Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, da, ai dreptate, nu prea te poti apuca de curatenie inainte, poate doar sa faci cozonac, pasca si drob?

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..frumoase pozele..cele cu Saby,mami si burtica sunt superbe..

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc, acelea imi sunt si mie cele mai dragi.

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Maria, da, ai dreptate, nu prea te poti apuca de curatenie inainte, poate doar sa faci cozonac, pasca si drob?

Felicitari pt alegerea numelui...suna bine si spus de Saby..
Cozonac cumpar pt ca nu am facut niciodata si nu ma incumet acum..mai ales ca nu este tocmai ok nici cuptorul,ca este electric..
Drob nu mancam..voi face sarmalute,voi vopsi oua,un gratar cu mici si friptura de miel pt sot,ca eu nu pap carne de miel..si cred ca atat!!Si asa nu simtim sarbatorile aici..

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Carla...super bine daca ati fixat si data botezului..nu te stresa prea tare,ca veti pune voi incet,incet toate la punct..
Ganesha..ai grija de tine si nu te obosi prea tare!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singurica..asa ca ma duc la tv!!Pe maine si noapte buna!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

tocmai a ajuns si eu acasa..am fost la cinema ..m-am uiat la "the fast and the furious 4"..a fost ok..bineinteles ca nu am putut merge la nani pina nu am intrat unpic pe forum sa citesc ce ati facut azi

carla super poze! super nume! imi place foarte mult cum suna..parca pt fetite sunt mult mult mai multe nume frumoase decit pt baietei

maine sar putea sa mergem din nou la socrii...cum austriecii sunt catolici are si sotul maine liber si cred ca vrea sa mergem pina pe la parintii lui..sper sa pot sa a abtin si sa fiu fetita cuminte cu soacra ca tare rea am fost data trecuta v-am pupacit!!si sa tineti bebeii mai departe la caldurica in burtica pina la termen!!

34+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna dimineata fete frumoase si bebelashi scumpici! Sper ca ati avut un weekend frumos de Florii/Pasti!

Carla imi place mult de tot Larisa, e foarte frumos! Si masinutza e splendida, sa o stapaniti sanatosi sa sa mergeti in multe calatorii frumoase cu ea! Iar pozicile cu Saby si burtica...m-au topit!

Ioana ce mai face Noemi?

Erna Maria felicitari ca ai scapat de moderare!

AndaMagda suna bine programul tau de weekend cu chef si gratare...

Motiana ai grija de tine, bine ai revenit!

Maria si la noi a fost frig in weekend, soare dar cu niste dintishori si cu vant...Nu te stresa cu curatenia si zugravitul, mai bine bucurati-va de sarbatori impreuna, de curatenie avem timp toata viata

Ganesha frumos weekend ati avut, nu ne trimiti si niste poze? Imi place expresia asta "shuia-shuia", pana si sunetul e linistitor!

LauraOana succes azi cu socrela...si noi am iesit ieri la pranz cu mama lui Matei sa sarbatorim Pastele Catolic, dar recunosc ca nu am fost in mare forma

Noi mergem la eco in doua ore, puteti sa credeti ca am emotii? Mi se pare ca nu l-am mai vazut pe bebe de nu stiu cand! Va mai scriu cand ne intoarcem, tineti-ne pumnii!

Alex 29+ ... [Marc?] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Era sa uit, ce gazda rea sunt si eu Cafeluta, ciocolata, ceai, cu ce va servesc?

Alex 29+ ... [Marc?] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Neatza!
Alex te asteptam cu vesti super bune de la eco!

Vine bebica .... +36
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput