Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Oli, Ilinca, Gaza, mai aveti puti puti..o sa fiti mamici fericite, va tin pumnii si ma gandesc la voi desi nu apuc sa mai citesc din urma, si nici prea des sa intru, astept sa vad poze cu mititeii vostri pe Picasa.
Timi deja cred ca se apropie cu pasi repezi de marele eveniment .
Shasa, mamica fericita de Petru in ziua de Florii, te pupam...ma duc pe Picasa sa vad daca sunt pozite cu micutul.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!
In sfarsit o dimineata in care ma trezesc singurica, de buna voie. Dorm de dinainte de ora 12 azi-noapte, pana la 7,45 acum (tocami ce am alaptat-o pe Luana).
Domnie curata.
Numai sa ia in greutate, ca de asta mi-e cel mai frica. Acum stiu ca bebelusii cresc si dormind, Luana inca doarme mult, dar mi-a tot repetat dr sa o las sa doarma, sa n-o mai trezesc la masa. Ok, ok, vad ca amc el mai cuminte copil de la odisee. Asa ca tac, de teama ca vrea cineva sa facem schimb.
Ma duc sa-l trezesc acum eu pe Claudiu ca "sa trezit soarele", ca numai pana la 9 au voie sa intre in gradinita.

si... galeria!

Hai Gessy!


Hai Rodica!




Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Fetelor, am intrat in panica, mi-a facut bebe aseara o surpriza de era sa fugim la spital, dupa ce a papat cam 40 de minute a vomitat dintr-o data tot, s-a murdarit de sus pana jos, si pe mine ca il tineam in brate, apoi a dat sa doarma, dar asa, instantaneu, m-am speriat atat de tare incat mi se parea ca nici nu il mai simt respirand!

Pediatra a spus sa nu-l hranesc 1/2 de ora si daca se repeta sa mergem la spital. A papat dupa jumatate de ora mai putin decat de obicei si a dormit de la 21 pana la 3, apoi s-a trezit, a papat de la ambii sani si a adormit dupa ce l-am plimbat si i-am dat suzetica vreo 5 minute, tot cerea san si mi-a fost frica sa-i mai dau, deja regurgitase putin...

Nu are febra, e vesel, ne-a zambit, dar de dimineata iar am reluat povestea cu papat la ambii sani, agitatie, regurgitat, ragaie si sughite "umed", acum i-am dat putin suzetica desi noi nu obisnuim.

Ce sa fac? E grav? Am citit despre refluxul gastroesofagian, dar nu cred ca este vorba despre asta.

Ceea ce da afara arata ca un fel de lapte batut, e cu bulgarasi si un fel de lichid transparent, adica pare o chestie digerata... In rest face pipi si cacuta normal...

Eu sunt speriata, orice face acum mi se pare altfel decat suntem obisnuiti.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza fetelor,
nu am mai intrat de mult la raport...duminica am fost in vizita in formula completa, luni am fost sa il luam pe proaspatul tatic de la aeroport si ieri toata ziua m-am jucat cu cadourile pe care le-a primit bb de departe
am pierdut o gramada, nici nu stiu daca mai are rost sa recuperez.

gaza - si noua ne-a recomandat din maternitate sa avem ceva pt febra in casa, ca sa nu alergam in toi de noapte in caz de ceva. noua ne-a recomandat paracetamol supozitoare. cat despre lapte praf, in maternitate le-a dat supliment de humana 1, asta am luat si eu sa am in casa si chiar l-am folosit cateva zie pana s-a pornit laptele cum trebuie.

acum problema mea e ca piticu' meu se cam chinuie sa faca caca. dupa multe minute de scremut si inroshit la fatza reusheste sa faca ceva-ceva dar nu cum facea in primele zile(cantitativ vorbind). am vb cu cu pediatra si a zis ca e normal si ca pot apela la o spleantza de supozitor cu glicerina in cazuri extreme. am incercat si asta dar tot nu umple scutecul cum facea el. face mai multi kki/zi dar micutzi. voi cum stati la capitolul asta?
daca e normal macar sa ma calmez...deshi mi se rupe sfletul cand vad cat efort trebuie sa depuna saracu'



