*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)
Raspunsuri - Pagina 3
VALENTINA C spune:
bubu, dupa cum m-ai sfatuit, am ridicat tablia patului lui Matei si de 2 nopti adoarme singur, cu biberonul...Eu doar verific dupa cateva minute daca doarme...
Valentina si Matei (10.04.2008)
Simo27 spune:
Vali,Sam are si xilofon de lemn si pian!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Vali, il mai cheama Florinel
Chiar ma gandeam la salata ta, ma bucur ca a iesit buna!
Stefu a cazut la datorie, nici n-a baut lapticul, doar vreo 50 ml si in 5 min a adormit...adevarul e ca la 3 a papat un castron cu supa cu galusti si piept de pui, apoi la 6 un iaurt cu un biscuite, tot l-a papat, apoi la 20 un castronel de mamaliguta cu unt si o cutiuta de branza de vaci- de-aia de la Mega...deci, super a mancat, ce sa mai incapa...
Fug sa-l parchez si pe Dutzu, i-am facut ghiozdanelu pt. maine si am pregatit hainutele.
Maaii, sa va zic o faza haioasa, am ras cu lacrimi! ieri, sambata, se trezeste Vlad la 7 jumate, ca in fiecare zi dealtfel (cu toate ca seara ii repet sa doarma mai mult ca e we..de unde ). Asa, si vine la mine, eu ii zic sa se duca la culcare, el ca nu-i mai e somn si se duce in sufragerie, apoi incepe sa strige de-acolo si eu il scol pe Cata si ii zic buimaca sa vada ce vrea Vlad.
Randunoiul se trezeste, se uita la ceas, il ia pe Vlad, se duc in baie si incep sa se spele pe dinti, pe fata, apoi el iese si isi da seama ca e sambata, NU trebuie sa plece la gradi si se intoarce nervos in baie sa-i faca morala lui Vlad, ca de ce se trezeste cu noaptea-n cap . Si Vlad zice: "Tati, adineauri nu erai nervos...ce-ti veni?" L-a bufnit rasul si pe mine din pat, ca-i auzeam Apoi i-a inchis usa lui Stef sa nu-l trezeasca, noi ne-am culcat la loc si Vlad a colorat si s-a uitat la desene pana la 9 jumate cand a venit la noi:" Mai, dar voi nu va mai treziti? mie mi-e foame tare!" Parinti denaturati ce suntem
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Simo, gata, puneam de-un taraf! de tzambalagii
Ma bucur ca Sam nu mai e cucuiat, pe-asta cu iaurtul o auzisem, dar n-am practicat-o
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
clauclau spune:
Bubule, LA MULTI ANI Florinelului tau!. Chiar ca haioasa faza cu Vladutzu! Asa face si Razvi , in weekend e in stare sa se scoale de la 6 , iar in cursul saptamanii trag de el o gramada sa se trezeasca pentru scoala. Oauuuu, pai super a mancat Stefu, chiar ca n-avea unde sa mai intre laptic.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
Bubule, denaturati, denaturati, dar Vladut cuminte foc!
Pai Ili n-ar fi avut liniste pana n-as fi fost drepti in picioare la ordinele Mariei sale!
Simo, ce bine ca iti sunt baietii bine!
Clau, e bine c-un copil, nu??
Sa va spun cum imi fac planuri sa ii las de Paste pe amandoi la soacra si sa ii iau pe 1 mai???
Asta numai daca imi zice dr joi ca e bine Seb la urechi, daca nu....
Chiar am nevoie de o pauza de ei, n-am mai fost la un film in oras de 2 ani cred...si cand am fost ultima data trecusera 2 ani de la precedenta vizionare....
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Simo27 spune:
Gata,am citit!
Vad ca vreti sa ii duceti pe copilasi la impartasit!Cum zicea Simo-Mimo se poate joi,dar si miercuri ca e Liturghia Darurilor!Si de obicei in jurul orei 11,30-12 se impartaseste!
Am vazut si pozele cu Petrecerea lui Matei,tare frumos baiat!Bravo ,Antonia pt pasitul singurica!si cate bunataturi a pregatit Gecko,am salivat la greu
Eu ma gandesc sa nu mai fac tort de pasti..doar pasca,cozonaci si vreo 2 prajituri...ce sa mai zic ca miercuri e ziua sotului si ma ia raul!
Oana,si Sam mai tuseste dimineata!dar,nu i-am mai dat nimic.....
Maine duc pruncii la mama si ma apuc serios de treaba!
Sam al meu e asa un scumpic,toata ziua ma pupa iar la biserica vroia sa pupe toate icoanele!E un pupacios..asa ,ca mine!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Simo, dar e obligatoriu sa fie nemancat copilul la impartasanie??
tuchita spune:
gata, ma duc in pat...noapte buna si spor la curatenie pentru maine!
clauclau spune:
Tuchi, da, chiar ca e bine cu un copil...e asa liniste, desi Rebe tot asa, ma solicita non stop, parca tot sunt mai relaxata decat cu amandoi. Desi mi-e dor de Razvan, dar stiu cat ii este de bine acolo...plus ca saptamana asta trebuie sa bagam curatenie la greu. Ar fi super sa-ti iasa planurile de 1 mai, iti tin pumnii!
Simo, ma bucur ca v-ati distrat bine azi!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.