rochita botez

rochita botez | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

de unde as putea lua ceva dragut?
ar trebui sa fie ceva scurt (picioarele sunt ok) si sa aiba manecuta (am niste brate de halterofil - sa eu asa le vad) si sa aiba fie decolteu ,fie nasturei sau ceva in genul ca tr sa il alaptez pe bb si cat dureaza petrecerea si sa nu tr s adau toata rochia jos de pe mine...
acum ma gandesc ca ar merge si fusta cu camsa/bluza...

botezul e in 2 sapt; o sa fie ziua (la restaurant de la 15 pana spre 22-23; biserica la 12)

bugetul nu e f mare (max 300 ron) si eu am vreo 4 kg mai mult ca inainte de sarcina (am 59 kg la 157cm)

magazinele de preferat sa fie in zona obor, unirii, universitate romana

multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nici un raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pai ai prea multe restrictii: magazinele sa fie doar in anumite zone, rochita sa fie relativ ieftina, etc.

Pe Lipscani la magazinele cu rochii de mireasa gasesti si rochii de ocazie dar sint cam scumpe.
In Obor am vazut niste costumase dragute (fusta cu sacou sau fusta cu pantalon) dar nu mai retin preturile.
In Unirii am probat si eu citeva rochite acum vreo 3 saptamini dar desi pretul era acceptabil (3-4-500 ron) stateau pe mine ca pe gard.

Eu te-as sfatui sa incerci in Obor.

Spor la cumparaturi si sa ne spui si noua unde ai gasit rochita dorita.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu ti-as recomanda sa mergi la Calin Events pe calea Mosilor ca e aproape de Obor. Au multe rochii dragute.
Mai stiu un magazin cu rochii dragute, dar nu e in zonele indicate de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Am eu o propunere in zona Romana. de fapt vreo 3. Si intri mai mult decat suficient in bugetul tau.
Langa Angstul din Piata Amzei ai un magazin cu rochite Max Mara, Dorothy Perkins, si genul asta de designer. Este fix langa Angstul din Amzei si nu are nici un fel de firma.
Pe de alta parte vizavi de acest Angst, ai 2 magazine mici, intr-un soi de holuri lungi :-), ticsite cu saluri, bluze, rochite, superbe, extrem de fine, pe stilul asta vaporos hippy.
Iarasi te incadrezi in bugete detasat.
Daca nu ti-e clara locatia intreaba-ma si iti explic pas cu pas.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

recent am fost in mall-ul din baneasa si am vazut multe rochite dragute la peek&cloppenburg,si la preturi acceptabile.

Mergi la inceput