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petra - nu cumva se agita prea mult exact dupa ce mananca?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

aris,
Ilinca mease screme cite 10 minute si pt un pirtz amarit.... pediatrul mi-a zis ceva ce am gasit ulterior si in dr Spock, si anume ca sist ei nrvos nu e inca bine dezvoltat, asa ca incordeaza 2 grupe de muschi antagonisti, pe de-o parte incordeaza burtica sa elimine, dar uita sa relaxeze sfincterele ca sa elimine. A mea de ex produce pirtzuri ca oamenii numai in somn sau cind abia se trezeste...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dimineata tuturor,
Desi nu pot spune ca a fost o noapte cumplita, nu am scapat de colici. Au devenit o constanta prezenta in viata Pitonului.
Mi se rupe inima cand il vad chircindu-se, ii simt matzishoarele bolborosind si el scoate un scancet sfasietor de durere.
Ii dau Espumisan in continuare si...ii pun scutecul cald pe burtica. Se calmeaza la un moment dat si doarme macar 1 ora jumatate pana la 3-4 ore , dupa care reluam povestea "alptare colicioasa".
Azi e prima zi 100% singurica cu Pitonul acasa. Tati e la birou, sper sa ajunga cat de cat la timp pentru baita de seara.
Vremea e cumplit de urata, asa ca azi nu il scot la plimbare.Probabil ca toata saptamana va fi asa urat si abia in weekend o sa reusim sa vedem soarele iarasi. E numai bine, ca va fi si tati cu noi.
Fetele, eu nu suport lumea care vrea sa puna mana pe puiul meu. Sunt paranoica? Nu ma gandesc decat la microbi...si la faptul ca pana la botez nu il poate apara nici macar ingerasul lui, caci nu il are deocamdata.

Am vazut ca sunt multe mamici in situatia mea si descriu exact aceleasi simptome ca ale Pitonului, deci e normalitate. Pana cand dureaza insa acest chin? Cat o sa-l doara in halul asta burtica?
Sa stiti ca nu e de la mancarea pe care o pap eu, cel putin nu in proportie mai mare de 25%. Caci cateva zile la rand am cautat sa pap diversificat si cat mai...necolicios posibil. Si totusi nici un remediu in starea Pitonului. Deci...

Am vazut ca azi nasc [Gessy/b] si Rodica, asa ca, iata un morcov comun:

[b]Gessy&Rodica
















Va doresc o zi execelenta tuturor!


Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gaza - si noua ne-a recomandat din maternitate sa avem ceva pt febra in casa, ca sa nu alergam in toi de noapte in caz de ceva. noua ne-a recomandat paracetamol supozitoare.


DAP, SI NOUA LA FEL

intr-adevar, ieri cat a papat s-a agitat, adica noi l-am agitat, l-am tot oprit sa ne zambeasca, sa vada tati cum il urmareste cu privirea... si noi destepti!

te pup!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

psigri - merci
asa banuiam si eu, dar e tare bine sa auzi ca nu esti singura care intampina o anumita problema.
offf saracutzi de ei...mici mai sunt...trebuie sa se lupte si sa invetze si cum se face un amarat de partz



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gaza - si noua ne-a recomandat din maternitate sa avem ceva pt febra in casa, ca sa nu alergam in toi de noapte in caz de ceva. noua ne-a recomandat paracetamol supozitoare.


DAP, SI NOUA LA FEL

intr-adevar, ieri cat a papat s-a agitat, adica noi l-am agitat, l-am tot oprit sa ne zambeasca, sa vada tati cum il urmareste cu privirea... si noi destepti!

te pup!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!




Se poate intampla oricui.Din prea multa dragoste si drag de ei mai facem si greseli.

a trecut.



Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput