Laparo cu dr. Haiduc - Sp. Filantropia

Laparo cu dr. Haiduc - Sp. Filantropia | Autor: AleDutulescu

Link direct la acest mesaj

Dragele mele!

Am hotarat sa va scriu pentru ca, de cate ori am avut nevoie de sfaturi si de incurajari, pe forum am gasit fete dispuse sa ajute.

Dupa 4 ani de incercari, BB nu s-a hotarat sa vina. Vizite nenumarate la medici si nenumarate analize costisitoare ne-au dezamagit. Stimulari (de care nu aveam nevoie), stimulari, pastile, kilograme luate aiurea, chin, plansete.... si nu am ajuns la nici un rezultat.

Am decis sa schimb medicul. in noiembrie. am mers la dr Catalin Haiduc, la una din clinicile unde consulta, i-am pus pe masa vraful de analize si l-am rugat sa ma ajute. In ianuarie am inceput monitorizarea. 5 eco, analixe ziua 3, 14, 21 si un rezultat bun si unul mai putin bun. Mi-a zis ca are 2 vesti una buna, si una proasta.
aia buna era ca ovulam singura, aveam 100% ovulatie dar... eram suspecta de endometrioza. Asa ca dr Haiduc mi-a recomandat laparoscopicul care sa vada exact ce e acolo. A sperat mereu ca nu am endo pt ca nu aveam simptome, doar ce se vedea la ecograf.

Pe 8 aprilie am facut laparo. Am avut 1000 de ganduri negre, frica, nu neaparat de operatie, ci de ce va fi dupa. Vestea buna este ca NU am endometrioza. Am avut niste ligamente prinse de uter. Nici urma de endometrioza. as mai avea un fibromas cum a zis dr, insa nu era neaparat operabil.

Nici acum nu imi vine sa cred cum s-au purtat de frumos cei de la Filantropia. MINUNAT!!! Le multumesc tuturor. Bineinteles ca nu pot generaliza, insa dr. Haiduc, medicul anestezist Ciobanu, doamna asistenta de la sala de operatii, kati infirmiera, cristina infirmiera. LE MULTUMESC DIN SUFLET.
Operatia mea este aproape invizibila. o gaurica este in buric, iar cealalta in partea stanga, nu mai mare de 1 cm. probabil ca gauricile sunt in functie de afectiune dar ii multumesc dr ca nu s-a aruncat la gaurele mari, pentru ca i-ar fi fost mai usor, asa,, s-a gandit si la mine.

Acum astept sa merg la scos fire si sa vorbim de ce voi face in continuare. Dr. Haiduc vrea sa facem un IA (inseminare artificiala).

Daca aveti probleme nu ezitati sa apelati la acest dr. Aveti de ce!!! m-a ajutat in cateva luni mai mult decat au incercat altii in 4 ani.
Oricum, nimic nu ar fi fost posibil fara protectia lui Dumnezeu si a parintelui meu, Cristian Pomohaci. Fetele! Aveti incredere in Domnul, asa cum am avut eu si totul se va rezolva. Aveti cuvantul meu ca am intrat in sala de operatie la 2, dupa ce asteptasem de la 7 dimineata, nemancata, nebauta de peste 24 de ore si rugaciunea mi-a priit. NU mi-a fost frica DELOC.

Va pup si astept intrebari daca aveti.

ALE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

bafta multa, sa vina bb!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

sarumana Eseea ! sa te auda Domnu!
cat au picii tai?

Mergi la inceput

amandoi picii mei au fost nascuti cu Catalin Haiduc, bb mare are 2 ani vinerea asta iar bb mic a facut o luna sambata.

esti pe maini bune , uite citeste aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107262

Mergi la inceput

este super om si super medic !!!!

deci ai experienta sa zic asa. sa-ti traiasca si sa fie sanatosi

cum ai nascut?

Mergi la inceput

natural..si minunat de fiecare data! O sa vezi si tu....curand!

Mergi la inceput

Doamne! Stii cat de groaza imi este de nascut natural? Creierul meu nu percepe deloc aceasta nastere naturala!!!

Mergi la inceput