*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)
Raspunsuri - Pagina 2
natynic spune:
Ma duc sa curat toata bucataria. A gatit al meu pastrav la cuptor cu cartofi taranesti (cat ma invarteam eu ca satelitu pe langa Iulia), au iesit demential si...nu va puteti imagina ce mizerie e acolo
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Mai, dar ce harnicute ati fost voi cat ati trancanit pe-aici...
Eu nu mai pot, sunt varzica...le fac baita la amandoi acusica si la 10 sper sa STAU!
Am rugat-o pe mama sa mai ramana la mine si sa doarma cu Vladut la pranz, pt. ca Stefu s-a trezit la 3 cand se culca Vlad de obicei. Si eu am iesit cu Stef afara o ora si ceva, am fost in parculet si ne-am plimbat.
Buuun, ajung acasa, mai stau nitel, se scoala si Vlad, pleaca mama, le dau sa pape iaurtele cu biscuiti si ne imbracam si iesim iar afara , sa ia si Vlad aer, nu?
Si ne-am plimbat iar o ora jumate, ca incepuse sa fie cam frig si vant.
Apoi dezbracarea, spalarea...frate, greu! Am facut mamaliguta, am papat cu peste, lui Stef i-am dat cu branzica, ca pestele era prajit (noroc ca era de la mama ). Si cam asa...
Mimo, eu stiam ca dimineata se impartaseste dar si in timpul slujbei. Pe Vlad i-a impartasit la gradi, a venit un preot acolo si au mers piticii cu totii, nemancati, la impartasit, dimineata la 8.
Iar pe Stef il voi duce si eu joi dimineata, pe la 8-9.
Doamne, ce-am ras la videoclipul cu bebele ala!!
Revin...
Wow, Gecko, ce de bunatati, fata!! Sa va fie de bine, harnicuto!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Naty, imi pare rau ca Iuli are febra...of...Stefu cred ca s-a deranjat atunci la stomacel si de la supozitorul cu paracetamol, de la febra..of...
Tuchi, deci tu zici sa-l las pe Vlad...ii dau Stodal de azi vreo 3 zile, sa vedem cum o fi...
Vali, scumpicic Mateiut ranjit si am uitat sa-ti zic ca imi place culoarea ta de par
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Gata, ma duc sa le fac baita!
Avem si noi xilofon, mai stiti?? al nostru e de lemn Intram si noi in formatie
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Nicoleta spune:
Raportez si eu o zi... mai buna, de la 10 nu i-am mai dat antitermic, a mancat o grisina, 2 bucatele de paine, 10ml apa de HN25, cam 100 ml apa cu diverse si san de nenumarate ori... Doarme de la 6.45. Nu cred ca se mai trezeste pana la... 5??? Va doresc o noapte buna.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
clauclau spune:
Am vazut si eu petrecerea MAteiului, foarte frumos ati decorat, mi-a placut. Si-mi place cum iti sta vopsita, esti o frumoasa Vali.
Naty, asa este la intrarea in colectivitate, nimeni nu scapa...Razvan in primul an de gradinita a racit de nenumarate ori si toata grupa mica a facut-o cu mucii atarnand! Multa sanatate Iuliei.
Nico, ma bucur ca este mai bine puiul azi. Noapte buna.
Mimo, pai hai mah sa ne intalnim intr-o zi sa ti-l zmotoceasca bine, bine Rebe pe Vladut. E foarte tupeista zgatia asta mica. Crezi ca daca merg si eu cu Rebe la biserica joi pe la 12 este bine? . Chestia cu a mai trecut o zi este foarte familiara pentru mine...in primele luni ale Rebeccai cand mai mult plangea orice as fi facut eu...eram disperata seara si cand era mama pe la mine ma auzea zicand dupa ce terminam cu Rebe programul de seara si o culcam : a mai trecut o zi, dar ziceam cu atata patima, ca-i era tare mila de mine. Eh si au trecut destule zile de-atunci, acum este incomparabil mai usor!
Si pentru mine a mai trecut o zi, Rebe doarme linistita... a avut si ea mese ciudate azi...si-a luat pranzul la 16.30 cand s-a trezit, apoi iaurtul l-a mancat la 19.30 si acum la 21 a mai reusit cam 170 ml de lapte. Incarc niste poze de azi si poate reusesc sa pun pentru maine dimineata la cafea.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Simo27 spune:
Buna seara!
Azi de dimineata vazand ca David e mult mai bine,ca Sam nu mai e asa de deformat( vreau sa va zic ca toata noaptea i-am pus pe cucui si nas samantana si iaurt-asa m-a invatat mama-si a dat roade:s-a tras ca prin minune si cucuiul si vanataile) ,am urcat baietii in masina si am plecat la Zarnesti,la biserica unde ne-am impartasit!Apoi am venit acasa,am papat si am petrecut o zi minunata in 4!
Nu am citit mai nimic,am vazut doar ca Iulia e bolnavioara-multa,multa sanatate!
fug sa citesc si revin
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
si pentru mine inca o zi dusa....cam obosita, plecata pe drumuri, cu tata pe cap...surubul marait...
Noroc ca Ilinca n-a mai vrut sa vina acasa si am luat-o pe la 7 seara de la sora-mea!
Am vazut poze cu Matei si cu mama lui, pe Antonia mergareata....si oi mai fi vazut ceva dar nu mai stiu!
A, Gecko e mare bucatareasa, m-ai terminat de-a dreptul!
Naty, sanatate Iuliei! Sa dea DD sa fie viroza si-atat!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
Bubu, La multi ani lui Cata!!Dar cum il mai cheama, de e ziua lui azi? Si sa stii ca salata de pui a avut un succes total!!!!!
Si il iau baietii si pe Stef in formatie! Care va mai bagati????
Luny, ma intrebai cum a fost cu intarcatul...Deci, azi, dupa o saptamana, nu simt nimic la nivelul sanilor, ceea ce ma face sa cred ca nu prea mai era laptic. Ideea e ca de vreo luna am trecut de la 2 supturi pe zi la unul + noaptea...apoi am eliminat noaptea, apoi unul la 2 zile...pana am oprit de tot.
Matei a fost de acord, doar intr-o zi cand ma schimbam a venit la mine si se uita in sus la tzitzi, aratand cu degetul, dar atat....A, si m-a mai tras o data de bluza....
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Nicol, am vazut-o pe Antonia!!Bravo si la mai multi pasi, nu si cazaturi!!
Valentina si Matei (10.04.2008)