Lacul Circului seaca

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

si eu iubesc parcul circului , anu trecut cand am fost in el am vazut si eu cu stupoare ca lacul acela era mai mic decat il stiam eu cu ani in urma

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Daca se organizeaza ceva ... sunt acolo.
Iubesc Parcul Circului!!!!

pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Cum ramane cu mitingul de pe 10 mai? Venim si noi!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Daca ramane pe 10 ani vin si eu cu fetita si sper sa mai vina alte 2-3 fete de pe forum...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

pai daca e pe 10 mai tre sa ne oferi te rog mai multe detalii referitoare la asta

pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

azi am fost in parc

nu imi vine sa cred cat a secat!!!!!!!

ah, si pe o alee erau 12 (doisprezece ) caini maidanezi.. noroc ca era si sotu care si-a pastrat calmul; dc eram doar eu cu bb nu stiu ce faceam cand au incept sa vina spre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

a, si ne inscriem si noi pt miting!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cred ca deja se cauta o solutie pentru alimentarea cu apa a Lacului... sunt foarte multe persoane indignate de ceea ce se intampla cu lacul, lucru pe care il observ adesea cand merg in Parcul Circului si ce ma uimeste e ca sunt vecini din zona care chiar "bat darabana" toata ziua pe la toate portile, pana se sesizeaza cineva.. asa cum facem/incercam sa facem si noi aici.. e bine ca exista inca spiritul civic...

mai nou am auzit o explicatie pe care a primit-o o doamna din parc care povestea ca atunci cand s-a adresat ea forurilor compentente vis-a-vis de cainii maidanezi din parc... a primit raspunsuri care mai de care mai "romanesti".... de genul: cainii nu sunt ai nostri, nu putem sa le facem nimic, acesti caini au fost adoptati de catre diversi si ca diversii i-au abandonat in parc; singura solutie a fost sa ii ia si sa ii castreze, dar tot in parc li s-au dat drumul; intrebarea retorica a doamnei fiind "pai daca sunt castrati, nu musca?" si pe buna dreptate, o intrebare la care n-a primit alt raspuns! ba mai mult a fost trimisa doamna respectiva sa reclame si la alta "usa" ca ce-a reclamat la ei, s-a solutionat deci! atitudine tipic romaneasca... cica o solutie la care s-au gandit ei e sa ii caute pe cei care au avut in adoptie cainii respectivi si sa ii dea in judecata pentru fapta lor de a-i abandona in spatiul public... dar daca tot Administratia Parcului e asa de acord cu existenta acelor "haite" de caini si de faptul ca, deh', e normal sa ii tina ca nu pot sa ii omoare, de ce nu ingradesc un anumit spatiu in care oamenii sa nu aibe acces la ei si vice-versa. E atat de greu de priceput ca se poate inchide cu usurinta un caine considerat periculos? sau contravine vreunei legi? ca atunci inseamna ca parcurile sunt pentru caini, iar noua ne raman trotuarele din jurul parcului, ca asa e mai sigur!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si inca ceva, miercuri eram cu fetita mea in parc si pe toloaca din mijlocul parcului mai erau niste mamici; Adeluta hop si ea in iarba, sa se joace, sa alerge pe acolo... eu bineinteles hop-top dupa ea lasand copiii sa se joace in legea lor, noi mamicile stateam de vorba in fund pe iarba! scuzati expresia! pe partea cealalta de alee un alt grup de mamici, cu puii lor, stateau si ei pe iarba la soare; cu carucioare, fara carucioare, unii copilasi abia invatau sa mearga, altii inca mici-mici, ma rog, ideea e ca au venit ca din pusca gardienii care ne-au vorbit frumos, nimic de zis, si ne-au rugat sa ne ridicam de pe iarba ca se supara doamna directoare a parcului, ca n-avem voie sa ne asezam pe iarba! sa calcam iarba, sa nimic!

atunci am propus si ne-am luat de mana si cu celelalte mamici sa mergem la madam directoare sa ii comunicam ca noi dorim sa stam pe iarba in continuare si ca daca mai trimit gardienii sa ne interzica sa stie de pe atunci ca nu vom mai respecta "ordinul"... ca doar nu scuipam seminte sau faceam gratare pe mijlocul toloacei! urmaream doar copiii care se jucau, alergau pe iarba!

la madam directoare, una dintre cele 10-12 mamici cate eram de toate, i-a zis doleanta noastra cu statul pe iarba la care ea raspunde ca asa prevede nush ce hotarare, lege bla bla... a dat-o in "oficiale"; la care noi zicem, "vrem sa vedem actul"... iar ea bineinteles ca a dat-o cotita ca de fapt tine de primaria sectorului 2 si daca nu ne convine sa vb.cu primarul Ontanu; "dar nu dl.primar Ontanu ne-a spus sa nu mai stam pe iarba, ci dvs!" la care ea, automat si-a instruit gardienii ca daca ne intoarcem pe iarba sa faca bine sa cheme politia sa ne dea amenda politia daca de ea nu ascultam!

in ce tara traim?!

astept sa vad si eu ce legatura are statul pe iarba din parc cu vreo lege existenta sau viitoare! spunea ceva despre acest "nu calcati iarba" si Oprescu, primarul general al capitalei, care a vorbit azi intr-o emisiune TV si isi manifesta si el oroarea fata de acest slogan si aceasta interdictie aberanta! adaugand ca iarba nu e pusa acolo ca sa fie doar privita si ca va face demersuri ca aceste sloganuri sa dispara din mentalitatea celor care inca le folosesc!

sa speram ca asa va fi! eu pana atunci imi incerc norocul poate iau vreo amenda.. deci e clar, tot pe iarba o sa ne desfasuram si de aici incolo....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

http://art-historia.blogspot.com/2009/05/salvati-parcul-circului.html?showComment=1241763420000#c2361411671637720104

salutare!

am gasit detalii despre un miting pentru sprijinirea refacerii parcului circului :
http://art-historia.blogspot.com/2009/05/salvati-parcul-circului.html?showComment=1241763420000#c2361411671637720104

nu stiu daca voi ati organizat deja ceva, daca nu poate ar fi o idee sa va 'uniti fortele'; mitingul de care va spun eu ar fi pe 17 mai.

va duresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mi-a scris o prietena ca au pus o teava care pompeaza apa in lac (in dreptul stufarisului). Nu stiu ce debit are si daca lacul a inceput sa-si revina, ma duc miine sa ma uit si sa compar cu pozele facute pina acum.

Mergi la inceput