Lacul Circului seaca
Raspunsuri - Pagina 5
kid spune:
pumpkin Eu voi face tot posibilul sa ajung pe 26 arilie la actiune, dar se stabileste ceva.
Eu am vazut afise (foi A4 scoase la imprimanta) lipite pe cladirile din zona parcului Cismigiu si inscrisuri cu graffiti pe cladiri, asa am aflat de actiunea lor.
Scrisul cu creta pe asfalt mi se pare o idee foarte buna.
Oare s-ar putea pune un banner pe site, sa afle mai multa lume? Dupa ce se stabileste o data si ora pentru actiune?
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
visatoare spune:
http://groups.yahoo.com/group/Bucuresti/message/7765
uite un prim raspuns
Re: [Bucuresti] SOS Lacul Circului scade cu 1cm pe zi, in curind nu va mai fi
Intradevar, este o problema ingrijoratoare si am profitat de prezenta primarului Oprescu la recenta conferinta pe teme ecologice de la WTC, pentru a i-o ridica...
Din pacate, alti membri ai grupurilor noastre civice - prezenti - aveau alte prioritati...
EsteĀ o problema de mare actualitate situatia lacurilor Bucurestiului, in special in acest moment de inceput al sezonului cald...
Imi vine sa urlu amintindu-mi de toate apele si strandurile in care vara toti copiii si tinerii se balaceau fericiti...!
Acum nici cainele nu-l las sa sara in apele statute si maloase ale saracului Bucuresti...
Ce risipa cu banii dati atator agentii guvernamentale si municipale cu obligatii in acest domeniu...
Sprijin ideea mitingului si voi participa, bineinteles.
DG = dan ghelase
Natasa spune:
Tot orasul asta e impinzit de afise, anunturi, bannere, fituici de tot felul puse pe cladiri si pe stilpi. CU siguranta nici 10% dintre ele nu-s legale. Eu una ma incumet sa pun afise pe la blocurile din jur si pe copacii de la intrare (cu scotch, nu cuie :)) E nevoie de multi oameni sa dea o mina de ajutor si pentru asta trebuie sa ne intilnim si sa vedem cine ce face.
Am vorbit si cu cineva de la Catavencu, a zis sa spunem daca se organizeaza ceva.
crisiacob spune:
Fetelor, scuze de intarziere, de-abia acum am dat drumul la comp. Sunt 2 aspecte aici: cum strangem mai multi oameni (cu afise, din vorba in vorba etc), cum organizam mitingul (ce vom face? vom scanda, vom veni imbracati in ratuste, vom desena cu creta...) si ultimul lucru, dar cel mai important: CINE NE VA AUZI? Presupun ca nu vom face actiunea asta pentru trecatori ci vrem sa atingem niste corzi sensibile, autoritati... Asa ca, fara mediatizare, nu cred ca vom avea nici o finalitate. Poate vreuna din fete lucreaza la vreo televiziune sau ne incumetam noi sa-i anuntam?
Cum credeti?
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Natasa spune:
Daca chemam televiziunea trebuie sa fie miting aprobat de primarie. Are cineva idee in cit timp se da o astfel de aprobare? As putea sa incerc sa ma duc eu saptamina viitoare la primarie, dar n-am mai facut asta si ar fi bine daca m-ar ajuta cineva sa fac dosarul ala.
visatoare spune:
la asta cu scrisul cererii pt autoriz mitingului m_am blocat si eu cind am vazut cit chestii vor
cui ne adresam e clar, tre sa fim multi ca sa putem impresiona.
televiziunea si presa vin daca "facem galagie"
ce vrem de fapt?
sa se umple lacul?
sa se gaseasca alta sursa de alimentare permanenta?
sa se stopeze constructia abuziva si fara sens din bucuresti?
fetelor asta tre sa fie f clar