Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Nu vreau sa credeti ca sunt "carcotasa", dar nu mi se pare foarte corect sa alegi pentru concurs un sunet produs de un obiect pe care nu l-ai vazut/auzit niciodata in viata ta ! Chiar daca au fost date cateva indicii, tot nu poti face asocierea intre obiect si sunet, din moment ce nu ai vazut/auzit in realitate acel obiect. Ca dovada, foarte multi dintre cei selectati sa raspunda au avut raspunsuri asemanatoare, gandindu-se la masina de cusut sau la o minge...deci obiecte foarte familiare, din viata de zi cu zi...

Sincer acum, cati dintre membrii acestui forum au fost macar 1 data la sala ? Nu toata lumea are posibilitatea sau disponibilitatea de a face sport la sala...

Imi amintesc si un alt concurs, de acum 2-3 editii : era sunetul produs de un aspersor (parca) - cati dintre noi am stat in apropierea unuia, ca sa putem asocia imaginea cu sunetul ?

Propunerea mea este sa incercati sa alegeti totusi un sunet care sa faca parte din viata noastra de zi cu zi, indiferent ca traim la bloc sau la casa, in tara sau in strainatate, etc.

Da, cu cat e mai deosebit sunetul, cu atat e provocarea mai mare, iar indiciile induc pe multi dintre noi in eroare...dar parca nu e cinstit fata de toata lumea sa "propui" un sunet produs de un obiect total necunoscut majoritatii participantilor...

Si cum spunea cineva intr-un mesaj anterior, ar fi util si un semnal sonor la aparitia trifoiasului.

Felicitari castigatoarei !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Corinadana - pai fa si tu o lista cu sunete care le poti tu determina - ca sa stie exact oamenii. Daca e sunet de tras toaleta, sa ne spui daca ai cu maner (daca e lant, snur, lant metalic, sfoara etc), cu clapa (verticala sau orizontala), cu buton (cu unu, doua sau trei) sau cu laser.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

aspersor???
Era un furtun de gradina.

Mie mi se par sunetele foarte OK. Da, e nevoie de imaginatie si de ceva stiinta, insa de asta se dau indicii si de asta e concurs. Si apropo - daca nu stii inseamna ca nu iti place? Ceva fair play nu ar strica. O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

Cu alte cuvinte ... se se dea pe rand si numai cate unu ca sa ajunga la toti!

Corina - concursul nu este obligatoriu iar regulile le fac adminii. Daca nu iti place - lasa o linie la raspuns. Daca vrei sa sponsorizezi tu concursul - anunta-i si pune tu ce reguli doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Atata timp cat este un forum in care iti poti exprima opinia, asta am si facut, era doar parerea mea, nu am cerut acordul/dezacordul nimanui...off, repede mai sariti sa luati omul peste picior...

Si nu stiu de unde ati dedus voi ca nu-mi place concursul...consider ca este intr-adevar interesant, ca iti pune imaginatia "la lucru"...dar asa cum in editiile anterioare au fost sunetele produse de cubul Rubik, macheta globului pamantesc, usa de la masina de spalat, pompita de sapun lichid (lucruri foarte familiare multora dintre noi), cred ca se putea merge in continuare intr-un stil asemanator...da, poate s-ar fi castigat mai usor astfel, potul ar fi fost mai mic...

Iar fair-play...hmm...am felicitat-o (sincer) pe castigatoare, trebuia sa scriu cu majuscule asta ?!?

In fine, nu are rost sa continuam, este la urma-urmelor un concurs, nu subiect de dat cu rosii...Relax...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari Oana si sa cheltui sanatoasa banutii
Uite asa mai aflu si eu ce mai faci , ca pe mess nu te-am mai prins

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Danelutza, multumesc. Ma mai prinzi pe la fetele din America.

Stepperul acela este mai mult pentru acasa, nu e neaparat pentru sala (acolo au si din cele mai mari). Eu acolo l-am auzit, dar il are si o prietena de-a mea de aici, acasa, numai ca nu se urca pe el cind o vizitez

Desprecopii, scriu PM.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu am stepper-ul ala in casa (zace insa nefolosit) si nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca zgomotul e de-acolo.
Mie mi se pare un sunet la indemana, nu dificil (acum, ca stiu ce e ).

Nu alegerea sunetelor e problema acestui concurs, ci faptul ca nu au acces toti sa raspunda .. sau ff greu. Deci, daca se poate schimba sistemul de joc, astfel incat sa poata sa raspunda toata lumea ... sa vina trifoiul ala mai des pe la toti adica .

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu m-am gandit la stepper pt. ca saptamana trecuta m-am jucat si eu pe unul identic.
Doar ca nu scotea nici un sunet si am zis ca sigur nu e .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Desprecopii (Mirela), am primit cei 570 Euro. Multumesc mult.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput