Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
Corrina spune:
pfuuuuuuuu....daca:
Ce grea e viata de !!!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
gaia.nevia spune:
da, e eficienta amoxicilina.
eu am dat de homeopate cand eram insarcinata, si la minunata varicela s-a asociat o durere cumplita de gat, febra nu mai zic...
dr. mea de familie nu mi-a dat voie sa iau nimic fiind insarcinata... deci nu hexoral / hexoraletten, nu tantum, nu bioparox... doar max 2 paracetamol pe zi, ceai, lamaie si rabdare.
Intamplator am dat de homeogene, am supt-o constiincios din ora in ora si cand am vazut ca are efect am pastrat ideea.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Luminita, Andy_galro, Paula-LAura MA bucur ca va plac retetele.
Noi tocmai am papat..e prima zi de carnita...supica cu, carnita de curcan..concluzia...bunaaaaaa..cea mai buna leguma e carnea
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
anca81 spune:
N-am mai avut mizerie din asta in gat de vreo 3 ani . Eu urasc tot ce inseamna medicamente in general, antibiotice in special. Uffffff . Oricum sunt mai bine decat azi noapte si azi dimineata.
tuturor
Merg sa pregatesc pranzul, alt circ, alta distractie
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
nikolici spune:
neatza si de la noi, transmitem din pat lungite una bucata pisica mufata la "uger" iar ma sa denaturata scrie peste capul bb ului adormit.
monyca te primeste mama in clubul portilor de fier inchise ermetic dar te da afara repede sa pape Evutza odata.
ada de ce nu e buna supa la bb???Ca vroiam sa reincep legumele cu supa
Mai fetelor eu cand citesc cuvantul asta 'osciloccinum' ...dupa ce ma chinui of course sa-l citesc ma gandesc dc. voi la randul vostru cand il scrieti va uitati pe cutie ca sa l scrieti corect
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
LA MULTE LUNITE TUTUROR NASCUTI AZI!!!
In special pt inteleapta micutza Carla!!!!
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Mai fetelor eu cand citesc cuvantul asta 'osciloccinum' ...dupa ce ma chinui of course sa-l citesc ma gandesc dc. voi la randul vostru cand il scrieti va uitati pe cutie ca sa l scrieti corect Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
hai ca esti totala! e un nume lung si alambicat, dar l-am retinut tocmai pt asta. oscilococcinum hai ca mi-am luat portia de ras pe azi
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
Paula-Laura spune:
Nikolici daca ma uitam pe prospect(sau macar citeam ce am scris0poate scriam corect:oscillococcinum (da macar ca se scrie cu 2 de l tot uitam )
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
luminita2008 spune:
corrina, puseu de-al vostru avem si noi... bazaieli, tinut in brate, dragalit la greu, nu pot sa ies o sec din camera si nici sa ma intorc cu spatele la ei ca plang... eu le-am pus pe seama dintilor... sau e doar o faza... le e teama sa ramana singuri si mai ales fara mami...
si eu ma cam feresc sa ii scot pe vant. nu de frig sau de frica, dar ei nu-l suporta, fac ca toate visele...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
nikolici spune:
Apropo de filme...va recomand "Me and Marley" pt toate iubitoarele de caini. L-am vazut aseara si m-am revazut in multe faze.
Cele care aveti caini veti stii despre ce vorbesc.