresti, dati-mi va rog, niste preturi la triplu. Ma asteapta o zi tare grea cu curatenie si facut bagaje, pt ca maine plecam acasa (la Bacau); unde mai pui ca mi s-a trezit copilul cu o ora mai devreme, dci o sa fie agitat azi... Am incurcat-o.
Am plecat ca tipa dupa mine...
Loredana 16+ Roni-Cristian08.02.2007
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Alex25, de unde stii ca vei avea fetita la 15 saptamani?? Si eu vreau fata si dr a zis ca abia in sapt 20 se vede ce fel de eco ai facut? Fetelor, m-am umplut de cosuri...iau utrogestan 2 pe zi..dr a zis sa iau in continuare...si eu sunt plina de cosuri, de parca as fi o acneica la pubertate...nu am avut niciodata probleme de acest gen, adica hai 1 cos-2, dar nu cu zecile....ce as putea sa fac?? Imi mai fac cate o masca cu argila, dar tot nu cedeaza, chiar din contra...please, help!!! Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 13+ |
Pai nu stiu sigur, de aia am si scris ''se pare ca''. La eco la 14 sapt a spus ca inclina spre fetitza dar nu se poate pronunta sigur....eu tot sper sa ramana asa!
alex25 spune:
Apropo de animale in casa si copii. Parerile au fost, sunt si vor ramane impartite. Fiecare face cum crede de cuviinta, insa cei mai multi renunta din comoditate. sper sa nu supar pe nimeni prin ceea ce scriu, asta e parerea mea. Am doi caini acasa si nu voi renunta la ei pentru nimic in lume. Pentru mine este o mare pasiune, ma duc la concursuri cu una din ele, am citit si m-am documentat cat nu am facut-o pentru nimic altceva toata viata.
Un animal in preajma copilului este o binecuvantare, ajuta la o multime de lucruri, DAR trebuie avut mai multa grija la igiena, la curatenie in general, la restrictiile impuse. Cu alte cuvinte la cat de mult efort sunt dispusi cei din casa sa depuna ca sa se poata convietui in liniste. Un animal crescut in casa este curat, poate fi tuns daca are probleme de blana, trebuie spalat si periat mai des, trebuie dat cu aspiratorul mai frecvent, trebuie impusa o limita de discretie, unde are voie si unde nu, deci trebuie lucrat la edcuatie, etc..... sunt prea multe de spus iar eu sunt fanatica, asa ca fiecare decide pentru el.
devylla spune:
Buna dimineata,
Se vorbea despre munca...eu am sa muncesc si august inclusiv.Depinde bineinteles cum ma voi simti,am insa un avantaj...imi pot organiza timpul cum doresc(cand nu este activitate urgenta).Asa am afcut si la prima sarcina...sper sa nu fie probleme si acum.
Iar in concediu de maternitate,voi sta doar 2 luni,pe aceelasi motiv...ma pot introarce acasa oricand sa vad de bb si sa alaptez,pana cand face bb 6 luni o sa fie mama la mine si ma va ajuta.
Legal nu stiu cat e aici,dar este oricum mult mai scurt decat in tara.De exemplu,cumnata-mea care lucreaza la Hitachi,a primit pre 30 zile si post 90 zile.Pentru ca bunicii lucreaza este nevoita sa il bage pe micut la cresa de la 3 luni.
Despre vergeturi:nici eu n-am folosit creme speciale.Nici macar nu le cunosc pretulDar am folosit ulei de migdale si ulei virgin de masline si apoii ceva crema de corp.
Cosuri: in srcina trecuta am avut si eu mari probleme.De data asta vad ca am scapat,cu toate ca tenul si pielea de pe piept este patata.
Par mult: ehee,cu asta ma laud si eu...dar stiu ca organismul se va regla dupa sarcina,asa ca nu va speriati.Multa lume imi spunea ca dac aiti apare par pe burta este baiat,si iata cum vine si a doua fetita
Poiate nu v-am spus,scrisesem pe blog...bb2 e fetita
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cristina_ana spune:
Neata!
Intru repede sa-i raspund lui Lore ca trebuie sa plec.
Eu am cautat crese in Militari si Drumul Taberei. Te anunt daca am rezolvat ceva. Gasesti pe net cresele de stat din toate sectoarele. In principiu ei fac inscrieri din septembrie, dar dosarele trebuie depuse mult mai devreme, prin mai, asa ca trebuie sa te interesezi din timp. Dupa cum am mai scris, primesc copii si acum, dar cu spaga!
Intru mai tarziu, acum fug pe afara!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Devyla, felicitari pentru fetita!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE