Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
Nocom spune:
CD habar nu am daca se poate firbe laptele de mai multe ori.. dra nici nu vad nici o problema dpdv tehnic (nu ca m-as pricepe..) Nu am mai auzit pe nimeni sa-l fiarba de mai multe ori. Hai ca te-am ajutat mai mult de-o gramada... dar ce sa fac daca nu stiu...
Macar PUP
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
baby_boy spune:
Nausica, pentru dintisori Calgel sau Detinox..se pare ca Dentinox ar fii mai bun.Mie nu mi-se pare nici unul eficient.
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
gaia.nevia spune:
ma bate gandul sa intorc si scaunul lui Radu cu fata la directia de mers... avem de mers o gramada pana la Sambata si o sa ma apuce toti nervii sa nu-i vad fata cand bazaie sau mai stiu eu ce... la drum scurt asa, mai merge... dar acum asa ma bate gandul sa fac.
a mai intors cineva scaunul asa devreme (cine are scaun combi, 0+)?
eu de aici "For Gr. 0+ ( up to 13 kg ) the car seat must be fitted rear facing, from
9 to 13 kg it can be ftted front facing." sa imi permit sa inteleg ca, daca fi-miu are 10kg, indiferent de varsta, pot sa-l pun cu fatza?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
ptr dintisori: CALGEL sau DENTINOX. la noi Dentinox a fost relativ mai eficient, dar tot de scurta durata. Cu Panadol se linistesc, dar apelez la el in cazuri de maxime... urlete. Altfel, rabdare...
iaurt: NU Danonino, NU Danone. Am mai spus. Eu il fac in casa. E f simplu. Am facut o data si mi-a iesit f bun. A durat vreo 12 ore, chiar credeam ca o sa dau chix, dar nu, este excelent. Si muult mai bun si mai sanatos decat in comert.
Daca vreti, mai postez o data reteta, doar sa spune-ti, ca tre' s-o caut prin calculator...
Paula, e un scump papaciosul tau.
Preety, si ai mei se trezesc urland de vreo saptamana deja, daca nu mai mult... si ziua si noaptea... tot de la dinti, presupun... noaptea e mai dificil, ca se trezeste unul si-l scoala apoi si pe fratica-su...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom ... dar ce sa fac daca nu stiu... Macar PUP |
ai fi putut sa imparti si tu niste floricele pe campii si niste galbejiti de-astia de-i plac Babytzei... acum e prea tarziu, iaca ii dau eu pentru toate:
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
baby_boy spune:
offf Raducu tocmai a avut o repriza de plans nasoala..deja i-am dat prima doza de nurofen dimineata cand a avut temperatura. acum i-am dat cu dentinox...offf
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
Muuh spune:
gaia eu l-am intors. Am un scaun de la CHicco 0+ mostenit de la Alexei si cum in scoica de nou nascut statea cu capul iesit l-am mutat. E inclinat tare de tot pe spate si pare sa stea ok.
Nocom spune:
luminita stiam eu ca ma pot baza pe tine!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCUTTA E ok daca la legume ii pun de toate ?adica ii mixez morcov carnita pastarnac si cartofior doar cartoful cu dovlecelul il mai schimb sau nu e bine? |
pai vezi si tu cum reactioneaza Sergiu. Daca ii place mereu cu de toate, da-i asa, nu-i bai. Daca se plictiseste, mai schimba. Ai mei se plictisesc si nu le dau 2 zile la rand acelasi lucru, ca nu mai papa cu aplomb.
_
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
apropos de iaurt, l-as incerca si pe cel de la Humana.... imi face cu ochiul. a incercat cineva?
_
GHIDUL MAMEI