Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Va ma pun la somnic!

Noapte buna!

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetele!
Paste fericit celor ce l-au sarbatorit deja si celorlalte care urmeaza la fel; sa fim sanatoase, noi, ai nostri si care sunt pe drum!
Eu ma bucuram zilele trecute, ca parca mi-era olecuta mai bine, dar azi iar greata,iar la baie de vreo doua ori, iar lesin in metrou...m-am cam saturat de mine asa...Eram vopsita blonda si acum am parul in doua culori, am zis sa mai astept putin pana sa ma vopsesc din nou, blanita neagra pe burtica,care era dar nici chiar asa cum e acum D'apoi ma incurajez singura si eu...apropos voi luati vitamine prenatale ceva? Ca eu sunt cam ametita, carnea nu o suport, nu am luat nici un kg pana acum iar doctorul spune ca vitamine mai incolo si ca e normal sa ma simt asa la inceputul sarcinii

14+

Mergi la inceput

iar creme antivergeturi am luat de la Sanosan, iti face pielea foarte fina, eu mi-am dat pe sani; am o problema cu ea in sensul ca miroase destul de puternic si cum seara mi-e cel mai rau nu pot sa o folosesc prea des; Eu aveam vergeturi mai vechi, si pielea mea nu e de cea mai buna calitate asa ca dupa ce o sa mai treaca starea naspa o sa folosesc zilnic creme, asa mi-am propus cel putin

Va invidiez ca va e pofta de ceva, de orice, eu nu ma pot lauda cu asta!
Si duminica am fost la biserica, m-am spovedit si m-am impartasit, asa de linistita m-am simtit dupa asta!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna, fetelor dragi!

Sunt si eu o gravidutza de 13+. Va urmaresc aproape de la inceput, dar nu am avut curaj sa va scriu pana acum. Pentru ca doctorii nu prea imi dau sanse de a duce la capat sarcina, asa ca nu avea rost sa trambitez stirea ca apoi sa trebuiasca sa anunt ca nu mai e cazul.

Am probleme hormonale, sindrom ovarian polichistic si tiroidita autoimuna Hashimoto. Amandoua afecteaza si fertilitatea si posibilitatea de a duce o sarcina la bun sfarsit. De fapt multi doctori buni din Cluj mi-au spus ca nu voi putea ramane insarcinata decat dupa cativa ani de tratamente si fiv. Dar eu nu am vrut sa o apuc inca pe acea cale. Asa ca am gasit acest site, si am gasit subiectul de naturiste si homeopate, cu multe fete minunate. M-au ajutat incredibil de mult, in cel mai altruist mod pe care l-am intalnit vreodata, miki-miki si adimercedes (si ce tare m-am bucurat de cate ori am citit-o pe aici, la aceeasi odisee cu mine!). M-am apucat de tratamente naturiste. Si chiar daca ciclul meu dura mai mult de trei luni (deci chiar daca ar fi fost ovulatorii, aveam doar vreo 4 sanse pe an), eu cred ca aveam ovulatie. Din cauza ca nu vedeam rezultate in reglarea ciclului, nu am mai intrat pe forum din primavara-vara trecuta, ca sa nu dezamagesc alte fete cu probleme asemanatoare. Toti doctorii au sarit pe mine ca e imposibil sa am ovulatie. Si uite ca Cel de sus a facut minunea.

Acum aceiasi doctori mi-au spus ca voi pierde din lipsa de progesteron. Se pare ca imediat termin trimestrul I si inca e totul in regula. Dar problema vine de acum inainte, pentru ca anticorpii mei tiroidieni vor ataca bebe-ul in trimestrul doi, cand i se formeaza tiroida. Si sunt putine fete cu boala asta care sa reuseasca sa treaca cu bine. Dar Cel de Sus va face cum va crede de cuviinta.

Mi se pare ca va cunosc ca pe niste prietene bune, imi vine sa va imbratisez pe fiecare si sa va abordez pe fiecare in parte ca si cum si voi m-ati cunoaste. Si aici mi-am vazut greseala, ca voi de fapt nu ma cunoasteti. Si acu doua saptamani am avut o mare sperietura, am plans toata ziua, aveam febra si spotting maro. Eram sigura ca am pierdut sarcina. In momentul acela, in loc sa ma gandesc "vezi ce bine ca n-ai apucat sa intri in vorba pe forum cu fetele?" eu va simteam lipsa si voiam sa povestesc cu voi. Asa ca m-am hotarat totusi sa incep sa va scriu.

Nu vreau sa va nominalizez pe fiecare, cu ce imi place la fiecare, sa nu va speriu, dar tare imi sunteti dragi! Si sper sa ma primiti in aceasta odisee.

DN: 16.02.1981 DPN: 20.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

raluk16, bine ai venit si Doamne ajuta. Esti o luptatoare si se vede asta din povestioara ta. Ma bucur ca iti place de noi asa ca oricum sti ca esti binevenita si esti printre prietene
CAt despre ce spui tu, cu tiroida, nu exita tratament ceva care se poate da in sarcina sa o poti duce? Cat despre progesteron tind sa cred ca ti-a fost prescris utrogestan sau ceva pana acum daca ai lipsa.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Bine ai venit la odisee! Cand citesc povesti ca a ta, ma gandesc cat de insignifiante si imaginate sunt problemele mele si ale altora!
Iti doresc sa ajungi sa nasti la termen un bebe sanatos de care sa va bucurati o viata luuuuuunga!Te admir pentru increderea pe care o ai

14+

Mergi la inceput

Va multumesc

Da, acum iau tratamente, dar doctorii tot nu sunt optimisti. Chiar ma gandeam ca atunci cand a fost vorba doar de mine am riscat si nu am vrut sa iau nimic, dar acum nu-mi permit parca sa nu ascult de doctori si apoi sa-mi reprosez lucrul asta.

Monica, sa-mi spui tu ca sunt o luptatoare? Cred ca asa luptatoare cum esti tu sunt putine pe lumea asta.

Mergi la inceput

uve_got_mail, Doamne ajuta sa avem toate bebei sanatosi in toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetelor...
ce mai faceti? va invit la o sau ceiutz, dupa preferinte...se pare ca sunt prima pe aici.

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

apropos de povestea ralucai,nu prea vad doctori optimisti. in general.Si la un om sanatos ei gasesc ceva de spus,mai ales la ginecologie.Asta e talentul lor sa zapaceasca.Parerea mea este ca daca era sa pierzi sarcina,tiroida ta iti crea probleme de la inceputul sarcinii,organismul tau datorita tiroidei ar fi cautat sa scape de sarcina,deci sa stai linistita in trim 2.

Mergi la inceput