Lacul Circului seaca
Raspunsuri - Pagina 9
Natasa spune:
Din cite spuneau unii dintre organizatori si pe locul menajeriei se va construi ceva asemanator. Incet-incet vor sa ne sufoce cu betoane si sa ne ia orice metru de spatiu verde. Nici nu se mai pune problema de autorizatii de constructie, astea se dau pe bani si pe urma e totul legal. Intr-o tara normala colosii astia oribili ar fi pusi la pamint daca au fost construiti in zone istorice (vezi cladirea de sticla de linga CEC!!!) sau mai inalti decit media zonei. La noi totul se cumpara si noi nu avem nicio putere...
Revenind la lac, am trecut si azi pe acolo, nivelul creste, dar o data oprita teva aia de apa, ce se va intimpla? Tare mi-e ca de acum incolo tot va trebui sa scriem memorii si articole de cite ori scade nivelul apei. Nuferii par in regula, apa adusa nu pare sa-i afecteze, sper sa si infloreasca.
Multumesc si eu celor care au fost acolo si mai ales celor care au organizat mitingul. "Apreciez" si promptitudinea politiei romane si a jandarmeriei care au verificat cu seriozitate aprobarile, au pazit manifestentii si ratele si au aratat sever ceasul cind timpul expirase. De papusoi sint perfecti, numai cind e o chestie serioasa nu-i mai gasesti!
crisiacob spune:
Imi pare tare rau ca nu am ajuns. Am fost cu cel mic internata. Tare mult imi doream. A fost si televiziunea la miting?
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Noa spune:
A venit Realitatea, mai tarziu putin dar totusi au venit. Din pacate nu stiu cand si daca s-a difuzat ceva pe post.(dar cred ca da, altfel de ce s-ar mai fi deplasat pana acolo?).
Chiar au insistat sa ramanem pana vine televiziunea pentru ca impactul e mult mai mare daca se si mediatizeaza.
Sa speram ca il putem salva!
Porumbita spune:
am vazut ca a inceput iar sa scada; si nu mai curge nici apa pe acolo pe unde alimentau;
apoi nu stiu dc asa e dar cineva in parc zicea ca pe locul menajeriei vor sa faca un alt bloc turn 
kid spune:
Asa am citit si eu
http://economie.hotnews.ro/stiri-imobiliar-5769907-primaria-sectorului-2-avizat-turn-19-etaje-menajeria-circului.htm
de 
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan